Skocz do zawartości

"Road rage" - policjant mnie poparł!

Buber
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Co to jest?!?!?!?!?!?!

coś w rodzaju niedzielnej polskiej szkoły w norweskim kraju. :clap: pała z ortografii

Gratuluję autorowi opanowania i życzę go jeszcze więcej na przyszłość.

Ten dziadek był szalony, nie zdawał sobie sprawy do kogo wychodzi. Myślał chyba, że same pindy (przepraszam za słowo) jeżdżą na moto i ktoś go będzie przepraszał, że niechcąco za blisko był podczas włączania się jego grata do ruchu.

Hej :cool:

A mi taki dzadek drge zajchal wczoraj. Jechalem sobie droga taka gluwniesza i chcialem skrecic w lewo. Kierunkuw nie mam to reke wystawilem i ze 3 razy patrzalem sie na goscia czy widzi. Schowal sie za mnie to myslalem ze moge skrecac. Ja do sktecania i to jeszcze tak mocno skrecilem predkosc jakies 50km/t i on mnie wyprzedzac zaczol jak ja skrecac zaczolem. Zobaczylem tylko ja auto przedemna przejezdza. I jeszcze cos sie plul s samochodzie.

Daj spokój. Zdarza mi się w różnych celach machac łapkami w trakcie jazdy i nie oczekuję od nikogo, żeby uznał to za włączony kierunkowskaz.

Poza tym "główniejszą", "kierunków", "patrzyłem", "zaczął", "zacząłem".

Buber-jedyny błąd jaki popełniłeś, to to, że dziadek zapłacił tylko na miejscu za klamkę. Powinien dostać mandat i stracić zniżki w ubezpieczalni za bezszkodową jazdę :D

p.s.Trzeba go było chociaż Niuńkiem poszczuć :D

Edytowane przez Aśka

Ja do sktecania i to jeszcze tak mocno skrecilem predkosc jakies 50km/t i on mnie wyprzedzac zaczol jak ja skrecac zaczolem.

Sktecania czy stękania? No i te 50km/t ? 50 kilometrów na tydzień? Nieźle idzie ta Twoja maszyna.

PS. Sami wiecie jaki sposób jest na upośledzoną pisownię na forum - prześladować. :biggrin:

MotorcycleStorehouse Dealer.

Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla!

Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę.

Dobrze że są jeszcze ludzie myślący racjonalnie i logicznie wg sytuacji, która ich w życiu spotyka. Chciałbym zobaczyć mine tego kolesia, jak mu policjant zaproponował mandat :eek: :biggrin:

Szacunek że się opanowałeś w takiej sytuacji, ja nie wiem czy bym zachował zimna krew :lalag:

Pzdr

[cut]

Zdarza mi się w różnych celach machac łapkami w trakcie jazdy i nie oczekuję od nikogo, żeby uznał to za włączony kierunkowskaz.

[cut]

To niby jak mają sygnalizować zamiar skrętu osoby jeżdżące na motorowerach, w których kierunkowskazy nie są obowiązkowe? Wyciągnięcie ręki w trakcie jazdy, przy braku kierunkowskazów, oznacza zamiar skrętu. Z tego co wynika z profilu to jechał na Rieju RR czyli na motorowerze.

Już widzę jak 15 latek wali dorosłego mężczyznę w papę... :icon_mrgreen:

A co ty myślisz, że tylko 40 latek umie uderzyć ? ;]

Jak bym sie wywalił przez kogoś, a ten ktoś by to zrobił specjalnie, to wiek mi nie robi żadnej rożnicy, mogłby to być nawet jakiś łysy dres z golfa, ale i tak bym mu je*nął nawet gdybym miał dostać wpierdziel.

Buber....gratuluje zachowania spokoju....jam nerwowy czlowiek jest...a jeszcze jak bym musial polozyc maszyne przez dziadka to w ogole :biggrin: Lecz wiedzial bym jakie groza konsekwencje za "boksa w dziadkowe jajko" :) i pewnie bym sie pohamowal :P

"Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci"

Buber ale chyba Ci sie cos jeszcze na dole ( moze owiewka porysowala - od tego upadku ) wez jeszcze sprawdz :) Stwierdzam, ze dobre serce masz ! ze mna mialby chyba gordza przeprawe ( finansowa :biggrin: )

:P

W tym wszystkim najbardziej kręci mnie prawdopodobna wersja wydarzeń:

patrol nie nadjeżdża, Buber odjeżdża z trofiejnymi okularami , a dziadek jak kreciki posuwa puszką 25km/h z ryjem przyklejonym do szyby. Zycie pisze czasem piękne scenariusze, ...gdyby nie ta policja.

Buber gdybyś olał tę sytuację to potem pewnie też miałbyś niesmak że nic nie zrobiłeś . Po konfrontacji z buractwem nigdy nie ma się poczucia satysfakcji, chyba że po przerobieniu buraka na ćwikłę. Klamki tylko szkoda...

Buber gdybyś olał tę sytuację to potem pewnie też miałbyś niesmak że nic nie zrobiłeś .

ALe jak to nic nie zrobił?? Zabrał mu okulary.

Tak na marginesie jestem ciekaw co by było, gdyby dziadek miał refleks i jako pierwszy wypalił policjantom, że Buber go napadł i siłą zabrał okulary ... Tak czysto teoretycznie się zastanawiam - bo zrobił dobrze (a broniłby się, że w obliczu dokonania przekroczenia dokonał obywatelskiego zatrzymania sprawcy - bezkrwawo :-) )

Tak na marginesie jestem ciekaw co by było, gdyby dziadek miał refleks i jako pierwszy wypalił policjantom, że Buber go napadł i siłą zabrał okulary ... Tak czysto teoretycznie się zastanawiam - bo zrobił dobrze (a broniłby się, że w obliczu dokonania przekroczenia dokonał obywatelskiego zatrzymania sprawcy - bezkrwawo :-) )

Podejrzewam, ze odparlby, ze pan go pobil, przewrocil sprzet i chcial uciec

:crossy: