bsorbek Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Witam. Jestem nowicjuszem, zastanawiam się nad zakupem kurtki i spodni firmy BUSE: http://moto.allegro.pl/item333229068_kurtk...owa_rozm_l.html http://moto.allegro.pl/item341370060_spodn...fesjonalne.html co myślicie na temat tych modeli i w ogóle na temat tej firmy?? Pozdrawiambsorbek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2008 co myślicie (...) w ogóle na temat tej firmy?? a oto co sądzimyjsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bsorbek Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2008 za dużo na temat BUSE to tam nie pisze, ciężko coś sensownego wywnioskować z tych przepychanek :lalag: :D , może ktoś jednak coś więcej napisze, z góry dzięki :wink: pozdrawiambsorbek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazan Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2008 ja kupiłem jakoś z miesiąc lub dwa temu u tego sprzedawcy właśnie spodnie Buse Locarno nawinąłem w nich na razie około tysiączka km i na razie spoko, nie mam zastrzeżeń, zobaczymy jak będzie z oddychalnością jak się zrobi naprawdę ciepło aha samego sprzedawcę też mogę polecić pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzoov Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Nie kojarze tych konkretnie modeli, ale IMO ciuchy Buse sa jak tanie wino :icon_rolleyes: - dobre i tanie. Niezle materialy i bardzo dobre wykonczenie, takze odpowiedz na Twoje pytanie brzmi - zdecydowanie tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bsorbek Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2008 (edytowane) Wielkie dzięki za odpowiedzi :icon_exclaim: mam jeszcze jedno pytanie, jaką firmie moglibyście jeszcze zaproponować - produkującą ciuchy,w miarę niedrogą a dobrą :icon_rolleyes: :notworthy: :evil: :P Pozdrawiam Edytowane 14 Kwietnia 2008 przez bsorbek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2008 brat ma kurtke z Buse, koszt nowej to 800zł... hmm, jedyne na co narzeka to na to że zamek i kołnierz nie zachodzi na szyje( tak jak w mojej), przez co mu wieje, aczkolwiek narzeka tylko na to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
franzmauer Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Cały poprzedni rok przejeździłem w kurtce Buse - model inny niz wskazany na allegro. Kupiłem ją za 350 złotych na motobazarze - człowiek który ją sprzedawał, pokazał swoją (ten sam model), w której przejechał kilka sezonów. Nie wyglądała już na nową ale było widać że jest solidna.Koleś rzeczowo opisał wyposażenie kurtki, przymierzylem z i bez podpinek, i ponieważ dobrze się w niej czułem, po chwili stałem się jej posiadaczem. Zalety:- sprawdzona wodoszczelność- ze wszystkimi podpinkami jest bardzo ciepła (jeździłem do ~0oC)- sporo różnych zapinek, które dopasowują kurtkę do sylwetki- wyposażona w zamek do przypinania spodni- odpowiednia ilość kieszeni- korzystna relacja: cena / wyposażenie / jakość- możliwe do wymiany protektory Wady:- nie nadaje sie do jazdy w cieple dni po miescie (pomimo otworów wentylacyjnych)- najtansze protektory - no w kazdym razie sprawiaja kiepskie wrażenie Przejechałem w niej jakieś 10tys., kilka razy w kilkugodzinnym deszczu. Ogólna ocena 8/10. Polecam. Franz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fat Opublikowano 29 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 Odświeżam temacik, może ktoś się dopisze. Chodzi mi zwłaszcza o opinie na temat kurtek tekstylnych Buse, modele Ancona, Bari i podobne. Cytuj https://www.instagram.com/fat_fabio/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart_b Opublikowano 29 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 kupilem buse w zeszlym sezonie i potwierdzam opinie ze to bardzo wysokiej jakosci ciuchy. spodnie ktore mam to model bormio i sa prima. wygodne i szczelne. sporo kieszeni a do tego fajna wentylacja. jak najbardziej polecam Cytuj MOTOPROJEKT - Warsztat motocyklowy serwis, naprawa, diagnostyka komputerowa, materiały eksploatacyjne Sławek - 604 635 069 Bart - 695 880 500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekG Opublikowano 30 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2009 Mam spodnie Bormio, kurtkę Adventure i jestem z nich zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekx123 Opublikowano 30 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2009 Również mam spodnie Bormio i mogę w 100% polecić. 4 bardzo wygodne i dosyć pojemne kieszenie. Nie zdarzyło się żeby mi przemokły. Nic się nie przetarło, nie popruło. Jeśli chodzi o wentylacje to czuje że coś daje dopiero powyżej 100km/h, ogólnie w lato jest w nich gorąco, ale jak w każdych chyba. W zimę naprawdę ciepło, podpinkę wpiąłem może ze 2 razy gdy było już poniżej zera. Ogólnie jestem naprawdę zadowolony. Cytuj www.bikepics.com/members/zawisza Simson S51 > MZ ETZ150 > Kawasaki GPZ500s > Honda CBR600 F4 > Yamaha FZS 1000 Fazer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart_b Opublikowano 31 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2009 Bardzo fajny model spodni to PASO. Wykonane z bardzo ciekawego materiału o grubej fakturze. To dosyc drogie gacie ale trzeba przyznać ze warto za nie tyle zapłacić. Kolego sobie sprawił w tym samym czasie co ja i musze przyznac ze warto było doplacic te kilka set złotych i mieć jeszcze lepsze. Kurtka PASO tez wyglada bardzo profesjonalnie, natomiast model RAVENNA zrobil na mnie piorunujące wrażenie. Po założeniu czuć ze to bardzo wysokiej jakosci produkt. konstrukcja jest trójwarstwowa a cała konstrukcja bardzo przemyslana. niestety cena troche odstrasza, jednak to zakup na wiele sezonów Tak wiec jak najbardziej polecam Cytuj MOTOPROJEKT - Warsztat motocyklowy serwis, naprawa, diagnostyka komputerowa, materiały eksploatacyjne Sławek - 604 635 069 Bart - 695 880 500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fat Opublikowano 11 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2009 Tak chwaliliście, że dziś zanabyłem sobie kurteczkę tekstylną Buse Catania (Foks - jeśli masz taką samą, to uduszę! :biggrin: ) Oczywiście jeszcze za wcześnie, aby coś powiedzieć więcej o samej kurtce (oprócz tego, że jest fajna i sprawia wrażenie nieźle uszytej i wykonanej). Tym niemniej, jeśli ktoś planuje zakup Buse, polecam interesy z firmą sputnik-team ze Zgierza (http://www.allegro.pl/my_page.php?uid=9007237). Rzeczowo, profesjonalnie, konkretnie, szybka dostawa (tydzień), a przy tym naprawdę konkretny rabat od ceny katalogowej :lalag: A reszta wyjdzie w praniu - czekam na pierwsze testy :crossy: Cytuj https://www.instagram.com/fat_fabio/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart_b Opublikowano 11 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2009 tez polecam ta firme z ktorej Fat zamawial. mam dokladnie takie same doswiadczenia. mialem tez jedna reklamacje ktora zostala zalatwiona bez klopotu. Cytuj MOTOPROJEKT - Warsztat motocyklowy serwis, naprawa, diagnostyka komputerowa, materiały eksploatacyjne Sławek - 604 635 069 Bart - 695 880 500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi