bryla23 Opublikowano 24 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2008 aktualnie mam zdany egzamin na kat A :icon_biggrin: ale niestety dzisiaj oblałem egzamin na kat B :icon_biggrin: i mam dylemat czy przerwać egzamin i czekać na wyrobienie prawka na kat A i później zapisywać się na egzaminy kat B. Czy dalej próbować zdawać na kat B nie mogąc jeździć na motorze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dav!doV Opublikowano 24 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2008 ja mam identyczna sytuacje :icon_biggrin:Kropka w kropke to samo :icon_biggrin:ja jednak postanowilem jeszcze raz podejsc do egzaminu, chociaz kusi mnie blacha na kat. A bo jest pogoda...Ale z drugiej strony niby sezon sie skonczyl/konczy wraz z zima...poczekam jeszcze troche :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryla23 Opublikowano 24 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2008 ja liczę że jak zrezygnuje to ok 2 tyg poczekam na prawko i można jeździć a pogoda powinna jeszcze być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 28 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2008 Nie czekać, wyrabiać. Cholera wie ile jeszcze razy te stare patafiany Was obleją, a tak to jeszcze liźniecie tego sezonu w pełni wolni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiND Opublikowano 28 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2008 idze zima i na moto nie pojezdzisz za duzo tym bardziej ze prawko bys odebral za 2 tyg. zdawaj przez zime na B jak sie nei uda to wyrabiaj na wiosne A :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qurde Opublikowano 28 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2008 Ja bym jednak poczekal i zdal egzamin na B. Moze akurat ci sie uda a mozliwe ze snieg spadnie niedlugo takze sobie i tak nie pojezdzisz no chyba ze jestes zawziety ;] Jednak ja bym zdal te prawko B bo jak by nie bylo to 7 dyszek idzie wowczas w plecy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryla23 Opublikowano 30 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2008 postanowiłem (z oporami) że poczekam aż zdam kat B i wtedy wszystko wyrobie na raz i zaoszczędzę 70 zł. Przez zimę powinienem zdać i już nie mogę się doczekać wiosny :bigrazz:.Trzymać kciuki bo mam za miesiąc egzamin a dokładnie 21.11.2008. uff będzie ostro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konradoo Opublikowano 30 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2008 (edytowane) podobno od połowy listopada ma juz sypac snieg i ogolnie ma byc zimno, tak ze lepiej poczekaj.ps. trzymam kciuki kolego:) Edytowane 30 Października 2008 przez konradoo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryla23 Opublikowano 22 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2008 uff ZDAŁEM!!! :biggrin: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żunio Opublikowano 22 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2008 No i widzisz teraz będziesz miał w jednym plastiku kat.AiB , śnieg i tak zaraz spadnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryla23 Opublikowano 23 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2008 u nas już jest śnieg na oko coś koło 20 cm i ciągle przybywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igrazka Opublikowano 23 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2008 Gratulacje! U nas na wsi też sypie, więc moja Hondzia poszła na zimowanie do przechowalni :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi