Skocz do zawartości

Spotkanie Starej Japonii część II.

Buber
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

niestety 5-7 nie będę mógł przybyć - prezes sobie targi wymyślił... :biggrin: Ale jakby co to chętnie zobaczę zabójcze kolory lasu - naprawiłem już grzane manety

Any time my friend, any time... :banghead:

Buber, a Ty już po urlopie?

W przyszły czartek wieczór startujemy. Musi się pogoda poprawić, nie? :buttrock:

Ponieważ racjonalne myślenie nie jest tym, na czym opiera się żaden z dyskutantów, nie ma co oczekiwać, że jakakolwiek argumentacja, która nie trafia do emocji, przekona go do przyjęcia lepszych zasad. David Hume, An Enquiry Concerning the Principles of Morals

Peterek a co, a pewnie, skoro na leniucha to już na maksa, a ostatnio tapczan się jeszcze nawigacji i naprawienia hamulca postojowego dorobił :bigrazz:

No proszę jak Ci dobrze :smile:

Mi z kolei, dziś rano napięcie znikło :crossy: Tak po prostu siadam na moto i dupa, zupełnie nic. Wczoraj przyjechałem wszystko było cacy, a dziś nawet ciekłokrystaliczny zegareczek nic nie pokazywał. Naładowałem aku i wszystko jak na razie gra. Co to było? Regler padł?

mały off top sorki

pozdro

Zostawiłeś lampkę na noc..... do czytania.. i zasnąłeś przy moto... i nie pamiętasz.

A poważnie - musi że coś brało prąd. Najlepszy test - podłączyć aku przez amperomierz i zobaczyć czy jakikolwiek prąd płynie przy wyłączonej stacyjce....

Ponieważ racjonalne myślenie nie jest tym, na czym opiera się żaden z dyskutantów, nie ma co oczekiwać, że jakakolwiek argumentacja, która nie trafia do emocji, przekona go do przyjęcia lepszych zasad. David Hume, An Enquiry Concerning the Principles of Morals

Zostawiłeś lampkę na noc..... do czytania.. i zasnąłeś przy moto... i nie pamiętasz.

A poważnie - musi że coś brało prąd. Najlepszy test - podłączyć aku przez amperomierz i zobaczyć czy jakikolwiek prąd płynie przy wyłączonej stacyjce....

Podłączałem amperomierz i nic :icon_rolleyes: Czy zostawiłem lampkę hmm, chyba nie, przy moto w garażu jeszcze nie śpię :icon_razz: .

Jeżdżę do pracy moto bo samochód rozbiłem i jak na razie jest dobrze.

pozdro

• 2 tygodnie później...

Radian już po remoncie :flesje: , bo mój wielbłąd długodystansowy zaczyna coś niedomagać :) .

Jeszcze nie... ;) Ale jeździ, więc nie jest źle :) I jak rozumiem zaraz będziesz zwalał na mnie, że to u mnie na działce Ci motocykl zamókł i się zakurzył i teraz szwankuje ;)

Jeszcze nie... :( Ale jeździ, więc nie jest źle :) I jak rozumiem zaraz będziesz zwalał na mnie, że to u mnie na działce Ci motocykl zamókł i się zakurzył i teraz szwankuje ;)

Etam taki deszczyk nie robi na nim wrażenia przejeżdżał gorsze nawałnice, a zakurzył się konkretnie to w Giżycku.

Chyba nie chciał być gorszy od Radiana i zamarzył mu się remoncik :clap: .

I tak jeździ :clap: .

No dobra, cisza tu jak na "smętarzu"...

Mam coś szykować, czy idziecie oglądać hopki w powietrzu? Tak tylko pytam.... :) Bo my pewnie i tak gdzieś pojedziemy w ten weekend... tzn. dookoła komina :)

Pewnie, że będziemy. Mam nadzieję poznać właścicieli: vf-y takiej jak moja :bigrazz: i kultowej hondy cbx 1000 no i spotkac się z szanownym gronem reszty gości i wspaniałych gospodarzy :banghead:

pozdro

p.s.Żadnych hopek nie będzie, będę pilnować :banghead:

Edytowane przez Peterek

buberowi pewnie chodzi o X-Figtersów na stadionie dziesięciolecia :/

Jako urodzonemu warszawiakowi nie przystoi mi opuścić tej imprezy, wszak na tym stadionie miałem okazję pierwszy raz w życiu zobaczyć kaskaderów na żywo w Fiatach 125p (ach te imprezy na 22lipca..)..

kurde, i mam dylemat......

Tchórze zostali w domu, słabi zginęli po drodze, przetrwali emzeciarze.