J.A.C.E.K Opublikowano 22 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2007 :wink: poszukaj w okolicy. czas marny niezwykle na prawka zdawanie...jakiś spore miasta w okolicy Poznania... chyba jest tego trochę. Spróbuj...I szczęścia życzę...Ja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rogerege Opublikowano 5 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 Witam Jak macie jakieś informacje dotyczące terminów (jak długo obecnie trzeba czekać) prosze o podanie: który WORD i jaki czas. Chciałbym się dowiedziec gdzie najszybciej zdobyć A.thx i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aster Opublikowano 5 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 Wrocław - teoria - jakieś 3-4 tygodnie, praktyka - ze 2 tygodnie. Cytuj Jawa 50 Mustang 1977 => Yamaha XJ 600N 1999 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marnyk Opublikowano 5 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 Łódź - teoria ok 10 dni, praktyka 2 tygodnie (sa to dane z kwietnia br.) Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1986 Opublikowano 5 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 Wrocław - teoria - jakieś 3-4 tygodnie, praktyka - ze 2 tygodnie. Aster, przeciez teorie z praktyka zdaje sie razem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 5 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 Na teorie czekałem ok 2 tygodni a na praktyke czekalem miesiac...tzn jeszcze czekam bo w polowie maja mam:) Dane odnosnie Warszawy...jak jest teraz nie wiem :icon_razz: Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konikkonik Opublikowano 5 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 (edytowane) Temat terminów zdawania na prawo jazdy przewija się przez forum od paru lat.Może niektórych zainteresuje to, jak jest w innych krajach.Dzisiaj Francja:Na egzamin w zależności od regionu czaka się od tygodnia do 3 miesięcy. Paryż 2 miesiące-średnio (to chyba u nas nie jest tak źle).Ale nie to jest najciekawsze. Macie tu linka do strony z wymogami na egzamin: http://www.motoservices.com/permis/epreuve...circulation.htm Pominę teorię i jazdę po mieście. Opiszę wam krótko ćwiczenia ze sprawności jazdy.Pierwsze trzy rysunki to trasa, którą się losuje i przeprowadza się po niej motocykl. Na piechotke.Druga seria rysunków to test z jazdy wolnej. Losujemy konfiguracje i jedziemy wyznaczoną trasę na której są miejsca zatrzymań i miejsca gdzie jedzie z nami pasażer.Trzecia seria to jazda szybka, trzeba zmieścic się w czasie 19-20 sekund na suchym i 20-23 sekundy na mokrym. Na trasie są miejsca zmiany biegów i hamowań do zatrzymania (redukcje z międzygazem).No, po tym wszystkim 15 minut miasta i już.Był właśnie u mnie kumpel z Paryżewa i gadaliśmy trochę o narzekaniu naszych kursantów na terminy i egzamin. Jego odpowiedzi nie będę cytował, ale można podsumować ją tak. Cieszyć się, że zdajecie w Polsce, bo każdy Francuz chciałby u nas zdawać. Codziennie egzamin oblewa 70-80% zdających. We Francji bardzo dużą popularnością cieszą się pojemności do 125ccm, już wiecie dlaczego.Można na nich bez prawka. :D PS. Ten szybki test ustawiłem sobie do przejazdu, ja bym zdał. :D Edytowane 5 Maja 2008 przez konikkonik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teslasim Opublikowano 5 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 W krakowie był tydzień czekania na początku kwietnia, pod koniec były już 2 tygodnie słyszy się że szybciej jest w Tarnowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 5 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 poznań ok 2 miechy Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielu Opublikowano 6 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2008 Trzecia seria to jazda szybka, trzeba zmieścic się w czasie 19-20 sekund na suchym i 20-23 sekundy na mokrym. ma to sens , ale tylko pod warunkiem dobrego wyszkolenia przyszlych kierowcow... U nas jakby po tych kilku godzinach kursu kazali zmiescic sie w czasie na egzaminie to same szlify by byly.. moze z wyjatkiem ludzi ktorzy wczesniej bez prawka pomykali :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aster Opublikowano 6 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2008 Aster, przeciez teorie z praktyka zdaje sie razem.No właśnie że niekoniecznie. We Wrocławiu nie ma takiej możliwości przy kategorii A. Cytuj Jawa 50 Mustang 1977 => Yamaha XJ 600N 1999 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 6 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2008 możesz sobie dziś zdać teorie, a za 2 tyg. praktyke. możesz sobie dziś zdać teorie, a za 2 tyg. praktyke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
attenzione Opublikowano 7 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2008 (edytowane) bylem wczoraj bo w poniedziałek mi okienko pkp zamknęli i wpłacić nie mogłem, wzięłem teorie i praktykę w jednym i egzamin mi pani w okienku dała za tydzień 14.05.2007 (az sie zdziwiłem że tak szybko) o 6:30 - chyba mnie poj.....ło - oczywiście MORD-ownia Kraków Edytowane 7 Maja 2008 przez attenzione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boa Opublikowano 7 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2008 Z tego co widzę (wg tematu) to autor chyba pytał ile się czeka na sam egzamin, bo teoria i praktyka to już kwestia indywidualna danego osk. Ja już mam za sobą osk i 30.04 zjawiłem się w WORDzie w celu ustalenia terminu egzaminu, no i się lekko rozczarowałem, bo dali mi 17.07 kurna ponad 2,5 miecha :(Ale co zrobić, jakoś przeżyję ;) Cytuj Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rogerege Opublikowano 7 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2008 Z tego co widzę (wg tematu) to autor chyba pytał ile się czeka na sam egzamin, bo teoria i praktyka to już kwestia indywidualna danego osk. Ja już mam za sobą osk i 30.04 zjawiłem się w WORDzie w celu ustalenia terminu egzaminu, no i się lekko rozczarowałem, bo dali mi 17.07 kurna ponad 2,5 miecha :)Ale co zrobić, jakoś przeżyję :icon_twisted: jestem ciekaw ile sie czeka u Was na egzamin teoretyczny a nastepnie praktyczny lub na łączony (w Katowicach gdzie chwilowo przebywam usłyszałem 2,5 miecha na łączony :wink: ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi