trollsky Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2008 (edytowane) no i stało sie - juz jakis czas temu ale dopiero dzisiaj udalo mi sie zrobic zdjecie.Generanie prowadzi sie o niebo lepiej od poprzedniego sprzeta czyli shadowki 750 a i lepiej przyspiesza :crossy: zdjecie : http://img404.imageshack.us/my.php?image=p...nczaminiit5.jpg Edytowane 30 Kwietnia 2008 przez trollsky Cytuj www.trollsky.comhttp://www.youtube.com/user/Trollskyy?feature=watch Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ruthi7 Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Ładna bestyja!!!Pogratulować moto, klasyka rządzi :crossy: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 1 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 witam w gronie miłośników cebuli :)fajna maszyna, ale raczej malowana, bo nie słyszałem, żeby były rude cebule, a może się mylę? Pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 1 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 Nawet jesli malowana to kij w to...najwazniejsze zeby byla sprawna technicznie i dlugo sluzyla :notworthy: Grunt to zeby sama sie nie "obierala" bo wtedy z oczu poleca łzy :biggrin: Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 1 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 masz rację, ja tylko głośno myślałem, co nie zmienia faktu, że cebulka jak najbardziej mi się podoba! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trollsky Opublikowano 1 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 Piotrek widze masz sevenke ale sie niezbyt interesujesz historia tego moto :P to chyba najrzadsze malowanie , oczywiscie orginalne, chyba tylko 2 roczniki byly tak malowane. Bardzo długo polowałem wlasnie na ten kolor :) Cytuj www.trollsky.comhttp://www.youtube.com/user/Trollskyy?feature=watch Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
henryk_o Opublikowano 1 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 Ja dla mnie motocykl idealny :P od lat na niego choruje (no ale niestety nie jest w moim zasięgu - brak kasy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 1 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 Piotrek widze masz sevenke ale sie niezbyt interesujesz historia tego moto to chyba najrzadsze malowanie , oczywiscie orginalne, chyba tylko 2 roczniki byly tak malowane. Bardzo długo polowałem wlasnie na ten kolor w takim razie sorqa :-) ciekawe to malowanie, które roczniki takie rude były? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trollsky Opublikowano 1 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 nie dam sobie reki uciac ale chyba tylko 98 99.ale jak mowie moge sie mylic. Cytuj www.trollsky.comhttp://www.youtube.com/user/Trollskyy?feature=watch Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 4 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2008 nie dam sobie reki uciac ale chyba tylko 98 99.ale jak mowie moge sie mylic.A nie od 99?Ja uwazam ze w tym malowaniu cebula wyglada najfajniej ze wszytkich :) A ten tekst o malowaniu i to od posiadacza SF to po prostu mega wypas ;) Szkoda ze ten kolor jest malo fotogeniczny i trudno go na zdjeciu uchwycic.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tadeo Opublikowano 4 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2008 piekna maszyna. nic dodac nic ujac.po prostu klasyka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 8 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2008 Fajny motur i piękne malowanie. Kiedyś na taką chorowałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon_R6 Opublikowano 8 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2008 taa, dobrze utrzymana;D/tez kiedys sie interesowalem tym modelem ale to byli pare lat temu, teraz niestety interesuje sie jedynie maszynami na alu ramie;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4sta15 Opublikowano 9 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2008 Przecudnej urody :icon_rolleyes: Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrian44 Opublikowano 9 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2008 super cebulka... Bez awaryjnej, bezpiecznej jazdy zycze :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi