j@wa Opublikowano 5 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2011 Składa,składa :bigrazz: Jak powiedziało się "A" to trzeba powiedzieć "B". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K54 Opublikowano 18 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2011 Ile trzeba dać za Junaka ???29,90 zł :biggrin: http://www.kultoweauta.pl/nr_specjalny.html?utm_source=FreshMail&utm_medium=email&utm_campaign=fm_Kultowe%20Auta%20-%20Junak%20M10 Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 19 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2011 O w pytę! Muszę go mieć! :icon_mrgreen: Jutro biegnę po sklepach i kioskach! Dzięki za info. :notworthy: Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tato81 Opublikowano 20 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2011 O w pytę! Muszę go mieć! :icon_mrgreen: Jutro biegnę po sklepach i kioskach! Dzięki za info. :notworthy: O ja ciebie!! Ja tez chcę!! gurim znalazleś?? jest juz w kioskach?? Tez sobie kupię!! Stara miłośc do junkersa nie rdzewieje! Że też człowiem musi być tak ograniczony finansowo! Nigdy nie sprzedałbym tych dwóch jaśków które gościły w moim garażu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadekOzzy Opublikowano 21 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2011 (edytowane) Panowie znaleźliście? u mnie w okolicznych kioskach nie mają :( Zastanawia mnie jedno- skoro Junaczek miał 1095 mm wysokości, model jest wykonany w skali 1:24, wychodziłoby na to że miałby 45,6 mm co daje 4,56 cm. Ledwo go widać pewnie ;) No chyba żeby kupić go dla idei ;) Edytowane 21 Listopada 2011 przez RadekOzzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 21 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2011 ja widziałem w sobotę, naprawdę malutki tym bardziej jak za taką cenę :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qlimaxDJ Opublikowano 22 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2011 Ja kupiłem na allegro i czekam aż listonosz przyniesie:) Fakt drogi taki gadżet i pewnie będzie mikroskopijny,ale co tam,Junaczków nigdy za wiele :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 22 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2011 U mnie też pusto w kioskach... :icon_evil: Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qlimaxDJ Opublikowano 25 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 Jest i nasz Junak gigant :wink: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/bf82c31c06478baa.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarekmbx Opublikowano 25 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 Spory :icon_mrgreen: Cytuj www.zaplon.fora.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 Łoooo.... Ale bydlę! :icon_mrgreen: Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 Pomysł dobry ale jest sporo niedoróbek o bardzo tanio :icon_biggrin: Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi