qurim Opublikowano 16 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2008 Nom. Może autor tematu kupił już Junaka i teraz nie może wyjść z garażu bo jest przysypany częściami.Albo podliczył wstępnie koszt remontu i okazało się ze musi sprzedać komputer dlatego cisza na forum. :biggrin: Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
merfi Opublikowano 17 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2008 WitamZgadza się kupiłem junaka w przysłowiowej skrzynce. Niestety bez silnika więc jeśli ktoś posiada będę wdzięczny za informacje. Stan nie robi mi większej różnicy. A komputera sprzedawać nie muszę. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 18 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2008 Nooooo to dla mnie jestes gość :banghead: po tylu głupich gadkach po prostu wziołes i kupiłes worek junaka, to masz u mnie darmo płyte z fotokopia instrukcji obsługi,bo sam nie dasz rady tego poskładac w całosc(nie zebym ci nie ufał, ale sam składałem urala z puzli to wiem co to jest) tylko mnie molestuj o to bo ja mam pamiec dobra tylko krótka:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zenoo Opublikowano 22 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2008 WitamZgadza się kupiłem junaka w przysłowiowej skrzynce. Niestety bez silnika więc jeśli ktoś posiada będę wdzięczny za informacje. Stan nie robi mi większej różnicy. A komputera sprzedawać nie muszę. Pozdrawiamno wreszcie kolega pokazał jaja, nie dosłownie oczywiście, a już zapowiadało się, że na gadce się skończy.... to gratuluję zakupu i cierpliwości życzępozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 22 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2008 Wlep fotki, bedziemy cie rozliczac z postepów w składaniu:-) A i moja rada, kupuj tanie czesci ale nie zniszczone z mysla o renowacji, nie kupuj "dobrych uzywanych" bo takie nie istnieja:-)a jak zrobisz od zera to dłuuugo pojezdzisz:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gerhard Opublikowano 22 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2008 A co jest lepsze od Junaka ? Dwa Junaki :biggrin:Święte słowa :icon_mrgreen: dźwięku tej maszyny nic nie zastąpi kochałem swego Janeczka ale mówcie co chcecie posłuchałem rady kolegi i powiem, że ja chcę jeździć nie reperować (widać leniwy jestem).Cztery lata temu pozbyłem się Jana i wsiadłem na obecną Hondę CBR 1000F i wiem teraz co znaczy czerpać radość z jazdy. Pozdrawiam i życzę wielu tysięcy km bez awarii. :buttrock: Cytuj Spotykam na trasie pędzących niebezpiecznie wariatów...... aż ciężko ich wyprzedzić!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 22 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2008 Gratuluje wcielenie celu w zycie, zycze wytrwalosci bo bedzie ci ona baaardzo potrzebna :biggrin: W razie jakichkolwiek pytan sluzymy pomoca i rada :buttrock: Teraz zapodaj jakies fotki cos tam kupil... :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy76 Opublikowano 22 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2008 No to teraz puzzle poskładać i motać,motać.I jeździć oczywiście :biggrin: :icon_mrgreen: @MOCNa f4x4 za tobą tęsknią :cool: Cytuj pis(s) off🦆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 22 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2008 Święte słowa :notworthy: dźwięku tej maszyny nic nie zastąpi kochałem swego Janeczka ale mówcie co chcecie posłuchałem rady kolegi i powiem, że ja chcę jeździć nie reperować (widać leniwy jestem).Cztery lata temu pozbyłem się Jana i wsiadłem na obecną Hondę CBR 1000F i wiem teraz co znaczy czerpać radość z jazdy.I tu sie z toba zgodze, zeby czeroac radosc z jazdy to do weterana trzeba miec miłosc i najlepiej drugi motocykl który jezdzi, typu wisienka, wtedy jest ok, wiadomo sa zapalency :notworthy: którzy emami jezdza po całym swiecie, tez mozna, poznałem osobiscie takiego goscia masakratora(chwała mu na wieki) ale.... japonia musi byc-ukłon w strone Bielska:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompka Opublikowano 23 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2008 Podepnę się pod temat bo tez trafia mi się okazja zakupić Junaka. Mam tylko jedno pytanie: Ile można dać za Junaka M10, oryginał z papierem, ponoć kompletny (jeszcze go nie widziałem), stoi sobie gdzieś w stodole (czyt. nie na chodzie do remontu)? Patrzyłem na alledrogo i rozbieżność jest spora. P.S.Lokalizacji stodoły nie podam :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VIKI Opublikowano 23 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2008 WitamZgadza się kupiłem junaka w przysłowiowej skrzynce. Niestety bez silnika więc jeśli ktoś posiada będę wdzięczny za informacje. Stan nie robi mi większej różnicy. A komputera sprzedawać nie muszę. Pozdrawiam Kupiłem kiedyś Junaka(rama+ dwa worki gratów)- moje pierwsze moto, silnik składany w pokoju na III piętrze to były zwariowane dawne czasy, pół roku pracy i kombinacji i..... jeździło bezproblemowo.Wrzuć max. nowych częsci jakie trzeba, popraw po fabryce bo też trzeba(było dużo publikacji na temat+net) i ciesz się weteranem jak to lubisz powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 23 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2008 Podepnę się pod temat bo tez trafia mi się okazja zakupić Junaka. Mam tylko jedno pytanie: Ile można dać za Junaka M10, oryginał z papierem, ponoć kompletny (jeszcze go nie widziałem), stoi sobie gdzieś w stodole (czyt. nie na chodzie do remontu)? Patrzyłem na alledrogo i rozbieżność jest spora.P.S.Lokalizacji stodoły nie podam :flesje: To juz zalezy od pertraktacji, jak masz dobre gadane i trafisz na podatny gunt to mozesz kupic w miare tanio, a jesli sprzedajacy zna wartosc motocykla to przygotuj sie na odpowiednia cene. jezeli jest kompletny z papierem to mysle ze jakies 4 KPLN musisz dac... :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 23 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2008 Podepnę się pod temat bo tez trafia mi się okazja zakupić Junaka. Mam tylko jedno pytanie: Ile można dać za Junaka M10, oryginał z papierem, ponoć kompletny (jeszcze go nie widziałem), stoi sobie gdzieś w stodole (czyt. nie na chodzie do remontu)? Patrzyłem na alledrogo i rozbieżność jest spora.P.S.Lokalizacji stodoły nie podam :flesje:za janka płacisz tyle ile chca i ile wytrzyma twój portwel, i zadna cena nie jest zła:-) sooory janki sa w jakies zajebistej cenie, i to tylko z powodu patryjotyzmu bo nie z powodów technicznych:-) co do stodoły, to gdzies niedaleko mnie? ciepło?zimno? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gerhard Opublikowano 23 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2008 I tu sie z toba zgodze, zeby czeroac radosc z jazdy to do weterana trzeba miec miłosc i najlepiej drugi motocykl który jezdzi, typu wisienka, wtedy jest ok, wiadomo sa zapalency :biggrin: którzy emami jezdza po całym swiecie, tez mozna, poznałem osobiscie takiego goscia masakratora(chwała mu na wieki) ale.... japonia musi byc-ukłon w strone Bielska:-) Dobrze mówisz to się sprawdza. Kolega ma Junkersa pięknego w oryginale, kocha go, to widać ale do latania to już BMW :flesje: pozdrawiam :lalag: Cytuj Spotykam na trasie pędzących niebezpiecznie wariatów...... aż ciężko ich wyprzedzić!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
merfi Opublikowano 24 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2008 WitamGdy tylko posegreguje części zapodam fotki. Zwyczajnie brakuje czasu z racji wykonywanego zawodu (kierowca). Do całości brakuje mi tylko silnika więc jesli ktoś chciałby sprzedac chętnie zakupię. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi