AdamWo Opublikowano 22 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2004 Kto z Was wpadlby na to B12 ?Zejebiscie zrobiony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mac Opublikowano 22 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2004 To jest "Race Bandit" z oferty Polo i tam tez mozna kupic czesci do przerobki (zadupek, owiewka,itd)pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 22 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2004 Prawie jak mój GS, heheheh, (chyba tylko że Suzuki i naked) Pozdro, Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 22 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2004 NUDA ADAM!!! mój był lepszy :) tu macie coś dobrego moge waszasypać setkami przerobionych b12 :mrgreen:i wiadomo dobrze zrobiony b12 musi mieć upsa ;) Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wicher Opublikowano 22 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2004 Fajnie odstawiony, ale to już nie jest ten sam Bandit co w oryginale:) Po co przerabiać Bandita, skoro on sam w sobie jest świetnym motocyklem:)Szkoda kasy na zadupki itd; lepiej kupić gotowego sporta ;)To tylko moje zdanie i nikt nie musi się z nim zgadzać :) Cytuj Najlepszym dowodem na istnienie obcej inteligencji w kosmosie jest to, że nas nie odwiedzają... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 22 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2004 cos sie pierdoliz tym załanczaniem więc dożuce tak: Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yaaro Opublikowano 23 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2004 Bandzior to wdzięczna baza do tuningu, a ten z gadżetami z oferty Polo nie szczególnie się prezentuje, zwłaszcza, że indywidualizm jego właściciela sprowadził się do zrobienia zakupów w POLO, a gdzie wkład własny i jakaś fantazja ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamWo Opublikowano 23 Stycznia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2004 To nie jest z Polo tylko z M Design.Mi sie podoba, zrobiony ze smakiem, wsumie to tuning optyczny a jak na optyczny to niezly.Zgadzam sie ze zawieszenia, silnik itp pozostawiaja wiele do zyczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mac Opublikowano 23 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2004 To nie jest z Polo tylko z M Design.Mi sie podoba, zrobiony ze smakiem, wsumie to tuning optyczny a jak na optyczny to niezly.Zgadzam sie ze zawieszenia, silnik itp pozostawiaja wiele do zyczenia. OK ale czesci mozna kupic w POLO, wiec napisalem ze jest w ich ofercie, a nie ze oni to "produkuja" Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spidi Opublikowano 23 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2004 W sumie niegłupi... napewno zawsze to bardziej wyrózni z tłumu szczególnie że bandziorów jest całkiem sporo a takich raczej bardzo nie wiele! Lepsze to niż pozostawanie cały czas przy serii- nie to jak tuning! ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 24 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2004 bandzior zajebiscie wyglada bez dwoch zdan, niewazne czy b6 czy b12, szkoda tylko, ze b6ma slabawy piec, mogloby byc tego ciut wiecej, niech wrzuca serce z gixxera 600 ;) mi osobiście pozadzierane dupy streetów supełnie się nie podobają... pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G_S_F Opublikowano 24 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2004 z tym sie zgadzam serce ma słabe dlatego robią na wygląd:) troszke frapujące jest jak łepki na rasowanych NSR albo RS doganiają cie na trasie :) ,sam byłem świadkiem takiego przypadku jak śmigneła przed oczami Aprilla RS 250 nie było żadnych szans na nawiązanie walki....No ale to nie jest sportowe moto tylko neaked do lansowania sie po uliczkach wielkich miast ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi