blondi_2001 Posted November 6, 2008 Share Posted November 6, 2008 ZDAŁAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Na wiosnę kupuję maszynkę :buttrock::D:D:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
majkelpl Posted November 6, 2008 Share Posted November 6, 2008 Gratulacje :buttrock: Kupuj teraz bo ceny nizsze :buttrock: Quote ISRA: 27062SREU: 614 Link to comment Share on other sites More sharing options...
blondi_2001 Posted November 6, 2008 Author Share Posted November 6, 2008 Kupuj teraz bo ceny nizsze :buttrock: teraz to zaczynam zbierać fundusze na zakup :buttrock: mam nadzieję, że na początku roku dam radę zanim ceny skoczą :buttrock: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
igrazka Posted November 6, 2008 Share Posted November 6, 2008 Gratulacje! A do jakiej maszyny się przymierzasz? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ryjek Posted November 7, 2008 Share Posted November 7, 2008 (edited) dolaczam sie do pytania poprzedniczki jakim moto zamierzasz smigac?? No i gratuluje przedewszystkim milo gdy kolejna kobieta zasila szeregi motocyklistow. Powodzenia w kupowaniu nowego sprzeta oby sluzyl Ci wiernie :( Edited November 7, 2008 by Ryjek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mor Posted November 7, 2008 Share Posted November 7, 2008 Szybkiego zakupu, zadowolenia z nabytku i powodzenia na naszych coraz bardziej zatłoczonych wrocławskich drogach. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wr0na Posted November 7, 2008 Share Posted November 7, 2008 gratulacje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dav!doV Posted November 7, 2008 Share Posted November 7, 2008 znam uczucie tej extazy ;)tez niedawno zdalem :flesje: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
YAGO Posted November 7, 2008 Share Posted November 7, 2008 gratuluje! i kupuj z glowa bo szkoda by bylo zobaczyc w twoim wydaniu lamen w postaci posta pod tytulem "OSZUST" Quote Usługi IT - www.tricori.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
tango Posted November 7, 2008 Share Posted November 7, 2008 Kurs - xxx plnoplaty za egzamin - yyy plnpozytywne emocje po zdaniu egazmiu - bezcenne :buttrock: Moje gratulacje :buttrock: Teraz juz tylko formalnosci i bedziesz mogla spokojnie :biggrin: :banghead:Udanych zakupow :banghead: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aster Posted November 7, 2008 Share Posted November 7, 2008 Gratulacje :biggrin: I własnej maszyny bezawaryjnej Ci życzę. Quote Jawa 50 Mustang 1977 => Yamaha XJ 600N 1999 :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
blondi_2001 Posted November 8, 2008 Author Share Posted November 8, 2008 (edited) dzięki wielkie :clap:))))) szczerze mówiąc jeszcze nie wiem na co się zdecydować. Czytam forum, artykuły nt pierwszego moto. ja się kompletnie nie znam, dopiero co zaczynam swoją przygodę z 2oo. ale juz czuje sie jak naćpana :rolleyes: nie mogę oderwac się od monitora patrząc na te wszystkie motorki :notworthy:) w zwiazku z tym, ze nikt ze znajomych nie jezdzi i nie mam możliwosci popróbowania to najprawdopodobniej zdam sie na to, co napisal jeszua w artykule http://www.motogen.pl/artykuly/porady/art5...tocyklisty.htmlco o tym myslicie? Edited November 8, 2008 by blondi_2001 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest komandosek Posted November 8, 2008 Share Posted November 8, 2008 że autor ma racje :smile: . info o wszystkim znajdziesz na forum, gdybys miala jakis problem to smialo mozesz mi napisac na gg, zaden problem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts