AdamS Opublikowano 1 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2004 Hej Ludziska !Temat odżył, jak miło !!! Ja piszę się na 100 %. Zapodaj Bronx numer konta. Może pomysł z listą coś uprości przy wjeździe!?Posdrófka - AdamS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbyhoo Opublikowano 1 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2004 Ja sie wybieram. Jedynie losowe przypadki mogłyby coś pokrzyżować, ale na to nie mamy wpływu. Juz teraz módlmy się wszyscy o suchą pogodę! Może byc nawet chłodno, byleby nie padało! Niewykluczone, że z kobietą przyjadę, ale to się pewnie w ostatniej chwili wyjasni :D Mam nadzieję, ze w razie czego jedną szczupłą dziewuszkę gdzieś pomieścicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 1 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2004 Adaś, już kiedyś mówiłem że na tym 4UM wystarczy rzucić temat "zlocik" i... zawsze jest zlocik. :D sadzac po Wegierskiej Goorce .... mamy niezly potencjal wtedy byliśmy słabi, zmęczeni po sezonie. Teraz po zimie będziemy wypoczęci :twisted: Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 1 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2004 Czolem! sadzac po Wegierskiej Goorce .... mamy niezly potencjal wtedy byliśmy słabi' date=' zmęczeni po sezonie. Teraz po zimie będziemy wypoczęci :twisted:[/quote'] O Jesu, moje biedne miasto!Tylko nie robcie nalotu na elektrownie!!Jak mi pradu braknie, to jak na 4um bede zagladal?? :D Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 2 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2004 O Jesu' date=' moje biedne miasto!Tylko nie robcie nalotu na elektrownie!!Jak mi pradu braknie, to jak na 4um bede zagladal?? :D Pozdrawiam[/quote']Spox - w elektrowni pracuję i gdyby była potrzeba to mogę dwie torby przywieźć (więcej się nie da - strasznie ciężkie cholerstwo) :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronx Opublikowano 2 Marca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2004 UWAGA Dzis dostalem telefon ze wraz z naszym spotkaniem odbywac sie bedzie wesele :eek2: :eek2: :eek2: tzn my bedziemy na domkach a wesele bedzie w gmachu glownym oddalonym od naz z jakies 30-40m Dzis znow rozmawialem z inna osoba i juz zaczynaja sie schody ... , domek jest max na 4 osoby , ale poszli nam na reke "wie Pan szefowej niema, ale niech Pan weżmie domek a My niewiemy ile jest osob w srodku" - czyli sprawa ok :D , z zeszlego roku wiem ze zachowywalismy sie normalnie :D w tym musialo by byc prawie identycznie ( chodzi o szkody w domkach) Powyglupiac sie bedzie mozna , popalic gume itop ide , moze para malzenska bedzie chciala porobic fotki z motorkami i takie tam :D Jest zaklepany 1 domek ( i 2 tak na wszelki wypadek:) ) Jesli wszystko pasuje to wplacajsie kasiure na konto od osoby 23 zl : Piotr RękasowskiING Bank Śląski o/Gliwice ul.Łużycka nr rach. 79 1050 1298 1000 0022 7833 1612Tytul platnoscic: Rybnik ( + ilosc osob + nick )Dopiero te osoby od ktorych dostane przelew beda na liscie:)Wiem szramer mnie juz od tyranow wyzywa ale jak dobrze zaplanujemy sprawy organizacyjen to niebedzie zadnych niejasnosci typu , przyjechalo jeszcze 5 osob i okazuje sie ze niemaja gdzie spac . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowy Opublikowano 2 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2004 UWAGA Dzis dostalem telefon ze wraz z naszym spotkaniem odbywac sie bedzie wesele :eek2: :eek2: :eek2: tzn my bedziemy na domkach a wesele bedzie w gmachu glownym oddalonym od naz z jakies 30-40m No to będzie jazda - trzeba pamiętać coby jakąś bramkę zrobić - to jeszcze sie weselnej napijemy :D Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goffa Opublikowano 2 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2004 Wiem szramer mnie juz od tyranow wyzywa ale jak dobrze zaplanujemy sprawy organizacyjen to niebedzie zadnych niejasnosci typu ' date=' przyjechalo jeszcze 5 osob i okazuje sie ze niemaja gdzie spac .[/quote'] Jakich tyranow?? Dawac go tutaj! :twisted: Porzadek musi byc, dzieki za organizacje i poswiecenie.Postaramy sie nie zawiesc, choc.... ja bym drzala o te elewacje i bogato wyposazone wnetrza :D A z tym weselem to bedzie jeszcze niezla jazda :D czuje to po kosciach.... :lol: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamS Opublikowano 2 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2004 Już prawie udało mi się namówić małżowinkę, tak więc u mnie będzie chyba +1 :smile2: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronx Opublikowano 2 Marca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2004 Hej Goffa ja wiem ze niezawiedziecie dlatego juz mi sie kolana uginaja :DTo juz chyba tradycja ze na naszych 1 spotkanaich musi byc weselna :mrgreen: ale zeczywiscie moze bedzie niezala impra z tym weselem :D Ja na 99% tez wezme swoja druga polowe;) no ale niestety pod wieczor bede musial odwiesc moja Pania spowrotem do domku ( studia :x ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 2 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2004 ło ku*wa!! WESELE :?: Czyli Bolesławiec 2 :?: :twisted: NIe wiem jak wy ale ja myslalem ze to bedzie standard czyli jakies meliny jak w Rzykach i chlansko na maxa... Juz widze co sie bedzie działo... chyba poijde wczesniej spac coby sie nie dorzucac za zniszczenia :mrgreen: :D :D :mrgreen: AHA :!: Pisze sie oczywiscie i kase zaraz przeleje 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 2 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2004 Nooo PGR - w końcu na druhny sie załapiesz :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 2 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2004 Dzis dostalem telefon ze wraz z naszym spotkaniem odbywac sie bedzie wesele :eek2: :eek2: :eek2: tzn my bedziemy na domkach a wesele bedzie w gmachu glownym oddalonym od naz z jakies 30-40m je w końcu jakieś świerze towary bedą nieznające mego adresu :D :D Powyglupiac sie bedzie mozna ' date=' popalic gume itop ide , moze para malzenska bedzie chciala porobic fotki z motorkami i takie tam :D [/quote']spoko pan młody zajmie sie ogladaniem motorków, a ja sprawdze czy panna młoda sie do czegoś nadaje :twisted: Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virus Opublikowano 2 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2004 Dobra chlopaki ( i dziewczyny :arrow: czyt. PGR ) ja sie stawie na Bank.No chyba ze nie dozyje , ale to juz inna sprawa.Bronx spotkamy sie na uczelni i wtedy dam ci pieniadze pasi???Nawiasem mowic jak zjawisz sie na nowej maszyne to nie bede pytajc skad ma kase :lol: , i nie sciemniej ze twoja kobieta ma studia tylko lepiej sie przyznaj ze jak by cie widziala zalanego to chyba by zwatpila :mrgreen: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronx Opublikowano 2 Marca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2004 Virus mnie juz widziala zalanego :( ja sie boje ze zwatpi jak zobaczy z kim sie zadaje :buttrock: ( bez urazy :evil: )Dobra virus spotkamy sie na uczelni :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi