Gość Anonymous Opublikowano 6 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2004 ostatnio zauważyłem że coraz więcej ludzi jeździ w markowych (może markowanych) ciuchach, na moto z naklejkami różnych firm...troche mi się to wydaje dziwne. czy ktoś im za to płaci?ja jeżdże w spodniach z napisem mam jednokolorową kurtke na motocyklu nie ma nawet jednej małej naklejki typu PROGRIP etc. mam tam swojego kota i małą naklejkę z 4um. czyż nie ładniejsze są pomarańczowe KTMy niebieskie yamahy od obklejonej naklejkami chimery? zanim obwiniesz swą kochaną naklejkami zastanów się jak ONA się z tym czuje zdrowie szpanerów :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 6 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2004 Mam podobne zdanie, na swojej Suzi mam tylko nazwę firmy i modelu i zero innych gówien. Ja obklejałem tylko sowje rajdowe samochody, ale to ina bajka - tam taki pic mógł nawet bawić, ale na motocyklu ??? Chyba że ktoś usiluje zrobić ze swojej maszyny sprzęta pseudo "wyczynowego" ale potrzeba do tego wyczucia o dobrego smaku, bo można łatwo przesadzić (np, zapodając naklejki dwóch firm olejowych :-)) Pozdro, Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 7 Lutego 2004 Administrator Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2004 Gdy miałem crossówki to namiętnie obklejałem je logami producentów, krórych części miałem w motocyklach zainstalowane oraz ciuchy w których jeździełem. W crossówkach wyglądało to OK i nie pachniało żadnych dresiarstwem. Było uzasadnione - crossówka musi być kolorowa, bo taki jej urok. Jeżeli naklejki sa odpowiednio dobrane, a nie zrobiony misz-masz, to całość wygląda całkiem całkiem. Ale to w crossówkach, ew. w szosowych wyścigówkach. Obecnie, w enduro naklejami tylko kilka sztuk naklejek: TSM Sokół, BEST image PR, Renthal, Rapid (można powiedzieć, że te nazwy jakoś finansują mój sport) oraz KTM. I wszystko. W Ducati - Ducati Performance oraz DOC DucatiOwnersClub - drobne, pochowane naklejki świadczące o przynależności klubowej. I wszystko. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 7 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2004 Crossówka bez naklejek to jakas smutna jest, ale tylko crossówka bo w innych moto sie to nie sprawdza i jezeli przeadzi sie z iloscą to efekt moze byc tragiczny (czyt dresiarski) :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BaRy Opublikowano 7 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2004 Mi też jakoś przeginanie z naklejkami w motocyklach Enduro nie pasuje.I ostatnio po zakupie mojego sprzęta znaczy Yamahy WR wszystkie niepotrzebne ozdubki zdarłem.Orginalne też pościągałem bo były już za bardzo zniszczone. I jeśli coś nakleje to będzie to jakiś komplet na boczki bak i siedzenie, no i coś na wahacz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 7 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2004 I jeśli coś nakleje to będzie to jakiś komplet na boczki bak i siedzenie, no i coś na wahacz. Własnie takie naklejki są najlepsze ,bo dobrane sa ze smakiem i bardzo fajnie to wygląda a wszystko jest ze ładnie zgrane. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduroman Opublikowano 7 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2004 naklejki są fajne ale grafika do motoru np werx ale jest droga, motor to nie choinka !! i tak naklejki odpadną po myciu, no chyba ze te grube lepsze... to tak, ale jakiś badziew bez sensu,. pozdro ps. sam miałem ktma choinke i wiem jak jest:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Słabek Opublikowano 7 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2004 fakt, za dużo naklejek na sprzętach nigdy mi sie nie podobało :? sam, próbowałem tej techniki upiększania, ale zdałem sobie sprawę, że tylko oszpeciłem sprzęta i następnie szybko je usunąłem..jak naklejki to tylko seryjne, nie odbiegające od tematu :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 8 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2004 Ja tam crossaani enduro nie mam ale mam naklejki na motorze :twisted: Na szczeście tylko seryjne z którymi motor wyjechał z fabryki i narazie nie zamierzam tego zmieniac. Otwarcie mówie naklejkom NIE :twisted: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BaRy Opublikowano 8 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2004 grafika do motoru np werx ale jest drogaNo właśnie gdzie można naklejki tej lub innej firmy zmówić w interku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 9 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2004 http://www.tnt-motocykle.pl/sklep/grafiki/ http://www.sklep.motocross.com.pl/katalog.php3 tu musiszac wybrac kategorie grafiki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fenix Opublikowano 10 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2004 Ja obklejałem tylko swoje rajdowe samochody, ale to ina bajka - Ludziska z a w s z e chcą upodobnić swoje maszyny do maszyn z n a n y c h, podziwianych. Twoja akurat chyba nie jest powszechnie znana, stąd twoje wzorce pewnie nie będą kopiowane. Ale bardzo ubawiło mnie zdanie: ja naklejam tylko na swoim samochodzie rajdowym.... No bo skoro w i o c h a to dlaczego dokuczasz swoim samochodom? Brak konsekwencji.... Chyba że wziąć pod uwagę drugą część tego zdania: ...ale to inna bajka. Czyli podwójne kryteria - zależnie od potrzeb. Hmmm, no mnie akurat to ostatnie się bardzo nie podoba. A to czy wiocha, czy nie to rzecz gustów i ja nie rozstrzygałbym tego tak jednoznacznie i tak ostro.Mój dziadek czasami mawiał: młynarz lubi ogrórki, a ja lubię jego córki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi