matijass Opublikowano 26 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 zdjęcie z 5 lat i mało na nim widać kolo przerobił go na 525 i przyczepił logo na nitach na inny tłumik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszyhoo Opublikowano 26 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 Witam,szybciutki temat:Szanowni, wiecie jaka jest szerokość standardowej kiery z Katów 2006? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin 1991 Opublikowano 29 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 Witam :) MOgli byście co nie co wizualnie ocenić ten moto, gdyż miał bym zamiar po niego wybrać się. Czy warto za taka cene itd :) dzięki http://otomoto.pl/ktm-exc-525-zamiana-M3571258.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawron Opublikowano 29 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 Wygląda całkiem w porządku. Cena w miarę ok ale te 400zł to trzeba by urwać. Widzę że na szosie śmigasz. Wez ze soba koniecznie kogos kto się zna na tych motocyklach. Chodzi głównie o ocenę pracy silnika. One dość głosno chodzą i trzeba kogoś w temacie żeby ocenił czy to standardowe hałasy czy coś jest nie tak Cytuj http://www.DywanSzop.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin 1991 Opublikowano 29 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 Posiadam także Kata 620 ale to raczej bd troche inne silniki. No wlaśnie cenowo troszkę wysoko chlopak wycenił się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 29 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 LC4 też się grzechodze, więc jakieś porównanie będziesz miał bo silniki mają podobnie chodzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawron Opublikowano 31 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 (edytowane) cena podobna do wszystkich innych z tego rocznika. Ale coś urwać by wypadało bo 525 od kilku lat nie chcą ruszyć się z ceną w dół. I mam przeczucie że jeszcze trochę potrwa zanim spadną poniżej 10K :) a moim zdaniem pierwsze roczniki (2003) już dawno powinny kosztować ok 9K Edytowane 31 Marca 2013 przez Gawron Cytuj http://www.DywanSzop.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jjank Opublikowano 31 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 Znajomy ma fajną, niedobitą exc 250 (4T) z big bore kitem elko na 350ccm, napewno oddalby taniej, a stan jest świetny, jest papier, silnik pracuje ładniej niż mój z wcisniętym sprzęgłem :P525 mocno trzymają cenę, za parę lat moze dojsc do tego, ze ostatnie roczniki 525 będą droższe niz pierwsze 530 :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin 1991 Opublikowano 31 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 NO właśnie nakrecony ejstem na 525 tylko i wyłącznie 250 bd za słaba. 620ke tą co mam jest troceh za ciezka w terenie. dlatego chce 525 :)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitomen Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 LC4 też się grzechodze, więc jakieś porównanie będziesz miał bo silniki mają podobnie chodzić. owszem , ale nie tak glosno jak RFS -y btw czym rozni sie six days od zwyklego exc 525 ? wiem ze kutymi polkami , ale czym jeszcze ? Marcin ja mam podobnie tez mam lc4 620 i mysle nad zmiana na exc 525, jeszcze chodzi mi po glowie lc4 sxc 625 ale to w sumie to samo co mam. Cytuj KomaRR -->Simson S51-->2 x ETZ 250 i 251--->KLR 650 A1--> XR 600R - 94--->Obecnie VFR 800 Fi -98 oraz KTM LC4 620 GS - 98 na FCR 41 http://www.bikepics.com/members/rysiek24/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
major000 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 (edytowane) Six days-y to wersję wypuszczane na sześciodniówkę, doposażone są w części z katalogu power parts. W zależności od modelu skład wyposażenia zmienia się. Exc 525 six days powinien mieć: inną okleinę, inne poszycie siedzenia, szybki demontaż przedniej osi, szybki demontaż tylnych klocków, osłonę pod silnik, wiatrak, kute półki, i chyba elastomery na mocowaniu kierownicy. W innych modelach są jeszcze: przeźroczyste zbiorniki paliwa, osłony tylnej tarczy, inne przednie zawieszenie, osłona dyfuzora (2t), złota kierownica, tylna zębatka Supersprox, inny kolor felg, przełącznik map zalonu. To tak z grubsza. Edytowane 1 Kwietnia 2013 przez major000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcel111 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 no proszę a ja miałem 520 a zamieniłem na 620 :-) przyjemność jazdy 520 jest rewelacyjna, ale przy przebiegach które robiliśmy, za szybko zbliżał się kolejny remont i sprzedałem. Cytuj EXC 125 -> XR650R -> EXC 520 --> lc4 620 i yz125 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszyhoo Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Witam Szanowych,Po raz kolejny szybki temat: szklane oczko znajdujące się w prawej kapie silnika jest dociśnięte przez zewnętrzny simmering czy trzyma się w jeszcze jakiś inny sposób? Pozdro525 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drwal84 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Jest to cos warte, czy lepiej oryginał ?http://moto.allegro.pl/ktm-oslona-silownika-wysprzeglika-sprzegla-i3133138491.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawron Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 jeżeli jest skopiowane z w miarę dokładnością to na pewno jest to warte zainteresowania. Długo czekałem aż się pojawią jakieś zamienniki. Cena też jest ok Cytuj http://www.DywanSzop.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi