Buber Opublikowano 25 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 Hmmm, no nie rozumiem pytania... Moto pow. 20 lat może zostawać na noc, młodsze tylko na przejażdżkę. Kierowca ma być "akceptowalny" tzn. nie gumujemy i nie walimy się pod stół na ognisku... I tyle..... Zapraszamy...... :notworthy: Cytuj Dezinformacja i fake newsy opierają się na tendencyjności w naszym myśleniu. Nie lubimy otrzymywać informacji, które są sprzeczne z tym, jak postrzegamy świat. Wolimy wiadomości, które potwierdzają nasze przekonania. Problem w tym, że wobec takich przekazów jesteśmy mniej krytyczni, więc jeśli dezinformacja będzie zgodna z tym, w co i tak już wierzymy, łatwiej będzie się nam na nią nabrać. Pamiętajmy, dezinformacja ma na celu radykalizację naszego światopoglądu, a nie jego zmianę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dr.puniszman Opublikowano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 (edytowane) akceptowalny chyba jestem :bigrazz: co do jazdy na gumie to ja nie mam czym :eek: To ja chętnie zawitam . Przepraszam ze tak niezrozumiale pisze ale ja już z nudów umieram przed tym kompem a moja niunia w warsztacie ;) a jaką prędkością latacie ? Edytowane 25 Czerwca 2008 przez dr.puniszman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barnaby Opublikowano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 ja tak jak ucio, narazie siedzę cicho, ale....powiem tyle: pierwsza rundka z łapą w gipsie zaliczona.... :flesje:źle nie będzie.... :icon_eek:a jak oglądam foty ze spotkania, to żal mi tak dupsko ściska..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rejvoy Opublikowano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 Nam też bo wszyscy tak czekali na tego cbx-a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peterek Opublikowano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 Nam też bo wszyscy tak czekali na tego cbx-a To prawda... zdrowia życzę :) pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 26 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 Siemka Barnaby! A jest CBX na mobile.de za 1700 euro..... aż sobie marzyć zacząłem... Ale nie ma szans - na razie.. :icon_mrgreen: Zbieraj się do kupy i kaman! Będzie miło! Aha! I jak jesteś w domu w 1 tygodniu sierpnia to cię odwiedzimy - jedziemy na Mazury z Piaffe... :icon_twisted: Cytuj Dezinformacja i fake newsy opierają się na tendencyjności w naszym myśleniu. Nie lubimy otrzymywać informacji, które są sprzeczne z tym, jak postrzegamy świat. Wolimy wiadomości, które potwierdzają nasze przekonania. Problem w tym, że wobec takich przekazów jesteśmy mniej krytyczni, więc jeśli dezinformacja będzie zgodna z tym, w co i tak już wierzymy, łatwiej będzie się nam na nią nabrać. Pamiętajmy, dezinformacja ma na celu radykalizację naszego światopoglądu, a nie jego zmianę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barnaby Opublikowano 26 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 wprawdzie jeszcze nie wiem co będę robił w sierpniu, ale zapraszam, zapraszam.... niestety nie będę mógł się was oprowadzić po naszych mazurskich winklach. chociaż....kto wie? :Ddo cbx-a rama już kupiona, cały zawias też. jakieś jeszcze duperele dokupuję i trzeba powoli z robotą ruszać, chociaż jedną ręką to trochę trudno. na wrześniowe spotkanie chętnie przyturlałbym się nawet na czterech kółkach, ale obawiam się że Buber mnie tym rozpieszczonym psem pogoni....... :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 26 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 obawiam się że Buber mnie tym rozpieszczonym psem pogoni....... :bigrazz:jedno mogę Ci zagwrantować-Niuniek będzie zajęty, więc raczej nie będzie atakował :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 30 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 demyt... ale wtedy jest Red Bull... i co ja teraz pocznę? :icon_idea: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 30 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 ale wtedy jest Red Bull... Eee tam... w listopadzie będzie na pewno w Katowicach, lepsze... Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 1 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 wprawdzie jeszcze nie wiem co będę robił w sierpniu, ale zapraszam, zapraszam.... niestety nie będę mógł się was oprowadzić po naszych mazurskich winklach. chociaż....kto wie? :)do cbx-a rama już kupiona, cały zawias też. jakieś jeszcze duperele dokupuję i trzeba powoli z robotą ruszać, chociaż jedną ręką to trochę trudno. na wrześniowe spotkanie chętnie przyturlałbym się nawet na czterech kółkach, ale obawiam się że Buber mnie tym rozpieszczonym psem pogoni....... :biggrin:Kurka, jak się sprężę to ci jeszcze jakieś zastepcze moto znajdę.... :) Co do Mazur to się spikniemy - musze ten garaż z Hondami zobaczyć.. :P Coby nie było, jesteście mile widziani i tyle. Nie chodzi tu o "obowiązkowy" przyjazd, tylko, jak zwykle, lajtowe, przyjacielskie spotkanie (gdzie tym razem będę obecny na grillu... ech, ten diesel na orlenach.. ;) sami wiecie). także, spoko, spoko, i do przodu. Cytuj Dezinformacja i fake newsy opierają się na tendencyjności w naszym myśleniu. Nie lubimy otrzymywać informacji, które są sprzeczne z tym, jak postrzegamy świat. Wolimy wiadomości, które potwierdzają nasze przekonania. Problem w tym, że wobec takich przekazów jesteśmy mniej krytyczni, więc jeśli dezinformacja będzie zgodna z tym, w co i tak już wierzymy, łatwiej będzie się nam na nią nabrać. Pamiętajmy, dezinformacja ma na celu radykalizację naszego światopoglądu, a nie jego zmianę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barnaby Opublikowano 22 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 no.... co tu tak ucichło....?bo mi tu gips zdejmują na dniach i plany trzeba robić na resztę sezonu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 23 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 Wszyscy na urlopach, albo na motungach. Ale u mnie słowo droższe piniędzy - termin jest zaklepany, opał na ognisko się znosi - wy musicie (jeżeli chcecie) tylko się pojawić :wink: No i jeszcze trzeba tą cholerną trawę skosić.... :icon_eek: Cytuj Dezinformacja i fake newsy opierają się na tendencyjności w naszym myśleniu. Nie lubimy otrzymywać informacji, które są sprzeczne z tym, jak postrzegamy świat. Wolimy wiadomości, które potwierdzają nasze przekonania. Problem w tym, że wobec takich przekazów jesteśmy mniej krytyczni, więc jeśli dezinformacja będzie zgodna z tym, w co i tak już wierzymy, łatwiej będzie się nam na nią nabrać. Pamiętajmy, dezinformacja ma na celu radykalizację naszego światopoglądu, a nie jego zmianę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludwicjusz Opublikowano 23 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 niestety 5-7 nie będę mógł przybyć - prezes sobie targi wymyślił... ;) Ale jakby co to chętnie zobaczę zabójcze kolory lasu - naprawiłem już grzane manety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peterek Opublikowano 24 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 niestety 5-7 nie będę mógł przybyć - prezes sobie targi wymyślił... :notworthy: Ale jakby co to chętnie zobaczę zabójcze kolory lasu - naprawiłem już grzane manety Masz Ty grzane manetki w helixie?? :lalag: Buber, a Ty już po urlopie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi