TOMAJ Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Witam wszystkich posiadam honde cb600 zwana hornet . poszukuje osob co posiadaja horneta szukam opini porad w niektorych sprawach oraz ruznych ciekawostek :clap:pozdro dla wszystkich ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koks Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2006 ja mam horneta. w jakich sprawach szukasz porad? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stan Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2006 mialem zajebisty sprzet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMAJ Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2006 zajebisty rzeczywiscie tylko cos mi sie ciagle szybko grzeje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stan Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2006 moze kupiles powypadkowegoa jesli tak to moze cos ci tam do dupy poskladali :icon_razz: normalnie motor jest naprawde swietnie dopracowany i w swoim przedziale cenowym chyba najlepszy hornety prawie 95% uzywanych to po glebiea taki motor100 konny naked po glebie... bez amortyzatora skretu... straszna rzecz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pozdro600 Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2006 hornet nie jest zly, ale:do roku 00 z przodu byla felga "16 - ciezko z oponami, ale nowsze modele maja "17 i rozmiar 120 zamiast 130 co jest na plus jesli chodzi o prowadzenie i dobor oponw sumie to wszytsko:)pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
W-max Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2006 spoko moto, własciwie to nie ma się do czego przyczepić. Mam tylko jedno ale: nieodpowiada mi kształt baku w najbardziej "newralgicznym" miejscu. Przy ostrym hamowaniu, jesli nie chwycisz baku nogami to wbija sie w j..ka :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMAJ Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Z tym to sie z toba zgodze jajkaczasem bola przy ostrym hamowanku :icon_razz: a ktos posiadal rocznik 2005 bo nie posiadam instrukcji obslugi :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koks Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2006 a czy ktos kiedys probowal zmienic 16 calowe przednie kolo w starszych hornetach na 17 calowe kolo. czy pasuje z nowszych hornetow a moze z cbr? dajcie znac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMAJ Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2006 z tego co sie dowiadywalem to pasuje fela od crr 600f3 i f4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bratek Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Siema,miałem takiego sprzęta ponad dwa sezony, zajefajny sprzęcik, tylko mógłby palić mniej, a tak poza tym bez uwag, poza:1 - słabe zawiechy przednie2 - konieczny amor skrętu i coś drobnego by się znalazło, na przykład dla mnie za wąska kanapa dla kierowcy. Poza tym rewelacja, jeździ na przednim i tylnym kole bez stresu, a w trasach pasażer ma wygodną pozycję, po zamontowaniu bagażnika idzie się zapakować - w razie czego mam do sprzedania takowy. A mówisz że się szybko grzeje, jak swoim stawałem w korkach zawsze mi temperatura szła dosyć do góry, ale trzeba wziąć pod uwagę że chłodnica jest zamontowana nad kolektorami wydechowymi, co skutkuje szybkim nagrzewaniem się płynu nie tylko od silnika ale i właśnie od kolektorów wydechowych. Polecam stronkę www.cb600.comPzdr dla wszystkich Hornetowców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMAJ Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2006 masz jakies fotki tego kufra?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtas Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Hornet fajny motorek, warto zainwestować w crashpady, bo mam szerszenia w garażu bez zegarów:D ktore chetnie nabede drogą kupna :icon_question:pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMAJ Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Ja po swoich przejsciach to sciagam crasz pady i robie klatke bo juz dwa crasze ulamalem :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stan Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2006 potwierdza to regule ze hornet jest niebezpiecznyi w wielu przypadkach po dzwonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi