truwcio Opublikowano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 (edytowane) Witam mam taki mały problemik znowu :banghead:odpalam ja z pycha :flesje:po postoju paru godzinnym nie chce sie wkręcić na obroty i kopci na początku na białosimeringi są nowe na wale po 1 min już jest wszystko ok jak dostanie trochę ciepła (ode mnie tez )to jest tylko przy starcie później już nie kopci i chodzi normalnie ??? aprilia rs Edytowane 24 Czerwca 2008 przez truwcio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iluminat Opublikowano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 Mój też kopci jak jest zimny i nie wchodzi na obroty. To chyba normalne. Silnik musi się nagrzać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasz90skomra Opublikowano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 JA troche off top ale w temacie o rs Mam pytanie czy rotax 123 ma oryginalnie cylinder gilardoni :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuleY Opublikowano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 z kopceniem to normalka, jak nie chce wchodzić zimna na obroty to nie katuj, poczekaj aż będzie jej szło lepiej. Odnośnie ostatniego pytania o cyl. to tak - z lewej strony widnieje napis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 może płyn idzie na tłok jak strasznie kopci i nie chce odpalać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
truwcio Opublikowano 25 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 może płyn idzie na tłok jak strasznie kopci i nie chce odpalać no tez miałem taka obawę ze go dusi płyn ale nic nie ubywa nie jest to uciążliwe aż tak wiec pożyje z tym troszkę :crossy: dzięki za odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IZO Opublikowano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 no nie.... kolejnt dzieciak ktory nie wie ze 2T zanim sie pojedzie trzeba rozgrzac..... brak mi słów.... Wbijcie sobie do głowy ze na zimnym zawsze bedzie kopcił, zawsze bedzie mulny, zawsze nie bedzie sie wkrecał!!!!!!! czy to takie trudne do pojecia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hefaistos Opublikowano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 na zimnym zawsze bedzie kopcił, zawsze bedzie mulny no nie nie. wanie ma więcej mocy i Ci niedoświadczeni katuja na zimnym a potem placz ze nie ma kompresjii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi