Gość Edie Opublikowano 7 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 albo ze tor jest miejscem spotkan ludzi, ktorzy potem "tworza" ludzi, ktorzy tworza CO2. wiec nie mozna do tego dopuscic :D. Ale jesli tor jest juz w jakims stadium, to moze bedzie cos wiecej niz gadki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzyn Opublikowano 7 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 no w Sobieniach brakuje juz "tylko" warstwy asfaltu i dupa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobol Opublikowano 9 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2009 Akurat mieszkam w Pionkach budowa toru stoi jak wiadomo potrzeba papierka od zielonych pierdzieli :cool: ale myśle ze nie ma co się martwić ... ja wieże w to ze pejser doprowadzi budowe toru do końca ... tor ma być oddany z opuznieniem :evil: ale raczej w tym sezonie wstega alfaltu będzie :icon_biggrin: natomiast infrastruktura ma być budowana puzniej ale nas, a przynajmniej mnie obchodzi bardziej sam tor :crossy: Akurat mieszkam w Pionkach budowa toru stoi jak wiadomo potrzeba papierka od zielonych pierdzieli :cool: ale myśle ze nie ma co się martwić ... ja wieże w to ze pejser doprowadzi budowe toru do końca ... tor ma być oddany z opuznieniem :evil: ale raczej w tym sezonie wstega alfaltu będzie :icon_biggrin: natomiast infrastruktura ma być budowana puzniej ale nas, a przynajmniej mnie obchodzi bardziej sam tor :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bacacyl Opublikowano 9 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2009 (edytowane) http://wyscigi.motogp.pl/showpost.php?p=121872&postcount=158 Niestety po przeczytaniu tego widzę ,że miałem rację w moim poprzednim poscie :(((( Jak ten tor powstanie przed końcem 2009 to będzie sukces Edytowane 9 Lutego 2009 przez Bacacyl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kirek Opublikowano 11 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2009 Niestety po przeczytaniu tego widzę ,że miałem rację w moim poprzednim poscie :(((( Jak ten tor powstanie przed końcem 2009 to będzie sukces Bacacyl - Surowy napisał, że "so far so good" na razie zgodnie z planem. Problemy są po to aby je rozwiązywać - i mam nadzieję, że raport ten problem rozwiąże. Optymizmu :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaG_1975 Opublikowano 11 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2009 Trzymam kciuki za Pionki i inwestorów, żeby im się udało z tym torem... Miasto, a raczej jego władze sprzyjają motonitom - ostatnia "Pogoń za lisem" była właśnie w Pionkach i otwierały ją szyszku z urzędu. W Pionkach jest też fajny, ogónodostępny "tor" crossowy - no może nazwa trochę na wyrost, ale da się poskakać i jest popularny wśród skoczków z mojej rodzinnej wioski Kozienice...;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mobilaiz Opublikowano 12 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 Jak nie zobaczę to nie uwierzę !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bacacyl Opublikowano 12 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 (edytowane) Bacacyl - Surowy napisał, że "so far so good" na razie zgodnie z planem. Problemy są po to aby je rozwiązywać - i mam nadzieję, że raport ten problem rozwiąże. Optymizmu :biggrin: Kirek ja za długo w tej branzy siedzę żebym był przesadnym optymistą. Z mojej strony to nie jest sprawa optymizmu czy pesymizmu, jestem realistą gdyż jak wspomniałem trochę "siedzę" w temacie.Inwestorowi natomiast optymizm jest bardzo potrzebny, inaczej rzuciłby to wszystko w diabły.... Edytowane 12 Lutego 2009 przez Bacacyl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaZet Opublikowano 12 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 Miejmy nadzieję że wszystko się uda i wreszcie w cywilizowany sposób będzie gdzie się wyszaleć. W sferze marzeń pozostaje chyba nadal taka sytuacja jaką mają chłopaki z tego forum: http://www.polishbikers.com/forum/trackdays/ Normalnie guuuul mi śmigaaa :rolleyes: Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobol Opublikowano 20 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2009 Jak narazie kompletna cisza co do toru ... ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobol Opublikowano 23 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 No coś sie dowiedziałem dziś ;) Jak narazie przygotowywują teren pod budowe (etap wycinka) ... na najbliższe terminy zamówionych jest 5 firm (w związku z przygotowaniem i budową) wiec wszystko OK ! przedsięwzięcie prze na przód ! jak zrobi się ciepło to może sie tam wybiore luknąć na własne oczy co i jak ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kirek Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 No i git. Bacacyl, czasami wszystko idzie w trochę inny sposób -niezgodny ze standardem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bacacyl Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 No i git. Bacacyl, czasami wszystko idzie w trochę inny sposób -niezgodny ze standardem :) Jeżeli tną drzewa i mają na to decyzje to dobry znak, znaczy się okres lęgowy ptaków nie przeszkodzi w wycince i rozpoczęciu robót. Teraz prawomocna decyzja pozwolenia na budowę i można będzie rozpoczynać roboty. Przy pomyślnych wiatrach późne lato , wczesna jesień może tam ktoś pojeżdzi na dwóch kołach ( nie licząc walców :icon_biggrin: ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 20 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2009 (edytowane) No i co z tym torem, dzieje się tam coś czy nie bardzo? :) Edytowane 20 Maja 2009 przez Lime82 Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kenji Opublikowano 23 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2009 Coś się dzieje http://www.wyscigi.motogp.pl/showthread.php?t=2714&page=23 ale na razie nie bardzo :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi