Klas500 Opublikowano 16 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2007 Ja gadałem ostatnio z kumplami z Troopers of Highway... troche chłopaki jeżdżą... bardzo pozytywnie się wypowiadali o Heidenau, nawet o jeździe na mokrym. Dziwne.Być może chodzi właśnie o to , co napisałem wyżej:większość wypowiedzi na forum dotyczy starszych modeli opon tej firmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek73 Opublikowano 17 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2007 polecam mam je na swojej hondzi ,różnica szczególnie odczuwalna przy jeżdzie no mokrej nawierzchni. :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarson Opublikowano 19 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 Witam Czy ktoś ma może doświadczenie z oponami marki KENDA ? Właśnie kończą mi sie obie opony w Virago 1100. Oto link z oferty Olka : http://www.olekmotocykle.pl/kenda/kategori...kat=1&id_kat2=x Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ks-rider Opublikowano 20 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 Siemka ! Nigdy o tej firmie nie slyszalem ( co zreszta o niczym nie swiadczy ). stosujac przyslowie ; czego chlop nie zna tego nie jada, nie zdecydowal bym sie na ich kupno. Osobiscie wolalbym smigac na markowych urzywlach :icon_mrgreen: ( oj jaki psychiczny komfort, ze nie musze ). Jest to moja wlasna opinia ktora nie podlega dyskusji. :lalag: Cytuj <p><a href="https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos">https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos</a></p> <p> </p> <p><a href="http://picasaweb.google.com/ksrider/">http://picasaweb.google.com/ksrider/</a>[/url]</p> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodman Opublikowano 20 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 Ja mam opony tej firmy, całkiem nieźle się smiga ale ... mam je założone w rowerze :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mosiu Opublikowano 25 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2007 Ja mam opony tej firmy, całkiem nieźle się smiga ale ... mam je założone w rowerze ;) Masz rację - rozpiętość cen opon rowerowych tej firmy jest dość znaczna są badzo dobre i zwykłe kartoflaki może tak samo jest z oponkami do moto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek Opublikowano 20 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2007 WitamPrzymierzam się do zmiany opony w moim Wildku. Dotychczas miałem oponę na tytle 150kę. Na szybko zaproponowanio mi w serwisie oponę 160 (firma Kingkrejz czy jakoś tak). Pasuje mi cena i szybka dostępność. Czy ktoś ma doświadczenie lub może podpowiedzieć jakie są plusy lub minusy większej opony w Wildku? Czy 160 pogarsza trakcyjność itd... :) Pozdrawim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prałat Opublikowano 20 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2007 Witam. Jest już wątek Wild Stara, także poczytaj tam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek Opublikowano 21 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2007 Witam. Jest już wątek Wild Stara, także poczytaj tam. Wiem. Tam poruszany jest wątek opony 200 i 180.Poruszam temat 160 i chciałem dać możliwość wypowiedzenia się także użytkownikom innych cruiserów. :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Worriot Opublikowano 21 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2007 Zmiana rozmiaru opon ma zawsze wplyw na trakcje. W tym przypadku bedzie troche trudniej skladac motocykl w zakretach. Jesli zwiekszy sie obwód koła, to pogorszy sie troche dynamika, ale wzrosnie predkosc maksymalna motocykla... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dersu Opublikowano 21 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2007 WitamPrzymierzam się do zmiany opony w moim Wildku. Dotychczas miałem oponę na tytle 150kę. Na szybko zaproponowanio mi w serwisie oponę 160 (firma Kingkrejz czy jakoś tak). Pasuje mi cena i szybka dostępność. Czy ktoś ma doświadczenie lub może podpowiedzieć jakie są plusy lub minusy większej opony w Wildku? Czy 160 pogarsza trakcyjność itd... :icon_eek: PozdrawimJesli chodzi o rozmiar 150 a 160 to raczej nie poczujesz różnicy, ale jak mialeś dobra firmową oponę a ta jest Made In Taiwan to ta różnica może już być wyczuwalna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ghost rider Opublikowano 22 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2007 Ja na majowym moto bajzlu w Łodzi nabyłem Metzelera Marathon 880 którego załorzyłem na przód i jak narazie jestem bardzo zadowolony (wczesniej mialem Danlopa). Opona trzyma się drogi bardzo dobrze, super składa się w zakręty, bez porównania z moim starym Danlopem. Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcysiek Opublikowano 22 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2007 Ja na majowym moto bajzlu w Łodzi nabyłem Metzelera Marathon 880 którego załorzyłem na przód i jak narazie jestem bardzo zadowolony (wczesniej mialem Danlopa). Opona trzyma się drogi bardzo dobrze, super składa się w zakręty, bez porównania z moim starym Danlopem. PolecamTeż założyłem na Metzelera i jest ok.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu.2000 Opublikowano 22 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2007 To ja niewiem kupiłem moto z tymi oponami, twarde jak cholera jak deszcz poleje to jakbym po lodze jechał może są stare ale nie są spękane ani nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4NIEK Opublikowano 22 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2007 (edytowane) ja wymieniłem przód miśka pilot sport na M-1 i jest różnica, na korzyść metzelera oczywiście :cool: Edytowane 22 Maja 2007 przez M4NIEK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi