medyk88 Opublikowano 9 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 Szybkiego powrotu do zdrowia życzę. pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 9 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 Szybkiego powrotu do zdrowia Orange! :) Dobrze ze "tylko"tyle ale szkoda ze "aż"tyle... a drogowcow to czasem mam ochote ubic :) Mechaniczna pomarańcza jeszcze nie raz zachwyci nas na miescie! :D Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boa Opublikowano 9 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 Dużo zdrówka. Cytuj Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
easyrider1972 Opublikowano 9 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 no więc tak ...Maciek ..znaczy Orange Rider leży na wyciągu najprawdopodobniej jeszce z max 8 dni , potem gipsior przynajmniej dwa miechy. nie wiedziałem ze aż tak wieki bedzie odzew...ale zapytam go jutro czy możemy do niego wpaść wiekszą grupką i jakby co dam znać:biggrin: wtedy sie zberzemy i śmigniemy Easy p.s jakby co zostawcie mi wiadomość na gg 3131411 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Edie Opublikowano 9 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 Zazwyczaj nie pisze tam gdzie takich samych odpowiedzi jest wiele, ale w takich tematach trzeba :D Zycze powrotu do zdrowia i duzo lepszych drog, duzo przed Euro 2012 Nam wszystkim :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tmi Opublikowano 9 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 (edytowane) Powrotu do zdrowia i dalszej siły w walce z bandą morderców (czyt. zarządców dróg polskich). Faktycznie jak juz ktos zauwazyl - nie da sie czytac postow Aski.. oczy bola jak sie probuje jednak. troche razi ten róż ... ale cuż dziewczyna kreuje swój niepowtarzalny image :)To nie czytajcie, ja tak robię i nie narzekam. Jeszcze nie przeczytałem ani jednej wiadomości tej pani. Edytowane 9 Czerwca 2008 przez tmi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the-one Opublikowano 9 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 Z nieukrywana przykrośćią informuję iż kolega z naszego forum "ORANGE RIDER" w sobotę tj 6.05.2008 w godzinach wieczornych miał poważny wypadek w warszawie. Powracał ze zlotu AMAZONS w Kazuniu i niestety...stało się. Kurde w tym samym dniu i o tej samej porze co ja dzwona Firem zaliczylem. Szybkiego powrotu do zdrowia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 9 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 To nie czytajcie, ja tak robię i nie narzekam. Jeszcze nie przeczytałem ani jednej wiadomości tej pani.Hahahaha ;) ;) :) :D :D Lepiej zebys nie spotkal tej Pani osobiscie (a tak na marginesie dobre wychowanie nakazuje zeby piszac o kims uzywac duzej litery) Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 9 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 (edytowane) Faktycznie jak juz ktos zauwazyl - nie da sie czytac postow Aski.. oczy bola jak sie probuje jednak.To se zaznacz jej post :bigrazz: . W życiu bym nie wpadł na to, żeby wczytywać się w różową czcionkę... Edytowane 9 Czerwca 2008 przez wieczny student Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrian44 Opublikowano 9 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 taa chopper i dziura to juz w ogóle masakra :bigrazz: Z reszta na plastiku tez ciezko... Takie dziury to te niemiecki VW po urywaja sobie zawieszenie na tym euro 2012 :] Bedzie zarobek dla mechników to jedyny plus z calej tej sytuacji która nastapi. 4 CZY 6km autostrad na rok ? haha, mi sie wydaje ze robia to albo jacys nie udacznicy albo płaca im tak malo ze sie opierdalaja :cool:Co do wypadku nauturalnie szybkiego powrotu do zdrowie (nie martw sie beda nastepne sezony) mam nadzieje ze z noga bedzie wszysko ok!Pozdro uwazajcie na siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeKaWu Opublikowano 9 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 Faktycznie jak juz ktos zauwazyl - nie da sie czytac postow Aski.. oczy bola jak sie probuje jednak. A podobno motocyklisci to takie twarde chlopy sa... :bigrazz: To nie czytajcie, ja tak robię i nie narzekam. Jeszcze nie przeczytałem ani jednej wiadomości tej pani. Piszac o kims moglbys uzyc duzej litery jesli nie przez wzglad dla plci pieknej w tym konkretnym przypadku to chociaz przez szacunek dla starszej od Ciebie osoby No i ciekawi mnie skad takie ostentacyjne okazywanie braku zainteresowania postami Aski. Konskie zaloty? :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Conan123 Opublikowano 9 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 Witam,Wracając do tematu - to parszywe miejsce do dojazd ul Poleczki do Puławskiej od strony Wyścigów - pomiędzy pasem do skrętu w lewo a pasem do jazdy na wprost są garby - różnice dochodzą do 25- 30 cm wysokości. Można zawieszenie w terenówce urwać.Jechałem tuż za kolegą (ok 10 m) - jego błąd polegał na tym, ze próbował hamować wjeżdżając na ten garby - jechał 10-15 km/h - wyrwało mu kierownicę z rąk i przy próbie podparcia prawa noga zawinęła się pod motocykl.Moje wnioski: brak decyzji, którym pasem jechać w efekcie hamowanie w najgorszym miejscu - sam się tak wyłozyłem ze 2 lata temu (z resztą niedaleko).I teraz będzie banał: duży i cieżki I motocykl, brak wprawy - moim zdaniem powinen skakać w momencie jak rzuciło maszyną - wiem, mądrze się ale dięki temu te 2 lata temu dla mnie przygoda się skończyła urwanym podnóżkiem, zgiętą klamką i plamą na honorze ;) Orange Rider ;) - no to tej ksywki znałem, a chłopa znam 18 latTrzymaj sie staryPryczepności Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 10 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2008 Easy-daj znac jak się czegoś dowiesz! wpadniemy z kwaitkami ;) do Panów, którzy i tak przecież nie czytają moich postów-jak sobie chcecie podyskutować o kolorze mojej czcionki, to załóżcie sobie osobny temat albo spotkajcie przy piwie, a nie do cholery jasnej zaśmiecacie temat. jakiegoś Moda bardzo ładnie proszę o wywalenie z tego tematu postów nt. koloru czcionki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
easyrider1972 Opublikowano 10 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2008 No więć koledzy i koleżanki , jadę dziś odwiedzić Maćka , kto ma ochotę mi towarzyszyć? ja bede w szpitalu na 16 ...wiec jakiś może spocik o 15 w jakimś miejscu w wawie i ruszymy do niego?jakies propozycje? jestem cały czas na gg , nawet jak jestem niewidoczny to jestem:) Easy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 10 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2008 ja kończę pracę o 17, więc chyba nie uda mi się zagiąć czasoprzestrzeni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi