Skocz do zawartości

konsekwencje wypadkow...

Rekomendowane odpowiedzi

Przeraziłem się czytając ten temat, amputacja ....... :eek: . Teraz już wiem czemu dziewczyny motocyklistów się o nich boją, jak straci jajka to co ona będzie robić :bigrazz: .

Pójdzie na "Gene Shopping"

Wezcie wywalcie ten temat w kosmos... :bigrazz:

Wizja wypadku, gleby, starcia skory, blizn do konca zycia, nawet polamania/zmiazdzenia nog nie powstrzymuja mnie przed wsiadaniem na moto.. ale ten temat mnie przeraza :eek:

:p

A pamiętacie że w starych motocyklach montowali jeszcze takie mini osłonki/bagażniki na zbiornikach paliwa? Takie urządzonka były nazywane kastratami, szczęśliwie teraz ich już nie montują.

Czolem!

Na drugi dzien natomiast i przez kilka dni potem jajca mialem fioletowe :flesje:.

Pzdr

Jak fioletowe to chyba stare jaja byly co? :banghead: ;)

Pamiętam z młodych lat jak śmigałem rowerem BMX i skakałem z jakiegoś krawężnika czy coś i akurat jak lądowałem to stopa ześlizgnęła mi się z pedała...a skakałem na stojąco....auuuuuuu.... do tego jeszcze poprzeczką kierownicy w przeponę....ciężko było...

MotorcycleStorehouse Dealer.

Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla!

Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę.

Mężczyźni są genetycznie nieprzystosowani do jazdy motocyklem

jaka "dowciapna" a tu sie ważą losy mężczyzn :icon_exclaim:

Tak sobie teraz myśle i przypomniało mi sie , że Jawa TS jest dość bezpieczna , bak prawie na równej wysokości z siedzeniem, jąderka nie powinny zahaczyć , no chyba , że zegary by je zgarnęły ... Pzdr

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...