Dream Opublikowano 18 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2009 "Minetowóz" :icon_question: :flesje: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shipp Opublikowano 19 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2009 "Minetowóz" :icon_question: :flesje: . Taaa... z pełną paką marychy... :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luca Opublikowano 21 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2009 Panowie pisać o konkretach i trzymać sie tematu a jak ktoś potrzebuje się wygadać to najlepiej przy piwie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lefthandy Opublikowano 25 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2009 "Minetowóz" :icon_question: :flesje: . To jest właśnie poprawna odpowiedź :biggrin: :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tls Opublikowano 6 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2009 (edytowane) ja polecam opcje "nowy koreanski" - wprawdzie sam nie mam nowego... (ale znam kogos kto nabyl i ma - i nie roznia sie w kosztach eksploatacji...) wiec gdyby ktos mial jedynie chec na kupno w 2/3 (dwu trzecich) ceny jakiegos najtanszego nowego japonskiego to moze kupic nowego koreanskiego np gv 650 bedzie palil przy skokojnej jezdzie 4 litry a przy mniej spokojnej 4,5 w dodatku stylistycznie wg mnie o niebo fajniejsze o takiego gladiusa np... pozdr, p Edytowane 6 Października 2009 przez tls Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luca Opublikowano 13 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Października 2009 (edytowane) Ale tu cisza. Co do koreańskich motocykli, zamiast chińskich to ciekawa alternatywa, tyle, że są trochę droższe ale za to wybór pojemności większy. Edytowane 13 Października 2009 przez Luca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lefthandy Opublikowano 15 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 Są droższe ale po przeanalizowaniu różnych za i przeciw wychodzi mi, że jednak wyjdzie i tak taniej. Nie wiem tylko jak z serwisem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tls Opublikowano 16 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2009 no jesli chodzi o serwis (konkretnie w polsonie) to bedzie wiadomo jak naprawia jednego nam znanego trzeciego... jesli chodzi o ten w tarnowskich gorach -od nas odrobine daleko ale kolega ktory kupil u nich zadowolny bardzo jak do tej pory... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lefthandy Opublikowano 17 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2009 Ja bym musiał znaleźć coś tutaj. No i warsztat gdzie go można przerobić. Bo taki jak jest, wygląda źle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtas_7 Opublikowano 1 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2012 Witam wszystkich.Chce kupić motor choppera.Napaliłem się na Rometa R150,potem na R250,Zipp Raven 250.Poczytałem trochę po necie i ludzie w większości odradzają te modele lepsze japończyki...Mam 173 cm wzrostu i tyle wagi,mój budżet to kwota do 7 tys.zł.Będzie to mój pierwszy motor.A Wy koledzy i koleżanki jak uważacie który będzie lepszy,jeżeli japoński używany to jaki dla mnie (chodzi o gabaryty).Silnik wydaję mi się że 250cc wystarczy.Motor dla mnie ma służyć przejechać się rekreacyjnie gdzieś a nie na wyścigi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
renegade Opublikowano 1 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2012 (edytowane) Moim zdaniem lepiej starego "japońca" niż nowego chinola.Nie wiem w jakiego typu sprzętach gustujesz ale w tej kwocie myślę że jest w czym wybierać.http://moto.allegro....2065708428.htmlhttp://moto.allegro....2084794639.html są to czysto przypadkowe oferty z allegro i musisz już sam zdecydować jaki sprzęt Ci odpowiada, najpierw zdecydować czego szukasz chopper, naked, ścigacz a później pooglądać z danej grupy kilka marek i przymierzyć na czym najlepiej się czujesz i dopiero wtedy zacząć poszukiwania konkretnego modelu. Edytowane 1 Lutego 2012 przez renegade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sherman Opublikowano 1 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2012 Chce kupić motor choppera.Ale motorów do chopperów jest mnóstwo. Nie wiem, jakich gabarytów jest motocykl, ale ja bym szukał jakiejś fajnej V-ki o pojemności od 800 cm3 w górę, zdecydowanie nie Chińskiej. Cytuj https://www.facebook.com/sixsixisixracing/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
renegade Opublikowano 1 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2012 (edytowane) Teraz doczytałem że szukasz choppera :blush: Ale wybór i tak masz spory. Myślę że do twojego wzrostu idealnie będzie pasowała VT 600 lub VT 700 86r-87r. Nie szukaj sprzętów z silnikami poniżej 500 bo zanim dobrze się sezon zacznie będziesz szukał większego. Ja zacząłem od 700 i żałuję że nie wziąłem od razu 1100. Może silnikowo nie narzekam ale jak dla mnie jest ciut za krótki i w 2 osoby z bagażami jest ciasno. Możesz jeszcze poszukać Virago, Savage, Vulcana, Intrudera ale te(szczególnie te mniejsze wersje) ilu mają zwolenników tyle wrogów. Edytowane 1 Lutego 2012 przez renegade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtas_7 Opublikowano 1 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2012 Jak już napisałem nie chcę szaleć na drodze,chcę mieć też małe ubezpieczenie i aby mało spalał...250 mówicie że jest za słaba?Motorem będę jeżdził z dziewczyną to powiedzmy 130kg średnio. Może jest ktoś z podkarpacia bo u nas to cienko aby coś znależć dobrego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRO-MOTOR Opublikowano 1 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2012 Jeżeli nie chcesz szaleć, to chopper jak znalazł, bez różnicy pojemności ;) Z ubezpieczeniami na motocykle nie jest tak samo jak w samochodach, nie ma różnicy ze względu na pojemność. Od razu mogę polecić PZU, najtańsze OC na każdy motocykl jaki rejestrowałem. Jeżeli znajdziesz dobrego VT600 w tej cenie, to pewnie będzie najlepszy wybór, w chinole nie ma sensu się pakować, beznadziejna wytrzymałość i wykonanie. Cytuj Serwis, sprzedaż motocykli i samochodów osobowychOstrów Mazowiecka793736001 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi