Izzy-MM Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Motocykl ważyć będzie 190kg, co przy równoczesnej mocy 190KM, daje niezłego kopa. Seryjnie wyposażony będzie m.in. w quickshifter, amor skrętu Ohlins’a, tarcze hamulcowe Brembo... Więcej: LINK Co Wy na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patriko Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Ho ho, szykuje się prawdziwa niemiecka siekiera w sporcie motocyklowym :crossy: Obacymy co z tego będzie :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ks-rider Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Raczej objezdzimy :crossy: , jak tylko wyjdzie :crossy: :crossy: Cytuj <p><a href="https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos">https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos</a></p> <p> </p> <p><a href="http://picasaweb.google.com/ksrider/">http://picasaweb.google.com/ksrider/</a>[/url]</p> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrekRR Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Stylistycznie zadna bomba, jesli silnik to R4 to ten motocykl bedzie mial ciezka przeprawe z japonska czworka, MV czy Ducati. Podoba mi sie to podwojne R w nazwie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patriko Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Stylistycznie zadna bomba, jesli silnik to R4 to ten motocykl bedzie mial ciezka przeprawe z japonska czworka, MV czy Ducati. Podoba mi sie to podwojne R w nazwie :) A mnie stylistycznie bardzo się podoba :P A co do RR w nazwie... He, he Piotruś :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Osobiscie wolal bym zobaczyc juz chociaz kawalek wersji drogowej jesli Bi Em Dablju takowa wypusci :) Bo stylistycznie mi sie podoba,mimo iz za stricte sportami nie przepadam :) Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2008 190kg na sucho??? Stylistyka jak dla mnie zaj*bista.. aż nie podobne do stylistyki bmek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabaniero Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2008 No nie będzie łatwo ugrać coś w WSBK ale zawsze to będzie ciekawiej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasiuniemowa Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Gruuuuuuuuby, ale czy to nie kopia Augusty i Duki?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrrs5 Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Parametry niezle,ale....nijaki.Nie podoba mi sie.Brakuje mi w nim choc odrobiny odmiennosci od innych motocykli ,co do tej pory bylo charakterystyczne dla marki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit373 Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2008 stylistycznie to dno.... gdzie tradycja BMW i asymetryczne reflektory? no chyba, że wersja drogowa będzie miała inną czachę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2008 No własnie, poczekajmy na oficjalna wersje drogowa, wtedy bedzie mozna pooceniać. Ale na tym stadium jak na zdjęciach , moto mi sie podoba, czysta rasowa sylwetka sporta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baqu Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Mnie sie podoba! hehe jednak BMW kojarzy się ze specyfistyczną stylistyką ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2008 ze specyficzną? nie każdemu przypadającą do gustu :biggrin: Bo ten to w ogóle poczciwej Bemy nie przypomina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2008 no, wygląda paskudnie: znaczy jak przeciętny, niczym się nie wyróżniający plastik od japsów ;) ani śladu po wyróżniającej bmw w ostatnich latach stylistyce - a szkoda. jedyna nadzieja, że w wersji drogowej jeszcze nad nim popracują ;) teraz pozostaje mieć nadzieję, że nie zawiedzie i dorówna na torze produktom małych żółtych ludzikówjsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi