Skocz do zawartości

Nowy tor w Polsce?

Leszek Karlik
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Cytat
Niestety jezdzić na nim rówinież nie wolno

hmm? e tam, mysle że jak pojedziesz to sie nikt nie doczepi :P

A szczerze to dla mnie to jest jeden ch.. . Bede mieć z 300 km do Radomia, także połódnie Polski i tak to nie urządza.

YUBY napisał:

A ja montuję hak do samochodu i będę dwa moto woził. :wink:

szramer napisał:

co jeden na czesci??? :icon_razz:

eee normalnie dla szpanu :bigrazz:

Ja jestem dobrej myśli.Oby sprawa potoczyła sie całkiem szybko i moze juz piewsze forumowe ustawki będą w maju.Pożyjemy zobaczymy.

pzdr

YUBY napisał:

A ja montuję hak do samochodu i będę dwa moto woził. :wink:

Yuby - to może Ty przewieziesz mi moto (koszt wachy do podziału :bigrazz: ), a ja odwzajemnię się kawałkiem miejsca w przyczepie :D

Od razu wyjaśniam - mam żonę, więc bez głupich skojarzeń :biggrin:

Zakładając że tor powstanie i, że chłopy z Pionek nie wjadą tam traktorami jak im będzie za głośno... to pozostaje jeszcze sprawa dostępności toru dla szarego motocyklisty... Jeśli wolne treningi będą w środku tygodnia, to owszem ludkowie z okolicy skorzystają reszta już nie... mam nadzieję, że jakoś ktoś to mądrze poukłada, żeby był wilk syty i owca cała... Ja na wszelki wypadek jednak liczę , że Litwini poprawią nawierzchnię na torze pod Kownem i tam można będzie polatać w weekend.

panowie jest tez nadzieja ze w Płocku powstanie tor. Krakowska grupa Eskadra zajmująca się promowaniem miast opracowala koncepcje promocji miasta Płock m.in. poprzez wlasnie motoryzację, czyli budowa toru i jakies imprezy itd itp . Pomysl ten jest mocno popierany i trzymam kciuki za to zeby wypalil. Oczywiscie od pomyslu do realizacji dluzsza droga ale zawsze to cos.

Edytowane przez fabi

zajc napisał:

Wy naprawde wierzycie ,ze w dwa miesiace ktos postawi tor wyscigowy???

Motocross'owy na pewno.

Osobiscie ludze sie, ze w Poznaniu bedzie mozna jeszcze posmigac, do Pionek mi za daleko.

:crossy: