Ray69 Opublikowano 15 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2010 jedziłem f4i na kole. Usiądź maxymalnie z tyłu i się odchyl. trochę prektyki i się nauczysz. W pionie ważne jest płynne odkręcanie bo szarpnięcie wiąże się z glebą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonhart88 Opublikowano 15 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2010 nie wiem czy był o tym temat na tym forum, ale czy istnieje chociaz jeden forumowicz ktory korzystal z uslug moto szkoły Dr Menstosa i sie do tego przyznaje publicznie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartMFK Opublikowano 16 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2010 ze szkoły dr mentosa korzystał i był bardzo zadowolony krzysztof "TACZ" taczalski. twierdził że ten cały mentos to świetny nauczyciel, potrafi robic cyrkle z rozpiętą kurtką i takie tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 19 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2010 hehe, bart: TACZ to chyba jego jedyny uczeń który sie do tego przyznał, a może mentos i tacz mają rozdwojenie jaźni :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hero Opublikowano 25 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2010 (edytowane) Moja mała wchodzi na koło z samego gazu, z 1,2 i 3 :) Wcześniej też stawiałem Kawę Z750S '05 (podkręconą do 130KM) Edytowane 25 Lipca 2010 przez Hero Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 25 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2010 Moja mała wchodzi na koło z samego gazu, z 3 :) Ile masz na blacie przy 3 jak podnosisz?? pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hero Opublikowano 26 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2010 (edytowane) Ile masz na blacie przy 3 jak podnosisz?? pzdr W granicach 160 - 170, ok 7 tys rpm. Pozdro H. Edytowane 26 Lipca 2010 przez Hero Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emir_cbr Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Nauka " na koło" http://www.videobash.com/video_show/amazin...ader-tricks-680 Ma gostek wyczucie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Nauka " na koło" http://www.videobash.com/video_show/amazin...ader-tricks-680 Ma gostek wyczucie. Opanowanie sprzęta ma konkret. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hero Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Ale kot :) Coś niesamowitego, jeździłem czymś takim ale nie miałem pojęcia że można coś takiego machnąć. Pełen szacun :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEALER Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2010 ze szkoły dr mentosa korzystał i był bardzo zadowolony krzysztof "TACZ" taczalski. twierdził że ten cały mentos to świetny nauczyciel, potrafi robic cyrkle z rozpiętą kurtką i takie tam http://www.tacz.com.pl/ buhahaha..... :] Cytuj 93! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hero Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2010 No pięknie - a nie mają dla siebie jakiegoś symulatora działającego mózgu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grebur Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2010 ja kurka jakoś nie mogę sie przełamać żeby postawić do pionu mojego exc, tylko koło podnosze i przez chwile jade, ale żeby pion i tylko wachlować manetą to jakoś mi nie wychodzi, idzie z gazu na 3biegu - około 60kmh, jak jest juz dość wysoko to zawsze odpuszczam gaz.. Cytuj To tu, gdzie się błękit splata z betonem..http://bikepics.com/members/grebur/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jjank Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2010 (edytowane) podstawa to cwiczyć na łące itp a ostatnio dobrze wychodzi na scierniskach, bo w miarę równe i gleby nieszkodliwe mi łatwiej jezdzi się na wyzszych biegach (tzn. mój sprzet wchodzi na koło do dwójki...), na jedynce koło zbyt szybko się podnosi i mozna zaliczyc plecy, na 2 mogę pojechac duzo dalej, ale i tak mało :/ Edytowane 19 Sierpnia 2010 przez jjank Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hero Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2010 ja kurka jakoś nie mogę sie przełamać żeby postawić do pionu mojego exc, tylko koło podnosze i przez chwile jade, ale żeby pion i tylko wachlować manetą to jakoś mi nie wychodzi, idzie z gazu na 3biegu - około 60kmh, jak jest juz dość wysoko to zawsze odpuszczam gaz.. No i bardzo dobrze że nie możesz się przełamać, lepiej tego typu naukę prowadzić na stuncie albo już dobrze poobijanym sprzęcie - szkoda moto którym normalnie jeździsz - zwłaszcza że jazda na kole to przede wszystkim kwestia pewności siebie (nie za dużej) i opanowania (głównie nerwów) a nie tylko techniki, bo ta nie jest jakoś przesadnie skomplikowana. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi