maarp Opublikowano 9 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2012 Kurna chata - a ja dokręcam w wielu Bublach i śmigają i jeszcze nie popękały. A w przypadku tego elementu nawet nigdy nie przeczytałem jakim momentem...No ale fakt - u Ciebie też kiedyś dokręcałem :-/ A weź popuść najpierw obejmę łączącą kolektor z tłumikiem. Może dziwnie coś pręży? Cytuj http://www.dwagary.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BoBaS Opublikowano 28 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2012 WitamMam prośbę do posiadaczy S1 lub X1 i tych co posiadają pługi w starszych buach. Czy ktoś może zwymiarować tulejki które znajdują się między pługiem a silnikiem ? Chcę sam je dotoczyć. W USA za komplet mocujący pług chcą jedyne 85 $.....Druga sprawa to fakt, że po umyciu myjką ciśnienową przejechałem się i moja M2 na pierwszym biegu przy odkręceniu manetki non stop stawała na gumę. Jak moto wyschło znowu moc trochę spadła. Dodam ,ze mam hypercharger i nie regulowałem gaźnika jeszcze ani razu. Ktoś ma jakieś subestie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 29 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2012 Panowie kolejny piekarz dołączył :biggrin: Jestem mega szczęśliwy ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saltus Opublikowano 30 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 to dawaj jakieś zdjęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keeldulf Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Cześć, witam nowych piekarzy ;-)Ja właśnie wróciłem z pierwszego większego wyjazdu moim XB9SX, łącznie zrobiłem 4000 km na trasie Polska-Szwecja-Norwegia.Buła sprawowała się zajebiście, a norweskie serpentyny okazały się istnym rajem. Niestety na jednej z nich podczas redukcji, postanowił mi się zerwać pasek napędowy.. Szczęśliwym zbiegiem okoliczności udało mi się uniknąć holowania do dealera w Bergen (koszt około 3tys pln - assistance pokrywa tylko do 1000.., naprawa 3700 PLN..) dzięki uprzejmości napotkanych Polaków z firmy Multisand (Rysiek, Tomek i Lech z Eidfjord - chyle czola!) oraz mechanika z Sandefjord (Tadek - super gość, polecam wszystkim w Norwegii) koszty naprawy ograniczyly sie do niezbednego minimum...Powrot juz bez przygod, a wyprawa do powtorzenia, tym bardziej ze nie dotralem na sama polnoc ;-)Goraco polecam, zainteresowanym moge podaslac wiecej info na priv ;-) Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Pokaż chociaż jak się zapakowałeś na tą bułę bo mnie to już zaczyna nurtować . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keeldulf Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Pokaż chociaż jak się zapakowałeś na tą bułę bo mnie to już zaczyna nurtować . Tank Bag + Rolka + namiot do rolki przypasany, no i GS500 z kompletem sakw ;-)), choc prwda jest taka, ze spokojnie da sie zmiescic do rolki plus tank bag ;-) Okazjonalne napoje wsadzane miedzy troki, ew. zakupy, dolaczane za pomoca dwoch paskow do pasow trzymajacych namiot ;-))Zdjecie w zalaczniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwydr Opublikowano 2 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 (edytowane) Moja pierwsza Buła :biggrin: Edytowane 2 Września 2012 przez siwydr Cytuj W uszach szum w oczach łzy na liczniku tylko 3 http://www.bikepics.com/members/siwydr/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 2 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 Pogratulować ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
talaxon Opublikowano 2 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 gratulacje, chociaż ? ty wiesz co zrobiłeś ? to strasznie telepie, psuje się i wydaje dźwięk traktora na dotarciu !no ale ja to rolnik jestem.WITAJ ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwydr Opublikowano 2 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 gratulacje, chociaż ? ty wiesz co zrobiłeś ? to strasznie telepie, psuje się i wydaje dźwięk traktora na dotarciu !no ale ja to rolnik jestem.WITAJ ! Wiem wiem macałem już temat Buella,zawsze podobały mi się te sprzęty,to że telepie i chodzi jak traktor to chyba o to chodzi :biggrin: popsutego to ja go już kupiłem (wycieki oleju z pompy i przewodów) teraz musze się uśmiechnąć do kolegi "maarp" i naprawimy :wink: cena za sprzęt też była bardzo satysfakcjonująca :biggrin: Cytuj W uszach szum w oczach łzy na liczniku tylko 3 http://www.bikepics.com/members/siwydr/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keeldulf Opublikowano 3 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 Wiem wiem macałem już temat Buella,zawsze podobały mi się te sprzęty,to że telepie i chodzi jak traktor to chyba o to chodzi :biggrin: popsutego to ja go już kupiłem (wycieki oleju z pompy i przewodów) teraz musze się uśmiechnąć do kolegi "maarp" i naprawimy :wink: cena za sprzęt też była bardzo satysfakcjonująca :biggrin: To ten co byl na allegro jakis miesiac temu? Tak czy owak gratuluje ;-) dobry wybor ;-))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 3 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 siwy najpierw ja muszę odebrać swoje dopiero oddasz ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość łysy31 Opublikowano 3 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 gratulacje, chociaż ? ty wiesz co zrobiłeś ? to strasznie telepie, psuje się i wydaje dźwięk traktora na dotarciu !no ale ja to rolnik jestem.WITAJ !czyli geny sportstera :biggrin: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nairolf Opublikowano 9 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2012 Panowie i jest xb9s 2004 ,super jazda a teraz pytanie przednia tarcza hamulcowa na srubach mocujacych do obreczy kola ma lekki luz tak ma byc czy cos nie halo?z gory dzieki za odpowiedz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi