boom Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Czesc.Moze ktos z okolic Plocka planuje wyjazd w niedzele?A moze koledzy z Wloclawka(pozdrawiam) Sprostowanko-plany ulegly zmianie,wyjezdzam dzisiaj.Do zobaczenia w Czestochowie. :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartekk Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Witam Czy nie jedzie ktoś z wózkiem bocznym przez Przystajń, mam nie do końca zdrową noge i na normalnym moto nie da rady. Moje GG 1446272 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Byłem, wróciłem cały i zdrowy, ale baterie mi padły w aparacie i mam dosłownie ZERO zdjęć, więc proszę: Dawać Foty! :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tmi Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Impreza chyba zaczyna robić się problematyczna, bo ilość motocykli wokół JG mówi tylko jedno: jeśli z roku na rok będzie się powiększać w takim tempie jak teraz, to za rok/dwa nie będzie gdzie przejść, a co dopiero wjechać. Oczywiście żart, ale myślę że za 2 lata już naprawdę nie będzie gdzie postawić maszyny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 ja już nie stałem na placu, tylko całkiem z lewej strony patrząc na ołtarz, za takim balkonem(?) okrągłym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dav!doV Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 za rok bede musial sie do kogos przylepic :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 (edytowane) Witam Byłem,pojechałem......wróciłem...jeśli ktoś widział Czarnego GsxFa 750 i kierowce w żółtej koszulce"KIEROWCO PATRZ W LUSTERKA!to bylem To ja :icon_mrgreen: Fotek mam baaardzo malo i sa niewyrazne :evil: Edytowane 19 Kwietnia 2009 przez Pozytywnie Zakrecony Wariat Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter 1600 Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 OTM Prudnik było jak co roku.Nasze zdjęcia będą niebawem w naszej galerii. http://www.towarzystwomotocyklowe.opole.pl....php?id=galeria . Cytuj 2008Chorwacja 4530km 2009Chorwacja Czarnogóra 4480km 2010Czarnogóra Chorwacja 4550km 2010Czarnogóra Grecja 5100km2012Macedonia Albania 4600km 2013Włochy Sycylia 6000km 2014Czarnogóra Albania 4490km 2015 Rumunia Bułgaria.4750km 2016Serbia Czarnogóra 4550km2017 Dagestan 8500km2018 Toskania 4500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konradskce Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Otwarcie jak co roku udane w 100%. Wrócilismy cali i zdrowi do Skierniewic chociaż była jedna mała przygoda - kupiony miesiąc temu Transalp "zagotował sie" w korku i trzeba było chwilkę poczekać aż ostygnie. Powód? ... Poprzedni właściciel namieszał coś z bezpiecznikami ale szybko zwołana ekipa "mechaników" dała sobie radę :crossy: . Jeżeli ktoś widział 3 osobową ekipę + niebieskiego DR650 i zielonego Transalpa na pasie zieleni rozdzielającym pasy ruchu to bylismy my ... Impreza juz dziś wyczerpuje możliwości parkingowe Jasnej Góry - co będzie za kilka lat? Ps. Pozdrowienia dla sympatycznej pary z Łodzi na białym DR650 którym mój kompan poprzełączał kilka kabelków dzięki czemu mogli jechac dalej ... życie jest piękne !!! Do zobaczenia za rok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bar27 Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Cały i zdrowy wróciłem!Tylko ten wyjazd z Częstochowy... bez komentarza!Do zobaczenia za rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ona_z_nim Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Siemka Ja tez bylam i juz wrocilam - Bylooo czadowooo :-)) Bylam pierwszy raz na tak ogromnej imprezeie, ale to sie zmieni- teraz z mezem bedziemy czesciej na takich imprezach- kolejna planowana to oczywiscie Olesno :-)) W Czestochowie byl tlok i maszyny jakie sie chcialo- do wyboru dokoloru- bylo co podziwiac. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Spęd jak cholera sie zrobił ... Rok temu było spokojniej a 2 latka temu jeszcze fajniej, chyba faktycznie już wyczerpane zostały możliwosci parkingowe J.G. -palca nie szło wcisnąć. Nie wspominając o odnalezieniu sie w tym bałaganie, ale cóż byłem, nie żałuje, za rok pewnie też zawitam. Pzdr Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 No właśnie chyba pomysł z JG i Bemowem w ten sam weekend nie był taki zły. Byłoby luźniej i nie dostawałbym zawału jak pociski z naddźwiękowymi prędkościami przelatywały mi 20 cm od nogi. :] A spęd pod zamkiem Olsztyn uważam za bardzo udany. Mimo stania w korku :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuraś Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 a ma moze ktos info od organizatorow ile mniej wiecej bylo moto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romans Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2009 wycieczka udana, cała sobota poświęcona na zwiedzanie zamków, nawineliśmy 200 km. Nocleg w Zrębicach, wieczorem kiełbaska z ogniska i rozmowy motocyklistów przy piwku. W składzie ekipy Bielsko, Trójmiasto i Bydgoszcz. Pojemności 500, 750, 900, 2000 wszystko dwucylinrówki od rzędowej po V-ki w różnym układzie:) i jeden czterogarowy 1300. W niedzielę jeszcze zaliczone Diabelskie Mosty i groty i zamek Ostrężnik, potem do zapchanej Częstochowy, msza i powrót do domu. Zlądowałem o 20:00 a zimno było ja diabli, ciekawe jak dojechali chłopacy z m3m? ;) na razie mam to Częstochowa 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi