tubapl Opublikowano 28 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2004 dobra chlopy.....ja z Bronxem bedziemy sie rozgladac za lokum na ten pucz.... :lol: Ja bym wolal tym razem w Rybniku nad zalewem,jest tam troche miejsca i chyba lepsza organizacja.Wypowiedzcie sie gdzie Wy byscie woleli. :?: Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 28 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2004 RYBNIK RYBNIK RYBNIK RYBNIK RYBNIK RYBNIK RYBNIK RYBNIK RYBNIK RYBNIK RYBNIKRYBNIK RYBNIK RYBNIK RYBNIK RYBNIK RYBNIK RYBNIK RYBNIK RYBNIK RYBNIK RYBNIKRYBNIK RYBNIK RYBNIK RYBNIK RYBNIK RYBNIK RYBNIK RYBNIK RYBNIK RYBNIK RYBNIKRYBNIK RYBNIK RYBNIK RYBNIK RYBNIK RYBNIK RYBNIK RYBNIK RYBNIK RYBNIK RYBNIKRYBNIK RYBNIK RYBNIK RYBNIK RYBNIK RYBNIK RYBNIK RYBNIK RYBNIK RYBNIK RYBNIKRYBNIK RYBNIK RYBNIK RYBNIK RYBNIK RYBNIK RYBNIK RYBNIK RYBNIK RYBNIK RYBNIKRYBNIK RYBNIK RYBNIK RYBNIK RYBNIK RYBNIK RYBNIK RYBNIK RYBNIK RYBNIK RYBNIKRYBNIK RYBNIK RYBNIK RYBNIK RYBNIK RYBNIK RYBNIK RYBNIK RYBNIK RYBNIK RYBNIKRYBNIK RYBNIK RYBNIK RYBNIK RYBNIK RYBNIK RYBNIK RYBNIK RYBNIK RYBNIK RYBNIKRYBNIK RYBNIK RYBNIK RYBNIK RYBNIK RYBNIK RYBNIK RYBNIK RYBNIK RYBNIK RYBNIKRYBNIK RYBNIK RYBNIK RYBNIK RYBNIK RYBNIK RYBNIK RYBNIK RYBNIK RYBNIK RYBNIKRYBNIK RYBNIK RYBNIK RYBNIK RYBNIK RYBNIK RYBNIK RYBNIK RYBNIK RYBNIK RYBNIKRYBNIK RYBNIK RYBNIK RYBNIK RYBNIK RYBNIK RYBNIK RYBNIK RYBNIK RYBNIK RYBNIKRYBNIK RYBNIK RYBNIK RYBNIK RYBNIK RYBNIK RYBNIK RYBNIK RYBNIK RYBNIK RYBNIKRYBNIK RYBNIK RYBNIK RYBNIK RYBNIK RYBNIK RYBNIK RYBNIK RYBNIK RYBNIK RYBNIKRYBNIK RYBNIK RYBNIK RYBNIK RYBNIK RYBNIK RYBNIK RYBNIK RYBNIK RYBNIK RYBNIK ;) :D :) :) ;) :D :) :D :buttrock: :buttrock: :buttrock: ;) :) :) :D :buttrock: :buttrock: :buttrock: :buttrock: :buttrock: Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virus Opublikowano 28 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2004 Mnie sie w Plawniowicach podobalo, poza tym bylo by blizej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 28 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2004 hmmm moze i byc w Rybniku tam mnie jeszcze nie bylo nad tym jakims zalewem ;) i moze nie bedzie juz takiego problemu w recepcji jak na pławach hehe 2 zl :D pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 28 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2004 Mnie sie w Plawniowicach podobalo, poza tym bylo by blizejdla mnie właśnie blizej jest Rybnik!!! no i mozna by popływać :> Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam.b6 Opublikowano 28 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2004 cześćto może i`ja się zalapie na ten zlocik ,z załączonych fotografi wynika że było nieźle no ch yba że z frekwencją,ale co tam jak przyjmiecie to będzie nas więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Draco Fisher Opublikowano 28 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2004 dla mnie właśnie blizej jest Rybnik!!! no i mozna by popływać :> :ehz: Odradzam. Woda strasznie zasyfiona. Chyba że rowerkiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tubapl Opublikowano 28 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2004 cześćto może i`ja się zalapie na ten zlocik ,z załączonych fotografi wynika że było nieźle no ch yba że z frekwencją,ale co tam jak przyjmiecie to będzie nas więcej. bij jak w dym...jak to mawia PGR :D im wiecej tym lepiej.narazie Rybnik prowadzi ;) sieg heil! pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noise of death Opublikowano 29 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2004 sieg heil! 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pipcyk Opublikowano 29 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2004 Mnie tam wali gdzie to będzie. Wsio rybaka czy w Rybniku czy w Pławniowicach.Róbcie tak żeby było dobrze ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość andrzejtg Opublikowano 29 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2004 Popieram zdanie Pipcyka, miejsce jest drugorzędne bo zawsze ktoś ma dalej , a ktoś bliżej. To nie plebiscyt, niech organizator zadecyduje. Organizatorzy rules (do czasu) ;) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noise of death Opublikowano 29 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2004 Ja bym proponowal u Bronxa na polu, jak widizalem to calkiem pokazny szmat ziemi ma :mrgreen: Kazdy by se przywiozl namiot i po zawodach :mrgreen: ;) Piotrek co Ty na to?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tubapl Opublikowano 29 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2004 Ja bym proponowal u Bronxa na polu, jak widizalem to calkiem pokazny szmat ziemi ma :mrgreen: Kazdy by se przywiozl namiot i po zawodach :mrgreen: ;) Piotrek co Ty na to?? "u Bronxa na polu",hehehehe.Farmer Bronx rozwali kilka snopkow i bedzie na czym lezec :Dpo takiej wizycie jego ziemia stala by odlogiem.... :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronx Opublikowano 29 Stycznia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2004 Czy gozej to niewiem ale szybko przestaje sie i widziec i czuc ;) , bardzo szybko .... hehehe , tylko potem leb napierd*** tak troszke mocno :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 29 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2004 Organizatorzy pamiętać! To będzie inauguracyjne spotkanko w nowym sezonie. Nieważne gdzie będzie ważne JAK WYJDZIE. A generalnie poziom zlocików 4umowych to mamy wysoki że hej... Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi