zorro1100 Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 co oznacza pomarańczowa lampka kontrolna koloru pomarańczowego z literką (s) ostatnio mi sie zapaliła w hondzie 1100xx i motocykl mi niechce zapalić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 Side stand?Stopka boczna w sensie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moonraker Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 "S"-Service? jakaś usterka układu elektrycznego silnika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HD1940 Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 co oznacza pomarańczowa lampka kontrolna koloru pomarańczowego z literką (s) ostatnio mi sie zapaliła w hondzie 1100xx i motocykl mi niechce zapalić?Może trzeba przeczytać manuala. Tam na pewno napisano o czym poszczególne lampki informują. :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robik64 Opublikowano 31 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 W Hondach, ,,S'' to przeważnie Side Stand. Padł wyłącznik lub rozłączył się kabel wyłącznika podstawki bocznej motocykla. Jest to ustrojstwo powiązane z zapłonem, tak abyś nie mógł jechać z rozłożoną podstawką. Po wciśnięciu klamki sprzęgła( o ile masz tam włącznik) powinien zapalić, Jednak po puszczeniu znowu zgaśnie. Jezeli jest taki efekt szukaj usterki w okolicy wyłącznika stopki.Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 31 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 Może trzeba przeczytać manuala. Tam na pewno napisano o czym poszczególne lampki informują. :icon_biggrin:A jak mądry radzi (jak powyżej) to trzeba słuchać.Gdzieś było takie badanie, że Polacy wiedzą jak czytać, ale nie UMIEJĄ czytać..... Cytuj Dezinformacja i fake newsy opierają się na tendencyjności w naszym myśleniu. Nie lubimy otrzymywać informacji, które są sprzeczne z tym, jak postrzegamy świat. Wolimy wiadomości, które potwierdzają nasze przekonania. Problem w tym, że wobec takich przekazów jesteśmy mniej krytyczni, więc jeśli dezinformacja będzie zgodna z tym, w co i tak już wierzymy, łatwiej będzie się nam na nią nabrać. Pamiętajmy, dezinformacja ma na celu radykalizację naszego światopoglądu, a nie jego zmianę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi