kotmobil1 Opublikowano 25 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2008 (edytowane) To jest wehikluł, Kotmobil Skonstruował go mój kolega Bartek Kot (16l) z Tyśmienicy (woj. Lubelskie). Silnik pochodzi od WSK3 125 ccm (7,3HP przy 7300RPM, oczywiście jak był nowy, teraz ma dużo mniej;)) Kotmobil - filmik- dobra jakość\ Edytowane 25 Listopada 2008 przez kotmobil1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 25 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2008 Tylko PO CO ? Gdyby z przodu była kosiarka do trawy to gratuluję ale nie podoba mi się oranie trawnika na boisku piłkarskim o które powinna dbać cała społeczność a nie bezmyślnie niszczyć coś co w wielkim trudzie inni zrobili. Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichaelO Opublikowano 25 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2008 Piotr ale o co ci chodzi? Chłopaki fajnie spędzają czas, mają coś do roboty, zamiast pić browar pod budą. A co tam masz opony z kostką że tak trawe niszczą? Podobnie niszczysz trawę grając w korkach. W taką pogodę nikt nie gra a chłopaki testują to co zrobili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipr Opublikowano 2 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2008 Moim zdaniem to dobrze, że młodzi znajdują sobie zajęcie zamiast siedzieć całymi dniami przed kompem albo kraść radia z samochodów itp. A tej trawy aż tak nie zniszczyli chyba strasznie. Poza tym nie to jest przedmiotem tematu. Pozdro Cytuj https://www.facebook.com/EASRacingTeam/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yool Opublikowano 4 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2008 Fajowe, załóżcie oponę z kolcami na tył i na lód jak znalazł :) Trzeba by dodać hamulce na przednie koła (nawet rowerowe). Brawo za muzę w tle :buttrock: PS> A w ramach zadość uczynienia za zniszczoną murawę zapiszcie sie chociaż do tego klubu po boisku którego jeździliście :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 4 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2008 Chwała mu za to że sam zbudował i ma jakieś zamiłowanie do majsterkowania, ja tylko zwróciłem uwagę na niszczenie murawy boiska. Na tym terenie jest na pewno dużo nieużytków które można tym sprzętem wyrównywać bez szkody dla innych. Pojazd jest ładniejszy od pierwszego pojazdu Carla Daimlera i na pewno szybszy. Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 4 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2008 Idea nie jest zła ale czemu pocięliście ramę od WSK? Na 2 kołach lepiej się jeździ. :biggrin: Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftys6 Opublikowano 4 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2008 Tyśmienica jest o rzut beretem odemnie :cool: Jakiś czas temu jechałem tamtędy i widziałem ten wynalazek stojący niedaleko drogi i zastanawiałem się coto z a cudo. A teraz juz wiem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 5 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2008 hehehe, znaczek mercedesa , bez gwiazdy nie ma jazdy :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kotmobil1 Opublikowano 4 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2009 =>> Aftys6 No Tyśmienica od Lubartowa jakieś 25-30 km:) Ludzie faktycznie się za tym oglądają, szczególnie jak się tym jedzie i mija mnie samochód:) =>> Piotr Dudek Sorry, ale to nasze boisko i nasza trawa, z resztą w kosza nikt nie gra u nas. Czasami tylko w gałę ale do wiosny odrośnie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nissan556 Opublikowano 9 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2009 Mi sie podoba :clap: dziwny ten wynalazek bo ja mym zrobił tradycyjnie dwa koła z tyłu ale przynajmniej zwraca uwagę :icon_eek: :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafał.89 Opublikowano 16 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2009 Paskudne to trochę ale napracować się musiał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftys6 Opublikowano 16 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2009 to ja na wiosnę wpadnę do Tyśmienicy ten bajer na żywo zobaczyć, bo ciekawi mi cholernie jak to zrobiliście ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crash1990 Opublikowano 13 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 Mi sie podoba :clap: dziwny ten wynalazek bo ja mym zrobił tradycyjnie dwa koła z tyłu ale przynajmniej zwraca uwagę :icon_eek: :bigrazz: Hmm ale z dwoma kołami z tyłu to by się chyba mechanizm różnicowy przydał. Chociaż część quadów ma także niedzieloną tylną oś. Może przyszły inżynier-wynalazca nam się narodził :wink: Pozdro i powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi