Administrator Dominik Szymański Opublikowano 19 Grudnia 2003 Administrator Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2003 W zwiazkuz tym uzywalem motocykl solo' date=' a po lekkich zmianach przelozen moglem go rozpedzic do jakichs 130 km/h. Zupelnie innym zagadnieniem bylo wyhamowanie go z tej szybkosci. Adam M.[/quote'] Jak zawsze Adam czegos nauczylem się z Twojej wypowiedzi, dzieki. Najbardziej jednak interesuje mnie ten tryb przeszły w historii o Sokole... nie masz go juz?pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aadamuss Opublikowano 19 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2003 ...to dziś mielibyśmy światną markę motocykli.Niejedną markę... A auto Beskid? Na dobrą sprawę protoplasta Renault Twingo, jeśli chodzi o desing. A nie wszedł do produkcji seryjnej, bo jego sylwetka była zbyt nowoczena i awangardowa. Produkcja Twingo rozpoczela sie dopiero wtedy kiedy wygasly jakies tam prawa do ksztaltu Beskida. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 4 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2004 Najbardziej jednak interesuje mnie ten tryb przeszły w historii o Sokole... nie masz go juz?pzdr Sokolem jezdzilem w pierwszej polowie lat 70 tych - zdalem wtedy z wojskowej sluzby zasadniczej ( pod koniec drugiego roku ) na UW i jednoczesnie kupilem pierwszego strasznie przerobionego Sokola od mego ostatniego dowodcy kompanii. w ciagu nastepnego roku kupilem drugiego, z tych dwoch zrobilem jednego w miare oryginalnego i byl to moj jedyny pojazd w ciagu pierwszych 3 lat studiow.Czyzbys nie byl na mojej stronce www.brinkster25.com... itd ?Mozesz tam zobaczyc zupelnie mlodego Adama M. na Sokole.Sokola sprzedalem, aby zakupic moja Kaske ( z silnikiem przerobionej BMW R75), cos w stylu owczesnego `scigacza`, no ale czego bys oczekiwal od dwydziestotrzylatka ? Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buba6 Opublikowano 4 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2004 www.brinkster25.com... itd ?Adam M. niedziała mi :banghead: Cytuj Nowoczesne telewizory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 4 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2004 Czolem! Mnie tez...Co jest?Chcialbym pomacac ta stronke :banghead:.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 5 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2004 Po prostu niepelny adres:http://www25.brinkster.com/junakm10/adam/default.html Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi