jabsei Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 tak wyklinalem po dzisiejszej pierwszej w tym sezonie przjazdzce po Wawce i okolicach, czy tylko ja mam takie wrazenie, czy tych dziur i kolein jest jeszcze wiecej ;) i pozniej sie do tego przyzwyczaje :biggrin: ale jak dzisiaj ze 3x Ksiezniczce dobilo zawieszenie to zaczalem miec dosyc..jakie sa wasze wrazenia :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Johny69 Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 Pomysł niczego sobie :) Cała gama motocykli VT(X) w moim odczuciu ma słabe zawiasy. Pozycja jest taka, że nie można się podeprzeć na podnóżkach w krytycznych momentach. Jeśli nie próbowałeś (w co wątpię) to zmień ustawienie zawiasów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teslasim Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 (edytowane) Po zimie zawsze jest więcej dziur bo woda która wsiąknęła w szczeliny zamarzała i rozsadziła asfalt. Pociesz się że goście na ścigaczach mają jeszcze gorzej... chociaż nie bo oni mogą stanąć na podnóżkach Edytowane 30 Marca 2008 przez teslasim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x. Maślak Opublikowano 31 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 Ja takie dokupienie, jak zaproponowane przez Ciebie w temacie, już zrealizowałem. Z satysfakcją. Choć w XVS zawieszenie dobiło mi 2 razy na... 9 lat! To już mój czwarty Drag, więc chyba nie przypadek. Ważę 85 kG. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Schack Opublikowano 31 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 Gdy robiłem prawko i pochwaliłem się w szkółce że chcę kupić choperowatego, to wszyscy instruktorzy odradzali mi serdecznie. Wyrokowali, że jak chcę mieć rozwalony kręgosłup, to niech sobie kupię choppera.Jest w tym niestety prawda. Bo nawet jak zakleją dziury w Polsce to robią takie łaty, że nie wiadomo czy to "kocie łby" czy nie. Masakra :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Jurgen- Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 tak wyklinalem po dzisiejszej pierwszej w tym sezonie przjazdzce po Wawce i okolicach, czy tylko ja mam takie wrazenie, czy tych dziur i kolein jest jeszcze wiecej :bigrazz: i pozniej sie do tego przyzwyczaje :banghead: ale jak dzisiaj ze 3x Ksiezniczce dobilo zawieszenie to zaczalem miec dosyc..jakie sa wasze wrazenia :icon_mrgreen:da sie przezyc :), trzeba tylko troche zwolnic, a endurko polecam, jak dla mnie najwieksza frajda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ragnar Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Eee no nie trzeba zaraz tak ekstremalnie ;) Zeby tam zaraz enduro hehJest alternatywa, motocykl stworzony na nasze drogi: http://www.bikez.com/motorcycles/kawasaki_versys_2008.php Sam się już nad nim zastanawiam, bo mam dość tych dziur. :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaki38 Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Zawsze można kupic turystyczne enduro :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi