kornol Opublikowano 4 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2009 Niestety jezdzić na nim rówinież nie wolno hmm? e tam, mysle że jak pojedziesz to sie nikt nie doczepi :P A szczerze to dla mnie to jest jeden ch.. . Bede mieć z 300 km do Radomia, także połódnie Polski i tak to nie urządza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 4 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2009 Projekt fajny, wierzę, ze go zbudują ale nie w tym roku :wink: Albo po sezonie. W każdym bądź razie miło by było się przejechać na nowy tor i odpocząć w bazie hotelowej :wink: Ogólnie pomysł za*ebisty :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 6 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2009 Ja tam popieram, i życzę powodzenia... dobrze byłoby nie jechać na Litwę, mniej więcej podobna odległość, a wolałbym jednak w Polsce śmigać...Pozdr. Janek 748 S. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kirek Opublikowano 6 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2009 A ja zaczynam szukać przyczepy campingowej - bo znajomego, który ma działkę 12km od Pionek już znalazłem :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 9 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2009 A ja montuję hak do samochodu i będę dwa moto woził. :wink: co jeden na czesci??? :icon_razz: Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 9 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2009 A ja montuję hak do samochodu i będę dwa moto woził. :wink: co jeden na czesci??? :icon_razz: eee normalnie dla szpanu :bigrazz: Ja jestem dobrej myśli.Oby sprawa potoczyła sie całkiem szybko i moze juz piewsze forumowe ustawki będą w maju.Pożyjemy zobaczymy. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol1001 Opublikowano 9 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2009 co jeden na czesci??? :icon_razz: Do jazdy po depo :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kirek Opublikowano 9 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2009 A ja montuję hak do samochodu i będę dwa moto woził. :wink: Yuby - to może Ty przewieziesz mi moto (koszt wachy do podziału :bigrazz: ), a ja odwzajemnię się kawałkiem miejsca w przyczepie :D Od razu wyjaśniam - mam żonę, więc bez głupich skojarzeń :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 9 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2009 Od razu wyjaśniam - mam żonę, więc bez głupich skojarzeń :biggrin: aa to sie teraz tak to nazywa?? wyjazd na tor?? :icon_eek: :icon_razz: :icon_mrgreen: Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barthezzz1 Opublikowano 9 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2009 Chętnie się z Tobą prześpię Kirek w przyczepie. :biggrin: Nie wiem czy przyczepa wytrzyma wasze "spanie" :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabaniero Opublikowano 10 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 Zakładając że tor powstanie i, że chłopy z Pionek nie wjadą tam traktorami jak im będzie za głośno... to pozostaje jeszcze sprawa dostępności toru dla szarego motocyklisty... Jeśli wolne treningi będą w środku tygodnia, to owszem ludkowie z okolicy skorzystają reszta już nie... mam nadzieję, że jakoś ktoś to mądrze poukłada, żeby był wilk syty i owca cała... Ja na wszelki wypadek jednak liczę , że Litwini poprawią nawierzchnię na torze pod Kownem i tam można będzie polatać w weekend. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fabi Opublikowano 10 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 (edytowane) panowie jest tez nadzieja ze w Płocku powstanie tor. Krakowska grupa Eskadra zajmująca się promowaniem miast opracowala koncepcje promocji miasta Płock m.in. poprzez wlasnie motoryzację, czyli budowa toru i jakies imprezy itd itp . Pomysl ten jest mocno popierany i trzymam kciuki za to zeby wypalil. Oczywiscie od pomyslu do realizacji dluzsza droga ale zawsze to cos. Edytowane 10 Stycznia 2009 przez fabi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZwierZ Opublikowano 12 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2009 nie tylko tor do wyścigów płaskich ale także tor motocrossowy - więc full wypas dla motonitów :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ks-rider Opublikowano 12 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2009 Wy naprawde wierzycie ,ze w dwa miesiace ktos postawi tor wyscigowy??? Motocross'owy na pewno. Osobiscie ludze sie, ze w Poznaniu bedzie mozna jeszcze posmigac, do Pionek mi za daleko. :crossy: Cytuj <p><a href="https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos">https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos</a></p> <p> </p> <p><a href="http://picasaweb.google.com/ksrider/">http://picasaweb.google.com/ksrider/</a>[/url]</p> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 12 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2009 Motocross'owy na pewno. Osobiscie ludze sie, ze w Poznaniu bedzie mozna jeszcze posmigac, do Pionek mi za daleko. :crossy: Będzie można pośmigać :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi