Gość komandosek Opublikowano 9 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2008 no fakt, forma ankiety dosc ciekawa :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 9 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2008 Moc zamiast robic ankiete to po prostu trzeba bylo sie zapytac i od razu bys wiedzial - brak pododdzialu marki czeskie i do tego ja osobiscie uwazam ze watek "Dzis pytanie, dzis odpowiedz" na temat ruskiej mechaniki powinien byc w Mechanice Weteranow, a nie u was. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 9 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2008 Prosze bardzo ze mna jak z dzieckiem za reke i do baru :bigrazz: Sonda do dupy wiec zostala usunieta, a pomysl z markami czeskimi jest bardzo dobry. Odnosnie "dzis pytanie...." to wydaje sie ze temat jest tak skasztaniony i tyle roznorodnych w nim poruszonych zostalo tematow ze do mechaniki to on sie malo nadaje, no ale jak wiekszosc glosow bedzie optowac za ta opcja to zostanie przeniesiony... :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paolo350 Opublikowano 9 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2008 (...)a pomysl z markami czeskimi jest bardzo dobry ...o to prosiliśmy już dawniej - ale cieszę się, że powstanie taki dział; Wracając do sondy, to faktycznie była trochę nie trafiona... Co do mojego zdania na temat funkcjonowania forum, to uważam, że jest OK (a będzie całkiem fajnie, jak powstanie dział "marki czeskie.....a może "czechosłowackie" :icon_razz: ); Ps; Papierosy faktycznie........zbyt szybko się konczą, i to za zwyczaj w chwili, kiedy są potrzebne :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 9 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2008 Papierosy faktycznie........zbyt szybko się konczą, i to za zwyczaj w chwili, kiedy są potrzebne :biggrin: Aaatam. Ja mam paczkę 0,5kg tytoniu z PL więc fajek nigdy mi nie brakuje. Gorzej jak się browar skończy, wtedy odechciewa się żyć. :biggrin: Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 10 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2008 ...o to prosiliśmy już dawniej - ale cieszę się, że powstanie taki dział; Wracając do sondy, to faktycznie była trochę nie trafiona... Co do mojego zdania na temat funkcjonowania forum, to uważam, że jest OK (a będzie całkiem fajnie, jak powstanie dział "marki czeskie.....a może "czechosłowackie" :icon_razz: ); Rozmawialem z Dominikiem i w odpowiedzi u uslyszalem ze taki dzial sie pojawi, musismy natomiast uzbroic sie w cierpliwosc bo troche to potrwa... :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 10 Grudnia 2008 Administrator Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2008 Cześki będą, jak mówi Krzysztof, tylko sam tego nie zrobię i muszę poprosić Admina o chwilę roboty, co zwykle zajmuje nieco czasu. Niemniej subforum być musi. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HD1940 Opublikowano 11 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2008 Dział bez zastrzeżeń, jak dla mnie i tematyka i podział jest dobry. O forumowiczach też złego słowa nie powiem. Jedna rzecz mnie tylko nurtuje: czemu do działu weterany trzeba się logować, a do poddziałów np. motocykle radzieckie, czy amerykańskie nie jest to wymagane. Jeśli ktoś chce sobie tylko poczytać to wszędzie powinien być swobodny dostęp, a odpowiadanie i czynne uczestnictwo po zalogowaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 12 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2008 Wydaje mi sie ze zeby wpierw wejsc do poddzialu markowego wpierw trzeba wejsc do dzialu weterany. Zeby wejsc do dzialu weterany trzeba sie zalogowac a po zalogowaniu mozna juz przegladac dowolne poddzialy.... :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loopy1 Opublikowano 12 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2008 Temat z logowaniem jak dla mnie jest bardzo poważny. Blokując dostęp do możliwości przejrzenia zawartości działu (która moim zdaniem broni się sama) odcinamy się od napływu świeżej krwi ludzi z "zewnątrz", którzy w przyszłości pomogą tworzyć forum. Rozumiem, że trzeba mieć konto żeby umieścić posta, ale żeby przejrzeć jakie bzdury tu wypisujemy to myślę że autoryzacjia jest zbędna;) Wiem że ktoś może powiedzieć, że jak już ktoś się zaloguje aby przejrzeć forum to już zostanie. Jak dla mnie to G. prawda i tylko fikcyjne nabijanie liczby użytkowników forum. Tyle... do dyskusji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 13 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2008 Tu masz rację z tym nabijaniem liczby użytkowników. Ale jest też druga strona medalu - potencjalny "szukacz" jeśli zobaczy że trzeba się logować to zapewne sobie odpuści to forum i poszuka info gdzie indziej. A w przyszłości będzie wspominał FM jako forum do bani bo trzeba się logować żeby w ogóle poczytać itd. :biggrin: Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paolo350 Opublikowano 13 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2008 Fakt - wychodzi na to, że forum zawiera "tajne informacje dostępne tylko dla nielicznych" :bigrazz: , a żeby poczytać porady, lub sprawdzić czy w ogóle znajdzie się tutaj coś odpowiadającego naszym oczekiwaniom, należy się zalogować...... Nie jest to krytyka wymierzona w kogokolwiek - a jedynie potwierdzenie tego, co zostało już wcześniej wspomniane... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 13 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2008 Alez geneta tego watku bylo wlasnie to aby forumowicze napietnowali i wypunktowali slabe strony dzialania forum tak ab moglo byc one bardziej uzyteczne i przyjazne dla zatowno aktualnych forumowiczow jak i tych potencjalnych, wiec kazda konstruktywna krytyka mile widziana... :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 13 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2008 wiec kazda konstruktywna krytyka mile widziana... :icon_mrgreen: No popatrz. Akurat nie mam się do czego czepić w tym dziale. A bym się zajął krytyką, niekoniecznie konstruktywną. Wydaje mi się tylko że za dużo tematów o Junaku jest. :biggrin: :buttrock: Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wild Opublikowano 13 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2008 tak ab moglo byc one bardziej uzyteczne i przyjazne dla zatowno aktualnych forumowiczow jak i tych potencjalnych, jezeli komus zalezy, to i tak zdobedzie informacje.. zarejestrowanie trwa tylko kilka minut.. Goska Cytuj Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi