stoldar Opublikowano 20 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2006 Witam,A znacie jakieś dobre sklepy internetowe z oponkami do moto? Bo tych do autek to pełno a tam nie zawsze mają do moto.Może ktoś podpowie jakiś link do zestawień i rankingów z oponkami...Hej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 21 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2006 Np Metzeler nie robi w ogóle ME880 w rozmiarze 3.00-19, jest tylko Perfect Me11 (notabene dosyć niezła opona za bardzo małą kasę-199 PLN w detalu).Na 535 z przodu miałem tylko Me11 - polecam ;) A znacie jakieś dobre sklepy internetowe z oponkami do moto?Czy sklep dobry to nie wiem :D ale możesz >zajrzeć<.Co do tylnej gumy to kiedyś trafiła mi się >taka< oponę i była naprawdę dobra. Może wygląd ma lekko "traktorowy" ale na winklach trzymała dobrze, na mokrym też nie narzekałem :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrusgsx Opublikowano 21 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2006 Witam,A znacie jakieś dobre sklepy internetowe z oponkami do moto? Bo tych do autek to pełno a tam nie zawsze mają do moto.Może ktoś podpowie jakiś link do zestawień i rankingów z oponkami...Hej Sorki za SPAM: Do końca grudnia (mamy zimową promocję -20%) za Meztelerey Me11(przód) oraz Me77(tył) do 535 zapłacisz u Nas 403 PLN. Aktualnie nie mam ich w magazynie ale zawsze mogę ściągnąć :icon_rolleyes: W razie czego zapraszam na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMASZ MILEWSKI Opublikowano 18 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2006 Zwracam sie z pytaniem do szanownych kolegow gdzie mozna nabyc i ewentualnie jakie byscie polecili opony Virago 1100.Mieszkam w Warszawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piwo Opublikowano 18 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2006 Dunlop Arrowmax GT501 ok 350 PLNA TYŁ Dunlop K527 ok 400 PLN ja mam to u siebie założone Cytuj Cycki - im większe za młodu, tym dłuższe na starość... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMASZ MILEWSKI Opublikowano 20 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2006 Roz.umiem ze nikt nie manic do powiedzenia w tym temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 20 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2006 Ja będę miał na wiosnę. Moto wymaga wymiany przód i tył, ale w tym temacie ruszę dopiero gdzieś około marca bo na razie moto przygotowane do malowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piwo Opublikowano 22 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2006 Roz.umiem ze nikt nie manic do powiedzenia w tym temacie Nie widać mojej odpowiedzi ??????????????? ;) Cytuj Cycki - im większe za młodu, tym dłuższe na starość... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 22 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2006 Roz.umiem ze nikt nie manic do powiedzenia w tym temacie Temat opon byl wielokrotnie walkowany na forum. Nie widać mojej odpowiedzi ??????????????? Czasami najciemniej jest pod latarnia :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz i vn 800 Opublikowano 22 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2006 Zobacz oferte pirelli.w czwartek zamowilem komplet do mojego i wyszlo jakies 250zeta mniej niz dunlopy d404.A oponki podobno tez bardzo dobre :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Worriot Opublikowano 23 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2006 Polecam angielskie opony Avon, model Venom - rewelacyjne na mokrym i dlugowieczne! Przy tym zajebiscie wygladaja... :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oktopus Opublikowano 4 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2007 Witam koledzy potrzebuje oponek do swojego moto, piszcie ktore waszym zdaniem sa najlepsze i ile kosztowaly Pozdro K# Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eksces Opublikowano 4 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2007 najlepsze moim zdaniem to continentale ale w tym saezonie z braku kasy kupie maxxisy (czy jakoś tak), słyszałem ze sa niezłe a wychodzą prawie połowe taniej:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AND40 Opublikowano 4 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2007 slyszalem ze dunlopy . Sam chce kupic na tyl bo prawie mam sliki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buba6 Opublikowano 4 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2007 dunlop, d404 http://opony.pl/opony.asp?idb=234&rozmiar=807 to jest rozmiar do Shadowki, zobacz za odpowiednikiem do virowy Cytuj Nowoczesne telewizory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi