panax1 Opublikowano 28 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2008 witam koledzy .zna ktos moze jakis ciekawy patent na slizgajaca sie manetke poniewaz ciagle zchodzi mi z kierownicy slyszlem zeby w garoncej wodzie pomoczyc w tedy zalozyc ale niewiem czy to zadziala moze ma ktos jakis ciekawy patent ? dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
W-max Opublikowano 28 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2008 jeśli chodzi Ci o lewą manetkę to bardzo dobrze mocuje się ją na lakier do włosów w sprayu. Pożycz od mamy czy siostry, popsikaj na kierę ,gdy jeszcze jest mokre wsuń manetke i po kilku minutach gotowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 28 Czerwca 2008 Administrator Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2008 Są specjalne kleje do gripów. Jeśli takiego nie możesz kupić, możesz dać pod manetkę butapren, oczywiście musi chwilę zaschnąć przed naciągnięciem no i musisz odczekać aż chwyci. Zaletą klejów do gripów jest ich elastyczność i możliwość zdjęcia manetki bez jakiś drastycznych ruchów w stylu nacinania czy coś...pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HD1940 Opublikowano 28 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2008 witam koledzy .zna ktos moze jakis ciekawy patent na slizgajaca sie manetke poniewaz ciagle zchodzi mi z kierownicy slyszlem zeby w garoncej wodzie pomoczyc w tedy zalozyc ale niewiem czy to zadziala moze ma ktos jakis ciekawy patent ? dzieki Stara sprawdzona metoda - obwijasz kierownicę ciasno warstwą taśmy izolacyjnej i już. Jak trzeba dajesz dwie warstwy. Na to nakładasz gumę i powinna się trzymać. Zaletą tej metody w stosunku do wszelkich klejów i lakierów jest to, że jak będziesz chciał, bez problemy manetkę ściągniesz bez jej uszkadzania. Po przyklejeniu nie będzie tak łatwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 28 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2008 na kiere izolacja na raz i lakier do włosów , nie dotykasz przynajmniej przez noc i zapominasz o problemie Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
laboko Opublikowano 28 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2008 Ja używałem silikonu. Trzymało mocno, a kiedy musiałem to zdemontować to nie było specjalnych problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Czy kilkugodzinne stanie motocykla w deszczu może być przyczyną tego zjawiska? Zauważyłem to u siebie i zastanawia mnie, dlaczego tak się stało (lewa manetka). Cytuj Sikor#44 Moto Traininghttps://www.facebook.com/Sikor44/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JanuszK30 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 zbyt czeste uzywanie lewej reki sprawilo, ze zachowuje sie jak male imadlo, oczywiscie, ze zaden deszcz nie spowodowal tego chyba ze wczesniej ktos pokleil to zelkami Haribu... Cytuj Mechanika Motocyklowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 zbyt czeste uzywanie lewej reki sprawilo, ze zachowuje sie jak male imadloTo się zgadza, trochę odkręcam dłoń przy wciskaniu klamki, zwrócę na to uwagę, dzięki. Cytuj Sikor#44 Moto Traininghttps://www.facebook.com/Sikor44/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi