Alt Opublikowano 14 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2010 (edytowane) Witam. Ponieważ jest już niemal pewne, że jadę do Wawy, pozwolę sobie zapodać termin i miejsce zlotu ćwiartek: czwartek 17.06.2010 17:00. Z tego co kojarzę, na rogu Szeligowskiej i Połczyńskiej w Warszawie jest stacja benzynowa. Może tam ? Przepraszam, że tak narzucam miejscówkę na obrzeżach, ale nie znam Stolicy, a w pobliżu mam bazę wypadową. Co do godziny jestem elastyczny, w końcu będę na urlopie :) Czekam na odzew chętnych do wspólnego śmigania :) Pozdrawiam Alt Edytowane 14 Czerwca 2010 przez Alt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 14 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2010 Mogę być, wtedy już powinienem mieć SET :) Ale godzina to trduna sprawa, stolyce znam na wylot, zwłaszcza Bemowo ale muszę rozliczyć po kursach a przynajmniej doręczyć wszystkie możliwe przesyłki. Może 18:00, i tak mamy niemal najdłuższe dni w roku. Od ludzi z Torunia cudów nie wymagam ale w razie potrzeby mam wolny pokój w mieszkaniu to mogę służyć pomocą :lalag: P.S Na rogu szeligowskiej i połczyńskiej jest tylko serwis KIA :P Chyba, że o czymś nie pamiętam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alt Opublikowano 15 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 Może 18:00, i tak mamy niemal najdłuższe dni w roku. OK, może być. P.S Na rogu szeligowskiej i połczyńskiej jest tylko serwis KIA :P Chyba, że o czymś nie pamiętam. Ja tam ostatnio byłem, kiedy dinozaury pływały w Wiśle, więc mogę się mylić. Zna ktoś odpowiednie miejsce, pobliżu tego rogu ? Pozdrawiam Alt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 15 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 BA :wink: Powstańców Śląskich - dłuuuugie to to takie i ostatnio wylali nowy asfalt na odcinku 400 czy 500m Bemowo Lotnisko - Teren Promotoru (może nas wpuszczą, goście z tego Forum np. Tomek Kulik), Lazurowa - długa ale jest piasek po budowie Dźwigowa - czasami zakorkowana ale świerdzy asflat przez tunel (o 1 w nocy to się jedzie 120 :D) potem trochę szczypania przez globusową aż się wpada na Łopuszańską i ogień na Cargo, prędkość minimalna to zwykle 60/80 km/h Cargo - to Cargo, wystarczy wejść na youtube i już wiadomo :wink: Trasa AK - 2 i 3 pasmowa trasa na obrzerzach centrum idącą od jerozolimskich aż na białołęke albo i dalej Ja bym proponował konkretną trasę. powstańców śląskich, trasa AK, wisłostrada, tutaj dla chętnych można przeciągnąć przez centrum, powrót na trasę do doliny służewieckiej i tutaj dwie opcje. Zobaczyć słynną Puławską w stronę Piastowa albo pojechać na Cargo. Trzeba tylko ustalić kolejność. Z tych miejsc można popruć na Siekierkowską i potem wał miedzeszyński. Ewentualnie jeśli ktoś będzie chciał zwiedzić centrum to można z tego centrum przez Żwirki Widury na Cargo, potem Puławska i siekierki. Wybierajcie, opcji jest sporo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
an_o Opublikowano 15 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 ...czwartek 17.06.2010 17:00. Z tego co kojarzę, na rogu Szeligowskiej i Połczyńskiej w Warszawie... Witajcie. z chęcią bym dołączyła ale niestety moto mam na wsi pod W-wą i użytkuje go jeno w weekendy. Bawcie się dobrze. :clap: Pozdrawiam. p.s olej wymieniłam, mucha nie siada :biggrin: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alt Opublikowano 15 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 BA :wink: Ja bym proponował konkretną trasę. powstańców śląskich, trasa AK, wisłostrada, tutaj dla chętnych można przeciągnąć przez centrum, powrót na trasę do doliny służewieckiej i tutaj dwie opcje. Zobaczyć słynną Puławską w stronę Piastowa albo pojechać na Cargo. Trzeba tylko ustalić kolejność. Pytanie gdzie jeździmy, miało być następne, niemniej fajnie że już jest jako taki plan. Chętnie poznam co ciekawsze winkle :) Gdzie dokładnie na Powstańców Śląskich mogła by być zbiórka ? Pozdrawiam Alt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 15 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 (edytowane) Jeździmy po Wawie :D Mogę dostosować trasę tak, że skończymy w punkcie wyjścia. Zbiórke przewidziałem na Szeligowskiej bo to bardzo blisko Powstańców ale jak chcesz to na rogu Połczyńskiej i Powstańców Śląskich jest McDonalds razem ze Statoilem. An_o - weź kobieto nie wymiękaj tylko łap się za sprzęt i jedziemy :crossy: Jak chcesz to Cię podrzucimy po moto :flesje: Edytowane 15 Czerwca 2010 przez shiningami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alt Opublikowano 15 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 Jeździmy po Wawie :D Mogę dostosować trasę tak, że skończymy w punkcie wyjścia. Zbiórke przewidziałem na Szeligowskiej bo to bardzo blisko Powstańców ale jak chcesz to na rogu Połczyńskiej i Powstańców Śląskich jest McDonalds razem ze Statoilem. OK, może być ten Statoil na rogu Połczyńskiej i Powstańców Śląskich. W czwartek o 18:00 :-) An_o - weź kobieto nie wymiękaj tylko łap się za sprzęt i jedziemy :crossy: Jak chcesz to Cię podrzucimy po moto :flesje: najlepsze rozwiązanie :-) An_o - proszę, zrób nam tę przyjemność i pozwól siebie podwieźć, żebyśmy mogli wspólnie pośmigać. pozdrawiam Alt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
an_o Opublikowano 16 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 Kochani, niestety firmowa impreza u szefowej, :evil: nie mogę nie iść. Obowiazki, sami rozumiecie. Moi drodzy, w dniu dzisiejszym jest koncert Metaliki na Bemowie, będą ograniczenia w ruchu, uważajcie i miejcie na uwadze. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 16 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 Wczoraj byłem zobaczyć, tak głośno jest wszystko ustawione, że w bloku oddalonym o jakieś 800m i schowanym za 3 innymi wszystko słychać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 16 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 Ćwiarteczki,to gdzie wy sie umawiacie i na co ?;) Może i ja bym jajecznicą dołączył ;) Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 16 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 OK, może być ten Statoil na rogu Połczyńskiej i Powstańców Śląskich. W czwartek o 18:00 :-) najlepsze rozwiązanie :-) pozdrawiam Alt PZW - Syćko masz nadziergane :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek_250r Opublikowano 16 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 To ile Was będzie? Tyle ćwiartek... to będzie z kilka litrów :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 16 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 Ja, Alt, PZW jeśli reflektuje i tyle wiadomo :wink: An_O niestety udupiona w robocie albo czymś związanym z robotą. Ludziki z Torunia siedzą cicho ale trudno się dziwić skoro to jest dobre 210KM stąd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarenty Opublikowano 16 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 Z Torunia to jest Butterfly, ja jestem z miasta sąsiedniego :) Też sobie wybraliście termin spotkania, środek tygodnia. Mimo chęci trudno się wyrwać z roboty w takim czasie. Bawcie się dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi