Montana Opublikowano 8 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 Vector - a masz lepszy pomysł gdzie dostanę dźwięk motocykli na tych konkretnych wydechach ? :) Na żywca niestety nie pójdzie, kumple mają kominy innych marek i na dodatek na innych sprzętach. Chociaż na YT orientacyjnie obczaiłam, fakt faktem ma się to nijak to rzeczywistości :) Cytuj Rodełoooo na kucyku , iiihhhahahahahah! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 8 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 Nie słuchaj Yubego, bierz Yoshi :D Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Montana Opublikowano 8 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 Huuh... nie ułatwiacie my wyboru. To może IXILa i was obu? :D Cytuj Rodełoooo na kucyku , iiihhhahahahahah! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin2 Opublikowano 8 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 Jeśli można się wtrącić do dyskusji to oprócz ww firm zastanowiłbym się nad wydechem Two Brothers, od tygodnia posiadam w moim DL- u taki i uważam, że wygląd oraz dźwięk jaki wydają te wydechy bije na głowę wydechy ww firm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Montana Opublikowano 8 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 Owszem, Two Bros, MIVV czy M4 mają świetny dźwięk jednak ja jestem ograniczona do tych dwóch modeli które podałam :| Cytuj Rodełoooo na kucyku , iiihhhahahahahah! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 8 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 wątek dotyczy tłumików. i będzie dotyczył jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 8 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 Dziewczyno kup Acrapovica, a nie pożałujesz. Si. Klasa sama w sobie. Czasami tylko naklejki nie są do końca przyklejone :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HunterM Opublikowano 9 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 Akrapivic: http://www.youtube.com/watch?v=8a966dlWPLY VS. Yoshimura: http://www.youtube.com/watch?v=ijz-LeHYXBc http://www.youtube.com/watch?v=WBFpVYIqjMU A temat powinien brzmieć: "Co lepiej ryczy: Acrap czy Yoshi?" :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 9 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 http://www.youtube.com/watch?v=kIyaMtz0Ldw :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
typeR Opublikowano 9 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 A mi ta dyskusja przypomina trochę dyskusję nad wyższością Świąt Bożego Narodzenia nad Wielkanocą. Powiedzmy sobie szczerze, że tłumik przelotowy jest dosyć prostym urządzeniem - to kawał rury wypchany materiałem tłumiącym, w którym siedzi jeszcze mniejsza rurka. Konstrukcja jest na tyle prosta, że w zasadzie jedynym kryterium ocenypowinna być jakość wykonania i jakość zastosowanych materiałów (to jest najważniejsze, żeby tłumik nie wydmuchał się po 1000 km) no i oczywiście wygląd samego tłumika, żeby cieszył także oko. A brzmienie to kwestia gustu :) A co do filmików, to ja nie słyszę zadnej różnicy w brzmieniu. Tutaj trzebaby chyba jakiegoś audiofila ;) Przepis na banana natwarzy to kupno końcówki renomowanej firmy (obojętnie jakiej), która wizualnie będzie pasować do motocykla. Wsio. PS. Nie mówię tu o kompletnych układach wydechowych, bo to zupełnie inna bajka. Cytuj http://lolcats.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Montana Opublikowano 9 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 (edytowane) HunterM i Vector - odgłos Waszych rzędówek jest w pytkę ale to nie to samo co w Vce :) To jest prawdziwe pierdzenie ! : ; Yoshimura I na takim czymś mi zależy :icon_twisted: Edytowane 9 Lipca 2009 przez Montana Cytuj Rodełoooo na kucyku , iiihhhahahahahah! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 9 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 A co do filmików, to ja nie słyszę zadnej różnicy w brzmieniu. Tutaj trzebaby chyba jakiegoś audiofila ;) Dlatego mówiłem, że na yt to jest ch*j a nie porównanie :bigrazz: HunterM i Vector - odgłos Waszych rzędówek jest w pytkę ale to nie to samo co w Vce :) Oj, tak. Masz rację. Nie ma co porównywać. W PYTĘ to jest odgłos Ducati na gnomach :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
typeR Opublikowano 9 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 HunterM i Vector - odgłos Waszych rzędówek jest w pytkę ale to nie to samo co w Vce :) Heh, jak miałem "fałkę" to tęskniłem za odgłosem rzędówki. Teraz jak ma rzędówkę, brakuje mi odgłosu "fałki". Tak to jest, że na trawniku sąsiada trawa zawsze wydaje się być bardziej zielona ;) Cytuj http://lolcats.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Montana Opublikowano 9 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 Mówiąc "w pytkę" nie miałam na myśli że podoba mi się bardziej niż mojej ;) O ile będzie mi dane zostanę przy Vce, czy to SV, czy Dukat czy KTM Super Duke :buttrock: Cytuj Rodełoooo na kucyku , iiihhhahahahahah! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 9 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 O ile będzie mi dane zostanę przy Vce, czy to SV, czy Dukat czy KTM Super Duke :buttrock: A ja bym nie generalizował. Bo z całej tej ekipy Dukaty mają najwięcej charyzmy :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi