Aśka Opublikowano 30 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2008 A ja tylko dodam, że na groniejest już ponad 30 chętnych, więc jest szansa, że będziemy rzucać się w oczy na ulicach ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teosik Opublikowano 30 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2008 1. Aśka 2. tango 3.Griszka 4. Miśka 5. Bańka 6. Jesus 7. Pepe 8.pszczola35 9. Wookash 10.Pelot 11. Teosik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modek Opublikowano 30 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2008 1. Aśka 2. tango 3.Griszka 4. Miśka 5. Bańka 6. Jesus 7. Pepe 8.pszczola35 9. Wookash 10.Pelot 11. Teosik 12.Modek Cytuj http://www.bikepics.com/members/modek/w sprawie pochówku, to zaczynam mieć zdanie zbliżone do koncepcji qurim`aa być może nawet zacznę chodzić z gołą dupą, żeby mogli całować za życiahttp://rpmauto.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TATAKIS Opublikowano 1 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2008 1. Aśka 2. tango 3.Griszka 4. Miśka 5. Bańka 6. Jesus 7. Pepe 8. pszczola35 9. Wookash 10. Pelot 11. Teosik 12. Modek 13. ........ 14. Tatakis Nie cierpię 13-tki :icon_evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J.A.C.E.K Opublikowano 1 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2008 1. Aśka 2. tango 3.Griszka 4. Miśka 5. Bańka 6. Jesus 7. Pepe 8. pszczola35 9. Wookash 10. Pelot 11. Teosik 12. Modek 13. jacek0707 + wielce prawdopodobna oprawa medialna 14. Tatakis Nie cierpię 13-tki (a niech tam... :bigrazz: aha... jest ogromna szansa, że pojawię się z radiowcem, co by akcję postronnym wyjaśnić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tita Opublikowano 1 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2008 aha... jest ogromna szansa, że pojawię się z radiowcem, co by akcję postronnym wyjaśnić. ja mogę przyjść z tvn warszawa jeśli chcecie :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teosik Opublikowano 1 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2008 ja mogę przyjść z tvn warszawa jeśli chcecie :wink: pewnie że chcemy :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 1 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2008 Zaraz się okaże, że będzie więcej dziennikarzy, niż motocyklistów. Może oni też powinni w czerwonych kubraczkach wpaść? :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J.A.C.E.K Opublikowano 1 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2008 nie widzę innej możliwości. Kolega podczas robienia materiału o Motocyklowym Banku Krwi zdrenować się nawet pozwolił... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 1 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2008 No to plan się nieco zmienił-doszło jeszcze jedno miejce do dowiedzenia :) 10. zbiórka na pl. Teatralnym. 10.45 wyjazd do szpitala na ul. Kopernika. Na oddział wchodzi 5 osób-więcej się nie zmieści. Rozdajemy dzieciom cukierki i owoce, reszta obstawia przechodniów pod szpitalem-czyli też rozdaje cukierki W szpitalu zejdzie nam się pewnie z pół godziny. ok.12 lecimy na krótki lans na Starówce pokręcimy się tam pewnie z półgodziny czy godzinę i wyruszamy do Domu Dziecka na Kole(nie, nie na gumie, taka dzielnica jest )-czekamy jeszcze na potwierdzenie Z Domu Dziecka lecimy do Instytutu Matki i Dziecka na ul. Kasprzaka wręczyć upominki od fundacji "Mam Marzenie" A ponieważ stąd już tylko rzut beretem do 2oo, to można na koniec wpaść na gorącą herbatkę i tosta ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurjuszi Opublikowano 1 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2008 A motocykle nalezy przyozdobic o tak: http://i76.photobucket.com/albums/j5/Lissa.../dogWash002.jpg pozdr Cytuj "Łudududududududududuuuu... Łudududududududduddddd" - Theodor (Zegrze 2010)"Hondy mają taki dziwny dźwięk..." - Autor nieznany (Udrzyn 2010) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roberto1002 Opublikowano 2 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2008 (edytowane) OGŁOSZENIE PARAFIALNE :cool: Jeśli ktoś jeszcze poszukuje stroju Świętego Mikołaja, to polecam odwiedziny w OBI na Okęciu. Są stroje w pełnej opcji :) - nawet worek na prezenty... Komplet w wersji tańszej za 12.99 PLN i w wersji droższej za 89.00 PLN. Prawdopodobnie ten asortyment można znaleźć i w innych marketach OBI... Pozdrawiam, R. :crossy: P.S. Proszę zaklinać pogodę na weekend... Edytowane 2 Grudnia 2008 przez roberto1002 Cytuj NO SALSA - NO FUN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wookash Opublikowano 2 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2008 Polecam Lidl i Auchan, po dychu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griszka Opublikowano 2 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2008 Witam.Jest pytanie w kwesti ilości owoców i cukierków.Bo tak na zdrowy rozum to dzieci na oddziale jest około setki.Jak wypadnie po pół pomarańczy to trochę kicha.I jeszcze jedno czy ktoś rozmawiał z mundurowymi w sprawie przejazdu Nowym Swiatem? Co do pogody to podobno ma padać,ale jak mówi kolega od "ogłoszeń parafialnych"póki żaby nie latają to jechać się da. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agnes535 Opublikowano 2 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2008 (edytowane) W kwestii mundurowych, dzisiaj się mogę dowiedzieć, bo mam tam kogoś na podorędziu ;) jeżeli już ktoś tego nie zrobił. W razie czego proszę o konkretne pytania, najlepiej na tel, jeżeli miałoby być coś więcej niż przejazd nowym światem. Chociaż jeżeli chodzi o jakieś eskorty to nie wiem czy nie jest zapóźno. Ale dzisiaj się wszystkiego wywiem. mój obecny nr tela: 500 736 500 Edytowane 2 Grudnia 2008 przez agnes535 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi