Jump to content

Nowe BMW S1000RR

Recommended Posts

Raczej objezdzimy :crossy: , jak tylko wyjdzie :crossy:

:crossy:

Stylistycznie zadna bomba, jesli silnik to R4 to ten motocykl bedzie mial ciezka przeprawe z japonska czworka, MV czy Ducati. Podoba mi sie to podwojne R w nazwie :)

A mnie stylistycznie bardzo się podoba :P A co do RR w nazwie... He, he Piotruś :)

Osobiscie wolal bym zobaczyc juz chociaz kawalek wersji drogowej jesli Bi Em Dablju takowa wypusci :)

Bo stylistycznie mi sie podoba,mimo iz za stricte sportami nie przepadam :)

"Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci"

No własnie, poczekajmy na oficjalna wersje drogowa, wtedy bedzie mozna pooceniać. Ale na tym stadium jak na zdjęciach , moto mi sie podoba, czysta rasowa sylwetka sporta.

no, wygląda paskudnie: znaczy jak przeciętny, niczym się nie wyróżniający plastik od japsów ;)

ani śladu po wyróżniającej bmw w ostatnich latach stylistyce - a szkoda. jedyna nadzieja, że w wersji drogowej jeszcze nad nim popracują ;)

teraz pozostaje mieć nadzieję, że nie zawiedzie i dorówna na torze produktom małych żółtych ludzików

jsz

„Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.”
[R. Kapuściński]