MariuszJ Opublikowano 11 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2018 Znajomy znajomym, tak czy nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 11 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2018 z prawnego punktu widzenia tak lusterka lampy i zegary żeby były wyskalowane w km/h a praktycznie to zależy jak zajedziesz do takiego bezdusznego służbisty jak tommo to jak pisałem a jak do znajomka to lusterka to ci odpuści , zegary też pewnie... ja niedawno miałem targać vauxhalla astrę 1.7D pomijając że przednionapędowy muł w dieslu bez finezji no ale stan niezły i na dupowóz do roboty spoko ale jak policzyłęm sobie koszt transportu , tych tłumaczeń bzdet to mi wyszło że w PL kupię taką samą z kierownicą po naszej stronie i OC będzie niższe bo podobno za angole strasznie kroją :D Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 12 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2018 A z motocyklami jest tak samo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommo Opublikowano 12 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2018 Zdecydowanie bardziej pobłażliwie. Cytuj Audi Sport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonhart88 Opublikowano 12 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2018 A z motocyklami jest tak samo? zależy w jakim, przekładka starego suzuki bandit w wersji N polega na odkręceniu odbłyśnika, przestawieniu go o 180st. i przykręceniu 1 śrubki (otwory są już gotowe) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 12 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2018 A z motocyklami jest tak samo? Ducati moje bylo ze Szkocji ...... latałem kilka lat i zero problemow Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 12 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2018 Ja w moim erłanie też mam lewice, nie mam z tym żadnych problemów. Zastanawiało mnie jak to z autami jest. Znaczy, że ci co mają z kierownicą po prawej stronie, zarejestrowane w Polsce, muszą przerabiać jeszcze te wszystkie bzdety.... Masakra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 13 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2018 niestety mnie też wku**ia że muszę tommo sponsorować audi ale co poradzę zbuntuje się i będe żył bez wszystkiego co jest zarejestrowane ? Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi