wolkan Opublikowano 8 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 Witm! Śledzę wasze posty o środowej rybce od niedawna, ale zawsze coś wypada i nie mogę do was dołączyć! Może tym razem mi się uda. no proszę w końcu ktoś z mojej wioski :crossy: Cytuj wieczny włóczęga... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 9 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 OGŁOSZENIE PARAFIALNE :cool: Tym razem na środową rybkę pojedziemy... kawałek na południe :cool: ... Miejsce zbiórki: parking przy Torwarze (czy wszyscy wiedzą, gdzie? :biggrin: :biggrin: :biggrin: ...) Zbiórka: 17:30... ruszamy 15 minut później... Cel: Karczma Człekówka niedaleko ronda w Kołbieli... jakieś 50 km w jedną stronę... Proponuję pojechać Trasą Siekierkowską, Wałem Miedzeszyńskim i dalej prosto drogą nr 801, aż do ronda z drogą nr 50. Tam w lewo na Mińsk Mazowiecki. Karczma jest ok. 300 - 500 m przed rondem w Kołbieli, po lewej stronie. Już myślałem, że będziecie chcieli jechać przez Konstancin-Jeziornę i Górę Kalwarię - wówczas odwodziłbym Was od tego pomysłu (chyba że zna się kanał omijający korki w Konstancinie). Dziś (a właściwie to już wczoraj) pojechałem do Warki na pałę, czyli starą trasą, i już wiem, że będę się jej wystrzegał. Przeciskanie się między dwoma sznurami pojazdów jadących w przeciwne strony to wątpliwa przyjemność. A jeszcze parę lat temu w miarę normalnie przejeżdżało się przez Konstancin. Inna sprawa, że ludzie nie potrafią jechać "na suwak", jak jest zwężenie i dwa pasy zamieniają się w jeden, i telepią się jeden za drugim na jednym pasie. :banghead: Dla jednośladu to akurat bez znaczenia. A tak przy okazji, z jakimi średnimi prędkościami poruszają się Rybkowicze? :rolleyes: Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tls Opublikowano 9 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 ... A tak przy okazji, z jakimi średnimi prędkościami poruszają się Rybkowicze? :rolleyes: tak niedokladnie to zdaje sie niezawsze z przepisowymi ... ale na moje oko to 20-30 KM wystarczyloby by generalnie nadazyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Engels Opublikowano 9 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 Już myślałem, że będziecie chcieli jechać przez Konstancin-Jeziornę i Górę Kalwarię - wówczas odwodziłbym Was od tego pomysłu (chyba że zna się kanał omijający korki w Konstancinie). Dziś (a właściwie to już wczoraj) pojechałem do Warki na pałę, czyli starą trasą, i już wiem, że będę się jej wystrzegał. Przeciskanie się między dwoma sznurami pojazdów jadących w przeciwne strony to wątpliwa przyjemność. A jeszcze parę lat temu w miarę normalnie przejeżdżało się przez Konstancin. Inna sprawa, że ludzie nie potrafią jechać "na suwak", jak jest zwężenie i dwa pasy zamieniają się w jeden, i telepią się jeden za drugim na jednym pasie. :banghead: Dla jednośladu to akurat bez znaczenia. A tak przy okazji, z jakimi średnimi prędkościami poruszają się Rybkowicze? :rolleyes: Olsen Ty na tym nowym popierdalaczu dasz spoko radę ! Nie zawsze są to takie do końca przepisowe prędkości, ale spoko... Przecież sobie zdajesz sprawę że większą grupą nie da się sprawnie/elegancko :) popierdalać ile fabryka dała... :icon_mrgreen: No ja też mam zamiar się pojawić ! :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 9 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 Olsen Ty na tym nowym popierdalaczu dasz spoko radę ! ... Ja też się wybieram. W razie czego to posnujemy się z Vmax 90 :icon_twisted: . pzdr Cytuj Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 9 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 Powitam Was na miejscu kieliszkiem i sola :icon_mrgreen: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 9 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 A miało być tak pięknie ......... :icon_evil: pzdr Cytuj Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 9 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 Bo zycie to nie jest bajka .... i nie tylko rozami uslane :icon_mrgreen: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 9 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 Ja też się wybieram. W razie czego to posnujemy się z Vmax 90 :icon_twisted: . Teoretycznie skuterek wyciąga licznikowe 140 km/h, ale prawda jest taka, że zazwyczaj jeżdżę znacznie wolniej. Np. podczas wczorajszej przejażdżki do Warki 80-110 km/h w zależności od warunków drogowych. Nie chce mi się zap*******ć. Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 9 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 ... Nie chce mi się zap*******ć. I dobrze, bo nie o zapierdalanie tu chodzi ale o przyjemność z :crossy: . pzdr Cytuj Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jari Opublikowano 9 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 Witam wszystkich. Poniewaz wczesniej wrocilem z pracy i podoba mi sie ta rybkowa inicjatywa to postaram sie do was dzisiaj dolaczyc. To do zoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oscar Opublikowano 9 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 (edytowane) Ja jeszcze w pracy i jeszcze bede musial 0,5h posiedziec. Boje sie was juz na torwarze nie zlapie, ale moze dogonie w trasie. Jakbym was juz mijal to niech ktos da mi znac ze wy to wy (swiatlami, klaksonem, reka, noga - czymkolwiek). A jak nie to na miejscu was dopadne... Zapomnialem podac rysopis - Grafitowy BMW F800S, kombinezon tekstylny czarny, na lewym ramieniu flaga PL, na sercu czerwona grupa krwi, czerwony kask HJC, czarne buciki. Jak takiego zobaczycie - to lapcie do grupy. Edytowane 9 Września 2009 przez oscar Cytuj BMW F650GS - obecnie, na bezdroża; BMW K1200R Sport "Black Edition" - poległ w boju; BMW F800S - poszedł w dobre ręce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 9 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 Dziś byłem pierwszy raz i spodobało mi się. Nie sądziłem, że tak sporą bandą (ok. 30 paździerzy) daje się sprawnie jechać w korku. :icon_biggrin: pzdr Cytuj Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jari Opublikowano 9 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 Całkiem sympatyczna wycieczka. I klopsiki w sosie chrzanowym w pytke. Obawiałem sie tych korków ale rzeczywiscie dało rade. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 9 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 Dziś byłem pierwszy raz i spodobało mi się. Też byłem dziś po raz pierwszy i też mi się spodobało, choć jazda w grupie zawsze mnie trochę stresuje (jestem typem samotnika, także na drodze). Starajmy się jeździć na zakładkę i w miarę możliwości unikać tasowania. Korek na moście Siekierkowskim był taki, że nie było innej rady, niż się przeciskać. Kurde, gdybym miał na co dzień poruszać się po mieście samochodem, tobym chyba zszedł na zawał serca. A w ogóle to z miłą chęcią przejechałbym się do smażalni w Broku nad Bugiem (tej koło mostu). Nie byłem tam już ładnych parę lat. Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi