Buber Opublikowano 24 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 niestety 5-7 nie będę mógł przybyć - prezes sobie targi wymyślił... :biggrin: Ale jakby co to chętnie zobaczę zabójcze kolory lasu - naprawiłem już grzane manetyAny time my friend, any time... :banghead: Buber, a Ty już po urlopie?W przyszły czartek wieczór startujemy. Musi się pogoda poprawić, nie? :buttrock: Cytuj Dezinformacja i fake newsy opierają się na tendencyjności w naszym myśleniu. Nie lubimy otrzymywać informacji, które są sprzeczne z tym, jak postrzegamy świat. Wolimy wiadomości, które potwierdzają nasze przekonania. Problem w tym, że wobec takich przekazów jesteśmy mniej krytyczni, więc jeśli dezinformacja będzie zgodna z tym, w co i tak już wierzymy, łatwiej będzie się nam na nią nabrać. Pamiętajmy, dezinformacja ma na celu radykalizację naszego światopoglądu, a nie jego zmianę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludwicjusz Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 Peterek a co, a pewnie, skoro na leniucha to już na maksa, a ostatnio tapczan się jeszcze nawigacji i naprawienia hamulca postojowego dorobił :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barnaby Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 W przyszły czartek wieczór startujemy. Musi się pogoda poprawić, nie?poprawić? u nas od środy tak grzeje, że ciężko wytrzymać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peterek Opublikowano 26 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2008 Peterek a co, a pewnie, skoro na leniucha to już na maksa, a ostatnio tapczan się jeszcze nawigacji i naprawienia hamulca postojowego dorobił :bigrazz: No proszę jak Ci dobrze :smile: Mi z kolei, dziś rano napięcie znikło :crossy: Tak po prostu siadam na moto i dupa, zupełnie nic. Wczoraj przyjechałem wszystko było cacy, a dziś nawet ciekłokrystaliczny zegareczek nic nie pokazywał. Naładowałem aku i wszystko jak na razie gra. Co to było? Regler padł?mały off top sorki pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 28 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2008 Zostawiłeś lampkę na noc..... do czytania.. i zasnąłeś przy moto... i nie pamiętasz.A poważnie - musi że coś brało prąd. Najlepszy test - podłączyć aku przez amperomierz i zobaczyć czy jakikolwiek prąd płynie przy wyłączonej stacyjce.... Cytuj Dezinformacja i fake newsy opierają się na tendencyjności w naszym myśleniu. Nie lubimy otrzymywać informacji, które są sprzeczne z tym, jak postrzegamy świat. Wolimy wiadomości, które potwierdzają nasze przekonania. Problem w tym, że wobec takich przekazów jesteśmy mniej krytyczni, więc jeśli dezinformacja będzie zgodna z tym, w co i tak już wierzymy, łatwiej będzie się nam na nią nabrać. Pamiętajmy, dezinformacja ma na celu radykalizację naszego światopoglądu, a nie jego zmianę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peterek Opublikowano 28 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2008 Zostawiłeś lampkę na noc..... do czytania.. i zasnąłeś przy moto... i nie pamiętasz.A poważnie - musi że coś brało prąd. Najlepszy test - podłączyć aku przez amperomierz i zobaczyć czy jakikolwiek prąd płynie przy wyłączonej stacyjce.... Podłączałem amperomierz i nic :icon_rolleyes: Czy zostawiłem lampkę hmm, chyba nie, przy moto w garażu jeszcze nie śpię :icon_razz: . Jeżdżę do pracy moto bo samochód rozbiłem i jak na razie jest dobrze. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Tak tylko odświeżam temat :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolkan Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Tak tylko odświeżam temat Radian już po remoncie ;) , bo mój wielbłąd długodystansowy zaczyna coś niedomagać ;) . Cytuj wieczny włóczęga... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Radian już po remoncie :flesje: , bo mój wielbłąd długodystansowy zaczyna coś niedomagać :) .Jeszcze nie... ;) Ale jeździ, więc nie jest źle :) I jak rozumiem zaraz będziesz zwalał na mnie, że to u mnie na działce Ci motocykl zamókł i się zakurzył i teraz szwankuje ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolkan Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Jeszcze nie... :( Ale jeździ, więc nie jest źle :) I jak rozumiem zaraz będziesz zwalał na mnie, że to u mnie na działce Ci motocykl zamókł i się zakurzył i teraz szwankuje ;) Etam taki deszczyk nie robi na nim wrażenia przejeżdżał gorsze nawałnice, a zakurzył się konkretnie to w Giżycku.Chyba nie chciał być gorszy od Radiana i zamarzył mu się remoncik :clap: .I tak jeździ :clap: . Cytuj wieczny włóczęga... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2008 No dobra, cisza tu jak na "smętarzu"... Mam coś szykować, czy idziecie oglądać hopki w powietrzu? Tak tylko pytam.... :) Bo my pewnie i tak gdzieś pojedziemy w ten weekend... tzn. dookoła komina :) Cytuj Dezinformacja i fake newsy opierają się na tendencyjności w naszym myśleniu. Nie lubimy otrzymywać informacji, które są sprzeczne z tym, jak postrzegamy świat. Wolimy wiadomości, które potwierdzają nasze przekonania. Problem w tym, że wobec takich przekazów jesteśmy mniej krytyczni, więc jeśli dezinformacja będzie zgodna z tym, w co i tak już wierzymy, łatwiej będzie się nam na nią nabrać. Pamiętajmy, dezinformacja ma na celu radykalizację naszego światopoglądu, a nie jego zmianę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2008 No jakbym mogła zostawić Niuńka na pastwę strasznych motocyklistów...? :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peterek Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2008 (edytowane) Pewnie, że będziemy. Mam nadzieję poznać właścicieli: vf-y takiej jak moja :bigrazz: i kultowej hondy cbx 1000 no i spotkac się z szanownym gronem reszty gości i wspaniałych gospodarzy :banghead: pozdro p.s.Żadnych hopek nie będzie, będę pilnować :banghead: Edytowane 18 Sierpnia 2008 przez Peterek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saska251 Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2008 buberowi pewnie chodzi o X-Figtersów na stadionie dziesięciolecia :/Jako urodzonemu warszawiakowi nie przystoi mi opuścić tej imprezy, wszak na tym stadionie miałem okazję pierwszy raz w życiu zobaczyć kaskaderów na żywo w Fiatach 125p (ach te imprezy na 22lipca..).. kurde, i mam dylemat...... Cytuj Tchórze zostali w domu, słabi zginęli po drodze, przetrwali emzeciarze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Miałem jechać na drugi urlop na początku września ale... co tam urlop, old japans ważniejsze :biggrin: Jak mi niczego (tfu tfu) nie urwie to jestem Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi