Mor Opublikowano 18 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2008 ciekawe jak na cbr w dwójke sie lata, przecie tam zadupka nie ma :D Na to mogę Ci odpowiedzieć. Raz przewiozłem kumpla, też motocyklistę zresztą, więcej nie chciał siadać i minę miał nietęgę. Ale przyznam, że "troszkę cięliśmy" przez miasto i zdarzyła się mała akcja z puszką, więc miał prawo być obesrany. Druga jazda z pasażerem to byliśmy z żoną na małym wypadzie. Ona jest wysoka ( w sumie wyższa ode mnie bo ma 181cm). Nie była zachwycona, na następny wypad pojechała już na 2 moto, o tylnym siedzonku nie chciała słyszeć. Z punktu widzenia kierowcy, to Hondzia jest do d... do jazdy z pasażerem. Właśnie cbr jest taka malutka, że jeżdżąc sam przyzwyczajasz się, że motocykl lata ze złożenia w złożenie "sam" i hamuje prawie w miejscu. Sadzasz pasażera, a tu zonk, już nie ta frajda. A teraz do meritum, Jak się martwisz, że wyrwana laska nie dojedzie w stanie nadającym się do użycia, to spokojnie, da radę. Najwyżej zzielenieje, ale to zależnie jak pojedziesz. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kirek Opublikowano 18 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2008 to dla Ciebie najlepszy będzie rower, ewentualnie mogę zamienić swoją na Twoje 3/4 :icon_razz: Śmigając SVką zdarzyło mi się na torowisku przegonić kilka Gixów600, 3/4 i 1L więc rower odpada - wiesz jak "łyknięci" na jakimś winklu by się czuli? Nie mogę im tego zrobić :bigrazz: Dzięki za propozycję zamiany, ale Honda jakoś mi nie pasuje. Wolę objeżdżać w winklach "mistrzów prostej" na Gixsie0,6 :wink: Albo na mapie "C" w 3/4. Wracając do tematu: na litrzeK7/8 siedziało mi się bardzo wygodnie, łatwo było mi znaleźć pozycję, która nie obciąża ramion. Dodatkowo jest regulacja podnóżków, więc można trochę podłubać i dostosować je pod siebie (robiłem to już przy 3/4 - niezbyt skomplikowana operacja). Na Cebrze1l 08 nie było mi już tak wygodnie. Kwestia pierwszego wrażenia :biggrin: Mam 185 cm i, w trakcie przymiarek do poszczególnych modeli, miałem 83 kg. Trza się wziąć w garść i posadzić dupsko na poszczególnych maszynach. Sprawa sama się wyjaśni. Bo mocy to raczej w żadnym wypadku nie zabraknie. Życzę umiejętności pozwalających na jej wykorzystanie oraz częstych odwiedzin miejsc pozwalających na to. Ja jestem na litra zbyt cienki. Na razie "łycha" na mapie "A" w 3/4 na szczycie zakrętu też nie wchodzi w rachubę. A od roweru to tylko prostata się rozpada ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciekzx6r Opublikowano 18 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2008 hehehe :) powiedzcie mi jeszcze tylko taka rzecz :D czemu hondziarze tak bronią swoich maszyn ? :| normalnie z motocyklistów tworzą sie dwie grupy motocyklisci z hondy i motocyklisci na innych markach ? to jest dla mnie troche bez sensu ;/ ehhhhhhhh cos w tym musi byc w tym suzuki :D wchodzac do salony gdzie stoja kolo siebie cebra i gix, siadam na gixuu od razu i sie podjaralem tak ze na styczen ku*wa mać :D:D sorry za bluzgi :) zobaczymy jak sie na torze bedzie spisywał bo chce zaczac odwiedzac od nowego sezonu poznań :P dosyc miasta :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 18 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2008 hehehe :) powiedzcie mi jeszcze tylko taka rzecz :D czemu hondziarze tak bronią swoich maszyn ? :| normalnie z motocyklistów tworzą sie dwie grupy motocyklisci z hondy i motocyklisci na innych markach ? to jest dla mnie troche bez sensu ;/ ehhhhhhhh A miałeś kiedyś Honde? :icon_razz: Jakbyś miał to byś wiedział o co chodzi :flesje: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciekzx6r Opublikowano 19 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2008 no właśnie o takim czymś mówie :D czym jest to spowodowane :|? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kirek Opublikowano 19 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2008 IMO tak jest ze wszystkimi markami - wszędzie znajdą się otodoksyjni (mniej lub bardziej) wyznawcy jedynie słusznego producenta. Ot i wszystko :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 19 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2008 no właśnie o takim czymś mówie :D czym jest to spowodowane :|? No to jak już będziesz posiadaczem Hondy to sam sobie na to odpowiesz :wink: IMO tak jest ze wszystkimi markami - wszędzie znajdą się otodoksyjni (mniej lub bardziej) wyznawcy jedynie słusznego producenta. Ot i wszystko :D Tak, żarty żartami, nie jestem fanatykiem, ale do AD2008 wszystkie Hondy mi się z całej stawki podobają najbardziej i tyle :wink: Nie wybieram motocykla na podstawie cyferek z katologu a wiadomo Honda miała zawsze najbardziej ubogie :wink: Każźdy wybiera co mu bardziej leży. Ot i wszystko :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciekzx6r Opublikowano 20 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2008 a teraz z drugiej beczki, jakbyscie wybierali cos do kapciowania i innych rzeczy to który model ? oczywiscie ja nie z tych co wolą jeździć z owiewką w chmurach :) ale czasem przykozaczyc trzeba :D dlatego pytam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 20 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2008 a teraz z drugiej beczki, jakbyscie wybierali cos do kapciowania i innych rzeczy to który model ? oczywiscie ja nie z tych co wolą jeździć z owiewką w chmurach :) ale czasem przykozaczyc trzeba :D dlatego pytam :) Kupiłbym w kiepskim stanie 954 :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernestZL Opublikowano 20 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2008 ZX10R potem długo, długo nic!!! Cytuj Od wojny, głodu, TVN-u i Platformy, zachowaj nas Panie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 20 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2008 teraz z drugiej beczki, jakbyscie wybierali cos do kapciowania i innych rzeczy to który model ? bladego :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciekzx6r Opublikowano 20 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2008 Dzisiaj zdałem sobie sprawe z tego ze krach finansowy jakby jest i moge nie dostac na nówke kredytu <lol> :D ku*wa musze wziac dupsko i sie ruszyc do banku w poniedziałek, a jak sie nie uda, to pilnie kupie 954 hehe :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 21 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2008 Dzisiaj zdałem sobie sprawe z tego ze krach finansowy jakby jest i moge nie dostac na nówke kredytu <lol> :D ku*wa musze wziac dupsko i sie ruszyc do banku w poniedziałek, a jak sie nie uda, to pilnie kupie 954 hehe :D Polecam :notworthy: :clap: :flesje: :buttrock: Myślę, że jeśli kupisz to na pewno będziesz zadowolony. 954 to taka ostoja spokoju :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foks Opublikowano 22 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2008 A i Vector będzie zadowolony :D Cytuj Kawasaki GPZ500S 1991 -> Honda CBR 600 F3 1998 -> Suzuki GSX-R 750 K7 -> Suzuki DRZ 400 SM K5 -> Triumph Street Triple R 2014 & Vespa ET4 125 2004 -> BMW R NineT 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 22 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2008 A i Vector będzie zadowolony :D Przybędzie kolejne dziecko :wink: A Ty nie byłbyś zadowolony? :wink: :flesje: :buttrock: Poważnie mówiąc pewnie będziesz zadowolony jeśli wybierzesz sobie godny egzemplarz :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi