audioterrorysta Opublikowano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 tylne kierunki wyglądają na orginalne, przynajmniej są od tego modelu (takie wielkie).Błotnik rzeczywiście u mnie jest dłuższy.1996 to ostatni rok produkcji, czyli jest stosunkowo młode. Nie jest napisane ile ma przebiegu. Silniki wytrzymują długo, bo są dość wolnoobrotowe. Problemami u mnie są wszelkiego rodzaju uszczelki, simmeringi (na lagach bardzo często w tym modelu ciekną).Moje RG przy filtrze stage6 (taki jeden z lepszych) i dobrym ciśnięciu bierze 4L.RG80 jeśli już jest rej na motocykl to już sie nie da zarejestrować na motorower. Więc to plus. Mieszkam w stolicy, a z policją nigdy nie miałem problemu.Przednia opona to pewnie (dawno się takiej pozbyłem) orginalny dunlop - taki jak suzuki zalecało do tego modelu. RG ma dwie różne felgi przód 1.85x16cali, tył 1.85x18cali. Z oponami jest ciężko, głównie z tyłem, przód to spoko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wicek15 Opublikowano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 RG ma dwie różne felgi przód 1.85x16caliCoś mi się obiło o uszy, że 17 cali, no ale nie pamiętam dokładnie, więc może faktycznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalloKS Opublikowano 27 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2008 Rg 80 miało 16 calową felgę z przodu i to nie podlega dyskusji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wicek15 Opublikowano 27 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2008 No ok, coś mi sie musiało po*eb..ć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 27 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2008 Kurde moto identyczne jak mojego kolegi :icon_eek: co powiem... jak na 80 jest bardzo elastyczny,ciągnie od samego dołu nie to co wysilone 50 naprawde 100km/h poleci,zawieszenie jest bardzo komfortowo nastawione... czasem za miekkie ale motor ogolnie bardzo dobry...a co do dozownika to gość dobrze zrobił ze odpiął :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio Opublikowano 6 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2008 Za taka kase polecam cos innego. Najlepiej brac cos typu enduro lub turystyk bo jak posmigasz troche to zobaczysz ze scigaczem to mala frajda z jazd po polskich drogach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi