Marcin1sport Opublikowano 13 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 No i w tym temacie kobiety maja znów łatwiej....chociaz zalezy jaki maja zbiornik :P :DZależy czy są w ciąży, bo wtedy w ogóle nie mogą jeździć :biggrin: . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość brys Opublikowano 13 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 Podobno któryś mój wujek rozpruł swoją torbę o lusterko jak zlatywał z jawki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Visuz Opublikowano 13 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 Przeraziłem się czytając ten temat, amputacja ....... :eek: . Teraz już wiem czemu dziewczyny motocyklistów się o nich boją, jak straci jajka to co ona będzie robić :bigrazz: . Pójdzie na "Gene Shopping" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 13 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 Wezcie wywalcie ten temat w kosmos... :bigrazz: Wizja wypadku, gleby, starcia skory, blizn do konca zycia, nawet polamania/zmiazdzenia nog nie powstrzymuja mnie przed wsiadaniem na moto.. ale ten temat mnie przeraza :eek: :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
na koło Opublikowano 13 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 Trzeba opatentować żelazne gacie :bigrazz: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jachuer5 Opublikowano 13 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 PAMITAJ! Wora masz tylko jednego, dbaj o niego, nie zaleznie od tego, co robisz kolego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zierek Opublikowano 13 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 To może taki wynalazek: LINK :icon_exclaim: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raio Opublikowano 13 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 A pamiętacie że w starych motocyklach montowali jeszcze takie mini osłonki/bagażniki na zbiornikach paliwa? Takie urządzonka były nazywane kastratami, szczęśliwie teraz ich już nie montują. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukass102 Opublikowano 13 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 No w p....jajka! :icon_mrgreen: Popsuliście mi humor na dobranoc i teraz będę bał się zasnąć :icon_mrgreen: Ałaaa :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 Czolem! Na drugi dzien natomiast i przez kilka dni potem jajca mialem fioletowe :flesje:. PzdrJak fioletowe to chyba stare jaja byly co? :banghead: ;) Pamiętam z młodych lat jak śmigałem rowerem BMX i skakałem z jakiegoś krawężnika czy coś i akurat jak lądowałem to stopa ześlizgnęła mi się z pedała...a skakałem na stojąco....auuuuuuu.... do tego jeszcze poprzeczką kierownicy w przeponę....ciężko było... MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
issoria Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 Mężczyźni są genetycznie nieprzystosowani do jazdy motocyklem :buttrock: ;) :) :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
InfernoRider Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 Mężczyźni są genetycznie nieprzystosowani do jazdy motocyklem ;) :) :wink: :wink: Ty masz przynajmniej poduszki powietrzne :buttrock: :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yoss Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 Ty masz przynajmniej poduszki powietrzne :buttrock: :)oj chyba nie powietrzne... ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 Mężczyźni są genetycznie nieprzystosowani do jazdy motocyklem jaka "dowciapna" a tu sie ważą losy mężczyzn :icon_exclaim:Tak sobie teraz myśle i przypomniało mi sie , że Jawa TS jest dość bezpieczna , bak prawie na równej wysokości z siedzeniem, jąderka nie powinny zahaczyć , no chyba , że zegary by je zgarnęły ... Pzdr http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zonq Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 jednak nieswiadomosc to taka piekna sprawa... byla... imo ten temat, jak zaden inny, zasluguje na kasacje ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi