Limo Opublikowano 7 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 Ludzie sie uczą trolu ;] zaraz ci wyśle foto na pw jakieś ;) Hehe, ja też chętnie zobaczę :). Może wrzuć tu na forum. Ale wiesz, to nie takie proste. Nie mogę wolniej dawać gazu bo koło nie pójdzie w górę. Muszę troche później go ująć, bo na filmie widać że do pionu jeszcze daleko i można troche wyżej. Jeszcze troche popróbuję a jak nie będzie postępów to tak jak spidi pisze zacznę się uczyć ze sprzęgła. To be continued... ;) Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nissan556 Opublikowano 7 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 A sa tu jakieś osoby co na crossie jeździ na kole możne sie podzieli wrażeniami bo ja mam problem z równowaga :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foks Opublikowano 7 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 W takim razie odstaw alkohol. To zguba Polaków! Cytuj Kawasaki GPZ500S 1991 -> Honda CBR 600 F3 1998 -> Suzuki GSX-R 750 K7 -> Suzuki DRZ 400 SM K5 -> Triumph Street Triple R 2014 & Vespa ET4 125 2004 -> BMW R NineT 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nissan556 Opublikowano 7 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 W takim razie odstaw alkohol. To zguba Polaków! nie to nie wina alkoholu :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobol Opublikowano 7 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 Lime nie ma się czym chwalić ;) będzie ciepło to sie wiecej fotek porobi może jakiś filmik ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 7 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 A sa tu jakieś osoby co na crossie jeździ na kole możne sie podzieli wrażeniami bo ja mam problem z równowaga w sensie ? bujanie na boki? czy boisz sie przykrycia? gómy w terenie czy na asfalcie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RONIN 47 Opublikowano 7 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 lime, nie szkoda Ci opon ? ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nissan556 Opublikowano 7 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 w sensie ? bujanie na boki? czy boisz sie przykrycia? gómy w terenie czy na asfalcie ? Jeszcze mam kostki ale zmienię na szosówki i chodzi o to ze podnoszę chwile jadę ale opadam jak braknie mocy czyli jak obroty dojdą do maxa czyli chyba muszę stawiać bardziej do pionu zeby moto samo czy mało równowagę czy na przykład falować gazem?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sidi Opublikowano 7 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 Jeszcze mam kostki ale zmienię na szosówki i chodzi o to ze podnoszę chwile jadę ale opadam jak braknie mocy czyli jak obroty dojdą do maxa czyli chyba muszę stawiać bardziej do pionu zeby moto samo czy mało równowagę czy na przykład falować gazem?? WYżej musisz stawiac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moto_bandyta Opublikowano 7 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 Ja najpierw sie nauczylem na rowerze na kole śmigać. A teraz jak pogoda pozwala to power łili ćwicze kontrolujac tylny hamulec. Tylko trzeba uwazac na boczne wiatry bo to bardzo niebezpieczne jak sie nagle podmuch dostanie w bok. Powodzenia wszystkim! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 7 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 spróbuj małymi kroczkami cora wyżej próbować podnosić, im wyżej tylne koło im bardziej wypośrodkujesz motocykl tym bardziej bedzie stabilny w sensie nie bedzie prżód tak ciągnął w dół noi nastepnie to już praca z hamulcem tylnim i prawa manetka gazu. Nie jest to łatwe... sam teraz musze wrócić do wprawy sprzed końca ubiegłego sezonu bo czuje że nie idzie mi tak jak przed zimą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nissan556 Opublikowano 8 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 No dzisiaj tankuje i śmigam możne jakiś filmik nakręcimy to wrzucę do wglądu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 8 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 lime, nie szkoda Ci opon ? ;] Kupiłem nowego Avona AV40 w rozmiarze 170 za 50 funtow z przesyłką więc odpowiedź brzmi nie :bigrazz: Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metanol7 Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 ja tuningowana wsk pale gume... a o gokardzie nie wspomne nim to w zakrety driftem wchodze :icon_razz: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 To wstrząsające, pewno jesteś także Dj w okolicznej remizie. hehehe, nakręca impreze ze swojej mp3-ki :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi