Skocz do zawartości

Naklejki- WIOCHA

Gość Anonymous
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Anonymous

ostatnio zauważyłem że coraz więcej ludzi jeździ w markowych (może markowanych) ciuchach, na moto z naklejkami różnych firm...

troche mi się to wydaje dziwne. czy ktoś im za to płaci?

ja jeżdże w spodniach z napisem mam jednokolorową kurtke na motocyklu nie ma nawet jednej małej naklejki typu PROGRIP etc. mam tam swojego kota i małą naklejkę z 4um.

czyż nie ładniejsze są pomarańczowe KTMy niebieskie yamahy od obklejonej naklejkami chimery?

zanim obwiniesz swą kochaną naklejkami zastanów się jak ONA się z tym czuje

zdrowie szpanerów :D

Mam podobne zdanie, na swojej Suzi mam tylko nazwę firmy i modelu i zero innych gówien. Ja obklejałem tylko sowje rajdowe samochody, ale to ina bajka - tam taki pic mógł nawet bawić, ale na motocyklu ??? Chyba że ktoś usiluje zrobić ze swojej maszyny sprzęta pseudo "wyczynowego" ale potrzeba do tego wyczucia o dobrego smaku, bo można łatwo przesadzić (np, zapodając naklejki dwóch firm olejowych :-))

Pozdro, Paweł

• Administrator

Gdy miałem crossówki to namiętnie obklejałem je logami producentów, krórych części miałem w motocyklach zainstalowane oraz ciuchy w których jeździełem. W crossówkach wyglądało to OK i nie pachniało żadnych dresiarstwem. Było uzasadnione - crossówka musi być kolorowa, bo taki jej urok. Jeżeli naklejki sa odpowiednio dobrane, a nie zrobiony misz-masz, to całość wygląda całkiem całkiem. Ale to w crossówkach, ew. w szosowych wyścigówkach.

Obecnie, w enduro naklejami tylko kilka sztuk naklejek: TSM Sokół, BEST image PR, Renthal, Rapid (można powiedzieć, że te nazwy jakoś finansują mój sport) oraz KTM. I wszystko.

W Ducati - Ducati Performance oraz DOC DucatiOwnersClub - drobne, pochowane naklejki świadczące o przynależności klubowej. I wszystko.

pzdr

Mi też jakoś przeginanie z naklejkami w motocyklach Enduro nie pasuje.

I ostatnio po zakupie mojego sprzęta znaczy Yamahy WR wszystkie niepotrzebne ozdubki zdarłem.

Orginalne też pościągałem bo były już za bardzo zniszczone.

I jeśli coś nakleje to będzie to jakiś komplet na boczki bak i siedzenie, no i coś na wahacz.

naklejki są fajne ale grafika do motoru np werx ale jest droga, motor to nie choinka !! i tak naklejki odpadną po myciu, no chyba ze te grube lepsze... to tak, ale jakiś badziew bez sensu,. pozdro ps. sam miałem ktma choinke i wiem jak jest:)

fakt, za dużo naklejek na sprzętach nigdy mi sie nie podobało :?

sam, próbowałem tej techniki upiększania, ale zdałem sobie sprawę, że tylko oszpeciłem sprzęta i następnie szybko je usunąłem..

jak naklejki to tylko seryjne, nie odbiegające od tematu :D

Ja tam crossaani enduro nie mam ale mam naklejki na motorze :twisted: Na szczeście tylko seryjne z którymi motor wyjechał z fabryki i narazie nie zamierzam tego zmieniac.

Otwarcie mówie naklejkom NIE :twisted: :lol:

Ja obklejałem tylko swoje rajdowe samochody, ale to ina bajka -

Ludziska z a w s z e chcą upodobnić swoje maszyny do maszyn z n a n y c h, podziwianych. Twoja akurat chyba nie jest powszechnie znana, stąd twoje wzorce pewnie nie będą kopiowane.

Ale bardzo ubawiło mnie zdanie: ja naklejam tylko na swoim samochodzie rajdowym.... No bo skoro w i o c h a to dlaczego dokuczasz swoim samochodom? Brak konsekwencji.... Chyba że wziąć pod uwagę drugą część tego zdania: ...ale to inna bajka. Czyli podwójne kryteria - zależnie od potrzeb. Hmmm, no mnie akurat to ostatnie się bardzo nie podoba. A to czy wiocha, czy nie to rzecz gustów i ja nie rozstrzygałbym tego tak jednoznacznie i tak ostro.

Mój dziadek czasami mawiał: młynarz lubi ogrórki, a ja lubię jego córki