AdamS Opublikowano 10 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2004 Bronx jesteś inicjatorem tematu :puchar: , im więcej informacji tym lepiej ,na pomoc możesz liczyć oczywiście . Potrzeba się spotkać - coś ustalić, no problem ! A decyzja jaka zapadnie będzie jedynie słuszna - i tyle !!! :) Posdrófka - AdamS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronx Opublikowano 10 Lutego 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2004 Spoko Pipcyk nie o glorie mi chodzi , niechce zeby ktos mial potem jakies pretensje , a jak cos niewyjdzie to tylko sobie bede mogl w gebe pluc.Narazie jestemw kontakcie ze Zbyhem zobaczymy co zalatwi , ja sie wybieram w gory do soboty , wiec piszcie co wam na mysl przychodzi a jak wruce bede mial lekturke na sobotni wieczor :)o ile pojade.....qurna a przydalby sie taki wypoczynek , przydal :)ok 3majcie sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronx Opublikowano 10 Lutego 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2004 askot6 ty masz niebieska czy czerwona EN ???? Dopisane No i juz pojechalem w te gory :) , ech czasami szkodal slow na ludzi , takich to tylko lopata i do piachu :twisted: :) :) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamS Opublikowano 11 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2004 Ahoj !Szkoda Bronx,ze Ci nie wypaliło z górami, "..ale co się odwlecze, to nie uciecze.. "Co do EN-y to mam czerwoną, zresztą jest na foto w 4UMowym albumie Posdrófka - AdamS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delfii Opublikowano 21 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2004 EEEEE..................... MIę tu zabraknąć nie może, i mam to gdzieś co powie kobieta :twisted: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mimo_ck Opublikowano 21 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2004 I to sie nazywa brawidłowe podejście do tematu :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delfii Opublikowano 21 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2004 A, zweryfikowałem temat od początku do końca, bo jakosik mi umykał-skubany. I już zacieram rączęta :) :buttrock: :D, Co do flaszeczki to weselną już wykończyłem po narodzinach córy, ale coś się wykombinuję :twisted: Co do Pogori to musicie mi dać cynk, tylko tak na poważnie, bo nie mam czasu robić pustych przebiegów, a dowiem się, co? jak? i za ile?. Ma ktoś piłkę do siatki :?: Na wstępie proponowałbym mecz towarzyski, z lekkim dopingiem :( , jak w Rzykach, czy jak to się tam pisze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronx Opublikowano 21 Lutego 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2004 No Delfi to tez nawed nam przez glowe nieprzeszlo ze nieprzyjedziesz :(Toz to juz przeciez obowiazek :DPowoli wracam dio zdrowia po zimowych jazdach w letnim stroju ..... i skacze nad zalew :DP.s No no delfi slyszalem ze fajnie sie virusa na Virago wozilo :) :buttrock: :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 22 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2004 Czolem! Powoli wracam dio zdrowia po zimowych jazdach w letnim stroju ..... i skacze nad zalew :buttrock: Spoko, spoko. Ja sie tam wybiore tylko mi sie ferie skonczyly, a wczesniej brat wyjechal na Slowacje i skasowal tam cyfrowke. A poza tym bylo tak zimno, ze szkoda gadac.Teraz jest pare stopni na plus, to podskocze tam i sie sprobuje cosik dowiedziec.Pozdrawiam PSJuz nie pamietam, to jest w koncu marzec czy kwiecien, bo musze wiedziec ile jest jeszcze czasu :).Mam pare wydatkow na glowie (oplaty + remont WSK, na studia jakies cuda na geometrie wykreslna) i musze budzet ulozyc, zeby na impreze starczylo :D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zomb Opublikowano 22 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2004 Witam Kurcze ze tez dopiero teraz ten watek ujrzalem :roll: Ja tez sie pisze na 100% wiec dopiszcie mnie do listy.Miejsce Rybnik-jak najbardziej jestem za.Co do spotkania mnie jest to obojetne chetnie podjade do Gliwic ,niemam daleko ,a zreszta jazda na moto to piekna rzecz i nawet 100km dalej bym pojechal :lol: :buttrock: Jeszcze jest trochu czasu,wiec wszystko do dogadania. PS Na te Bieszczady tez sie pisze(jezeli mozna)PozdroweczkaMaciek xj600STYCHY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 23 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2004 NO!! To chłopaki wszystko się składa na to że się schlejemy :!: :mrgreen: :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 23 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2004 To chłopaki wszystko się składa na to że się schlejemy Jeezu, znowu? :roll: (hehe :D Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 24 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2004 a ja wezme sobie tybmarki :lol: Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 24 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2004 a ja wezme sobie tybmarki chcesz zatrucia dostać? Wiesz jakie spustoszenie w organiźmie może wyrządzić taki tymbark? Przecież w tym w ogle procentów ni ma... Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zomb Opublikowano 25 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2004 Witam A JA tam wole Tyszczaki,wezme ze Soba ile sie da,bo po ostatnim zatruciu wodeczka tam jej dosyc.Ale w sumie z chlopakami moze jednego glebszego.. :lol: PozdroweczkaMaciekxj600STYCHY BO TYSKIE PONAD WSZYSTKIE :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi