damian-kmx Opublikowano 30 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 (edytowane) Witam!!Mierze się z zamiarem kupna i wymiany oleju w swojej Yamaszce, co byście polecili? Oczywiście musi być to fullsyntetyk, z tego co wiem to zalecają 10W50, ale myślę ze 10W40 też będzie ok Co powiecie o Tym:http://www.platinumoil.pl/index.php?topic=...ukty&subtopic=k Z tego co tam przeczytałem to byłby w sam raz, a cena jest bardzo atrakcyjna, bo w cenniku pisze 21zl za butelkę litrową :P Tylko gdzie to kupić? Wie ktoś?Czekam na wasze propozycje i rady :icon_razz: pozdrawiam Edytowane 30 Czerwca 2008 przez damian-kmx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adikosak Opublikowano 30 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 hej ja do swojego 4-suwa leje motul 15W50 bo jest najlepszy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Usul Opublikowano 30 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 Ja wale Castrol Power1 Racing 10W-50.Sxf 250. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żubr Opublikowano 30 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 jak was to interesuje sprzedaje Castrola power 1 litr za 36zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 30 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 shell ultra 10w40 Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thefex Opublikowano 30 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 jak was to interesuje sprzedaje Castrola power 1 litr za 36zł a ja mam po 34,60 zł za liter :smile: poza tym jest cała masa tematów olejowych, więc bądzicie łaskawi tam pisać ;) Cytuj KTM LC4 400 SC '95Honda CB 1100 Bol D'or '83DKW KM 200 '35www.bikepics,com/members/thefex/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
davopl Opublikowano 30 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 a ja mam po 34,60 zł za liter :smile: poza tym jest cała masa tematów olejowych, więc bądzicie łaskawi tam pisać ;) a co to allegro??kto da po 33??kto nastepny?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 30 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 a co to allegro??kto da po 33??kto nastepny?? w norauto ten castrol jest po 31.99 ;) Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żubr Opublikowano 30 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 dobra sami sie prosicie 29,99 ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian-kmx Opublikowano 30 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 (edytowane) a ja mam po 34,60 zł za liter :icon_razz: poza tym jest cała masa tematów olejowych, więc bądzicie łaskawi tam pisać :crossy: To dobrze jest też cała masa tematów o oponach dziwne ,że tam nie piszesz tylko extra zakładasz swój. Sory no ale takie coś mnie zaczyna już wkurzać, jak znowu ktoś coś znajdzie to potem są wąty , że ktoś odkopuje stare tematy :icon_exclaim: Sorry ale nie mogłem się powstrzymać dobra sami sie prosicie 29,99 D.gif Ale tak na serio? To może sie skusze :icon_mrgreen: I jaki ten castrol 10w40 czy 10W50? Edytowane 30 Czerwca 2008 przez damian-kmx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo_mo Opublikowano 2 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 Ja do wyżej wymienionych dodałbym jeszcze jeden dobry olej - Midland Motorcycle 10W40 (dobra jakość i dobra cena). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thefex Opublikowano 2 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 dobra sami sie prosicie 29,99 :buttrock: a ja ostatnio w Lidlu widzialem po 26,99 za litr :notworthy: p.s.Damian - nie chrzań, tematow o olejach bylo wiecej, niz w Polsce jest kilometrów dobrych dróg... lejesz taka klase lepkosci, jaka zaleca producent + full synt. i masz dobry olej. Cytuj KTM LC4 400 SC '95Honda CB 1100 Bol D'or '83DKW KM 200 '35www.bikepics,com/members/thefex/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamSuzuki Opublikowano 3 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2008 Witam!!Mierze się z zamiarem kupna i wymiany oleju w swojej Yamaszce, co byście polecili? Oczywiście musi być to fullsyntetyk, z tego co wiem to zalecają 10W50, ale myślę ze 10W40 też będzie ok Co powiecie o Tym:http://www.platinumoil.pl/index.php?topic=...ukty&subtopic=k Z tego co tam przeczytałem to byłby w sam raz, a cena jest bardzo atrakcyjna, bo w cenniku pisze 21zl za butelkę litrową :( Tylko gdzie to kupić? Wie ktoś?Czekam na wasze propozycje i rady :biggrin: pozdrawiam POLECAM Motul 5100, gdzie byś nie poszedł gdzie się znają powiedza ze jest do twojego motoru idealny. 4l, to koszt ok 100zł, nie jest to tak drogo w stosunku do innych. Trzeba tylko pamiętać o wymianie co ok 6 MTH i będzie ok :biggrin: Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robmot Opublikowano 3 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2008 POLECAM Motul 5100Tyle że ten Motul to półsyntetyk, jeśli o ścisłość chodzi.A w mojej Dr-z na tym oleju sprzęgło ciągnęło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamSuzuki Opublikowano 3 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2008 (edytowane) Tyle że ten Motul to półsyntetyk, jeśli o ścisłość chodzi.A w mojej Dr-z na tym oleju sprzęgło ciągnęło.On nie chce lać tego oleju do enduro tylko do crossa, a z własnego doświadczenia wiem że na tym oleju yz250f wszystko jest ok. Edytowane 3 Lipca 2008 przez AdamSuzuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi