eden Opublikowano 18 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2011 myslałem że to jest FL ale chyba macie rację to raczej jest FI dzieki za info pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
formoto Opublikowano 18 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2011 Gdybyś potrzebował pomocy to mogę podać na PW: * linka do service-manual * terminy wymiany oleju, świec, filtrów oleju, powietrza i ich nazwy. Wykonuję to samodzielnie. Filtr paliwa jest razem z pompą paliwa w baku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marius Opublikowano 5 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2011 (edytowane) Witam. Jak w tytule, chciałbym wiedzieć jakie stosujecie oleje do lag w 900 customach i o jakiej gęstości? Edytowane 5 Września 2011 przez marius Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 5 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2011 nowy jest najlepszy a gęstość na nasz dziurawe drogi 15W Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geni Opublikowano 6 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2011 Instrukcja mówi o oleju Showa SS-8, a ten jest zdaje się 10W. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marius Opublikowano 7 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 Instrukcja mówi o oleju Showa SS-8, a ten jest zdaje się 10W.a nie ma mowy ile wlać w tej i nstrukcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geni Opublikowano 7 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 Owszem - 355ml przy zwykłej wymianie i 417-419,5ml przy demontażu. Problem w tym, że to manual do Classica, a nie do Customa, jakie mamy, więc ilości pewnie są inne, skoro koła innych rozmiarów i zawiecha pewnie też troszkę inna.A tak z innej beczki - wrzuciłem do swojego customa siedzonko od classica, które wchodzi bez przeróbki, dzięki czemu pasażerka jest niezmiernie zadowolona i łatwiej dostępną oponkę 90/90-21 w miejsce 80/90-21. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marius Opublikowano 7 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 Eden, to że sie zapala na chwilę i gaśnie to normalka. Gdyby były błędy wówczas kontrolka zaczeła by migać ileś razy i po krótkiej przerwie powtórzyłaby cyklicznie tę samą ilość. Ilość migań diody warto policzyć , gdyż ilość przypisana jest innej usterce.pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jepi19 Opublikowano 2 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2012 * terminy wymiany oleju, świec, filtrów oleju, powietrza i ich nazwy. macant mógłbyś przesłać na priva [email protected] mam VN 900 i chciałbym go przygotować do sezonuz większych problemów to jak wyjąć szkiełko i umyć od kontrolki oleju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elemeledudek Opublikowano 19 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 Panowie, prawda to że zbironik paliwa w tym motocyklu ma pojemnośc 20 litrów co przy spalanu poniżej 5 litrów daje zasięg grubo ponad 300 kilometrów na baku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marius Opublikowano 6 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 (edytowane) Panowie, prawda to że zbironik paliwa w tym motocyklu ma pojemnośc 20 litrów co przy spalanu poniżej 5 litrów daje zasięg grubo ponad 300 kilometrów na baku?20l. Zgadza się. Powyżej 300 zrobisz wtedy, kiedy zachowasz ekonomiczną jazdę na dodatek w trasie. Edytowane 6 Listopada 2012 przez marius Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarss Opublikowano 8 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 Mam pytanie ,jaki muszę kupić przełącznik świateł do podłączenia swiateł przeciw mgielnych limbachtów.Lampy są juz podpięte do uchwytu na lagach.Czy jestem w stanie sam podjąć się montarzu elektryki ,czy jest to robota skomplikowana dla fachmana . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarss Opublikowano 8 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 Jeżdzę tym modelem od śierpnia zeszłego roku,w moim modelu co mnie martwi siedzenie dla pasażera ,według mnie jest za wąskie .Tak się składa czasem zabieram zonę ,pytam jej wygodnie siędzisz ,twierdzi ze tak ,ja nie wierzę w to ,z chęcią bym zamienił ten model siedziska na inny ,wiem to obecne pasuje w tm modelu ,ale ja bym z tyłu na nim nie uśiedział. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hatsan Opublikowano 8 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 Siedzenie od Classic'a jest wygodniejsze, być może pasuje do Custom'a. Jak nie to oddaj do przeróbki lub ewentualnie kup akcesoryjne, wygodniejsze zarówno dla kierowcy jak i pasażera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarss Opublikowano 10 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 Przegiądałem wczoraj stronę z akcesoriami do V900 strona USA ,i takie jak ja to widzę wygodne ,z oparciem dla kierowcy ,dla pasażera szerokie z wgłębieniem ,rewelacja, koszt do 600 usd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi