Engels Opublikowano 10 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 Teoretycznie skuterek wyciąga licznikowe 140 km/h, ale prawda jest taka, że zazwyczaj jeżdżę znacznie wolniej. Np. podczas wczorajszej przejażdżki do Warki 80-110 km/h w zależności od warunków drogowych. Nie chce mi się zap*******ć. Wczoraj wg mojego licznika zapier*alełeś tak około 130 km/h :icon_mrgreen: A niech ktoś wrzuci foty ! Barthezz..!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafii Opublikowano 10 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 Wczoraj wg mojego licznika zapier*alełeś tak około 130 km/h :icon_mrgreen: A niech ktoś wrzuci foty ! Barthezz..!? Nie Barthezz tylko Bartasarte ! :icon_biggrin: Bartheza tym razem nie było bo pojechał scigać sie na tor w poznaniu ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 10 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 A niech ktoś wrzuci foty ! Barthezz..!? Foty juz sa, ale na innym forum :icon_mrgreen: Dziś byłem pierwszy raz i spodobało mi się. I co ? Zle bylo ? :lalag: majkel jest bee ?? :icon_mrgreen: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andzia_ Opublikowano 10 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 A niech ktoś wrzuci foty! ech, no doooobra Karczma Człekówka 09.09.2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quasimodo Opublikowano 10 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 Podłączam się do prośby o fotki, szczególnie te z 26 sierpnia i wczorajsze :smile: Pozdrawiam wszystkich uczestników Quasi.... Podłączam się do prośby o fotki, szczególnie te z 26 sierpnia i wczorajsze :smile: Pozdrawiam wszystkich uczestników Quasi.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igrazka Opublikowano 10 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 Foty juz sa, ale na innym forum :icon_mrgreen: I co ? Zle bylo ? :lalag: majkel jest bee ?? :icon_mrgreen: Majkel nie jest be, ale jest inny niż na fotce. Chyba coś odmłodniał :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tls Opublikowano 10 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 Majkel nie jest be, ale jest inny niż na fotce. Chyba coś odmłodniał :biggrin: albo chroni swoja prywatnosc albo zgolil po tym jak go wywalili z fanklubu zztop ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 10 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 Wczoraj wg mojego licznika zapier*alełeś tak około 130 km/h :icon_mrgreen: Licznik Ci zawyża. :icon_mrgreen: Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Engels Opublikowano 11 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 Licznik Ci zawyża. :icon_mrgreen: Sprawdzałem go z GPS'em to różnica przy 100 km/h jest około 4 km/h... :) Dlatego napisałem że około 130 km/h zasuwałeś :P Bo jak Cię goniłem to miałem trochę ponad, a Ty wolniej zasuwałeś... :) Nie Barthezz tylko Bartasarte ! :icon_biggrin: Bartheza tym razem nie było bo pojechał scigać sie na tor w poznaniu ! Mam kiepską pamięć do imion :P Do "gęb" mam fotograficzna ale powiązać "gębę" z imieniem to zwykle tochę czasu mi zajmuje :P A jak jest dużo "ludziów" na raz to masakra :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 12 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2009 ... do smażalni w Broku nad Bugiem (tej koło mostu). Nie byłem tam już ładnych parę lat. Smażalni koło mostu już nie ma. Została przeniesiona kawałek dalej, w stronę Ciechanowca. Jest schowana za Lewiatanem ale strzałkę z drogi widać. Byłem tam dziś. Miętus mniammmmm. Koło mostu, w wiatraku, od przyszłej wiosny ma działaś restaurant. Na razie obok jest spory camping "Binduga" z fajnymi domkami z bali. pzdr Cytuj Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 12 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2009 (edytowane) Czyli co? Przepychamy pomysł Rybki w Broku? Zwracam tylko uwagę, że jak na środek tygodnia i wieczór po fabryce to blisko nie jest... Grupa musi przebić się przez wszystkie światła w Markach i coraz wcześniej się ściemnia więc zajedziemy i za chwilę będzie ciemno. Nie wiele czasu zostanie na zamówienia, żarcie i pogaduchy. Edytowane 12 Września 2009 przez zappa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 12 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2009 ... Przepychamy pomysł Rybki w Broku? ... Odradzam. Dojazd to jedno. Ponadto smażalnia nie ogarnie nalotu tylu ludzi na raz. A do tego jest czynna tylko od piątku do niedzieli. Można za to rozkminić ten camping i tam się łykendowo sponiewierać. I wtedy przejść się na rybkę. :icon_twisted: pzdr Cytuj Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OLCYK Opublikowano 12 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2009 Brok w środku tygodnia w godzinach mocno popołudnowych, to rzeczywiście już nienajlepszy pomysł. Ostatnia środa pokazała, że wakacje się skończyły i korki w W-wie koło 18 są dramatyczne. :banghead: Myślę, że w związku z powyższym, Torwar jako miejsce zbiórki robi się mało atrakcyjny. Powinniśmy spotykać się już na obrzeżach miasta. Samemu zawsze łatwiej przebić się przez korki i wtedy pozostanie więcej "dnia" do wspólnej jazdy. :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roberto1002 Opublikowano 14 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2009 Już tam byliśmy, ale pogoda we środę ma być, więc warto chyba jeszcze trochę pojeździć... OGŁOSZENIE PARAFIALNE :cool: Miejsce docelowe: knajpa ze smażalnią ryb przy stawach rybnych za Wyszkowem Zbiórka: stacja paliw Shell w Markach przy M1, kierunek na wylocie na Białystok... Start: godz.17:30... jak zwykle 15 minut później ruszamy... Jeśli ktoś będzie chciał dotrzeć do nas później: Po minięciu obwodnicy Wyszkowa, jakieś 4 kilometry za ekspresówką należy skręcić w lewo na Długosiodło. Po ok. 500 metrach po lewej stronie będzie droga dojazdowa nad stawy... Proszę zaklinać pogodę ;) R. :cool: Cytuj NO SALSA - NO FUN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 16 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2009 Ja wiem że to nie temat o domu dziecka,ale tutaj dużo się was przewija więc zapraszam na niedzielę w domu dziecka na Dalibora(KOŁO) w Warszawie : 20.09.2009 - Dom Dziecka przy ul. Dalibora w Warszawie. 12:00 spotykamy się na Pl. Teatralnym 12:30 - wspólny wyjazd w kolumnie do Domu Dziecka 13:00 - planowany dojazd do Domu Dziecka. 13:00-14:00 prezentacja motocykli i samochodów, przewożenie dzieci. http://www.motocyklisci-dzieciom.pl/ :flesje: Sorka za :spam: Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi