raf_raf Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Wlasnie zmieniam motocykl i chcialbym go zmienic na suzuki gn 250 . Co sadzicie o kupnie tego motocykla?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaY Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 (edytowane) osobiscie mi sie nie widzi... wizualnie jak etz... Technicznie pewnie tak samo... lagi i kola jak w rowerze albo ciensze. Hamulec z tylu beben przod 1 mala tarcza. Wydech jak suszarka. Ale ja to mam wypaczony gust :buttrock: PS. Nie ten dzial. Edytowane 22 Marca 2008 przez RaY Cytuj Motocykle to nie wszystko, ale bez nich wszystko jest niczym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GT 80 Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 osobiscie mi sie nie widzi... wizualnie jak etz... Technicznie pewnie tak samo... lagi i kola jak w rowerze albo ciensze. Hamulec z tylu beben przod 1 mala tarcza. Wydech jak suszarka. Ale ja to mam wypaczony gust :buttrock: PS. Nie ten dzial. Zgadza się, ale przez to utrzymanie go kosztuje grosze. Jeżeli zależy Ci na aspekcie ekonomicznym to zdecydowanie polecam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 sądzimy, że motocykl jak motocykl: 2 kółka, silnik, kierownica; przynajmniej ja tak uważamocena zależy od tego do czego jest ci motocykl potrzebny, co zamierzasz z nim robić i jakie sprzęty tak ogólnie przyprawiają cię o szybsze bicie serca. gn250 jest wiekowej konstrukcji soft-chopperem, dobrym na krótkie trasy lub do codziennej eksploatacji, ekonomicznym zarówno w spalaniu, jak obsłudze, przez budowę prostą jak cepa i brak fajerwerków technicznychjsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Wlasnie zmieniam motocykl i chcialbym go zmienic na suzuki gn 250 . Co sadzicie o kupnie tego motocykla??Bardzo sympatyczny motocykl (własnego nigdy nie miałem, ale trochę takowym pojeździłem), tani w zakupie i utrzymaniu, wygląd to kwestia gustu (mi tam się podoba), na pewno jest to dużo lepszy pomysł, niż jakbyś miał się przesiąść z Simsona na jakiegoś bolida. Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil vf 750 s Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 :buttrock: miałem kiedyś gieńka 400 i przez parę lat sprawował się niezawodnie. na pewno rakieta to nie jest ale na początek moto warte polecenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trollsky Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 zdałem na nim prawko i mam duzy sentyment do tego motocykla.on jezdzi, jest w tym bardzo dobry. bardzo poczciwy sprzet i do tego ekonomiczny. Cytuj www.trollsky.comhttp://www.youtube.com/user/Trollskyy?feature=watch Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zab Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Mialem takowego i ma wiele zalet: prosty w obsludze, tanie czesci - generalnie moj byl bezawaryjny, dobrze sie prowadzi, wystarczy delikatnie nawiercic tlumik i masz piekny dzwiek:), wyglad - rzecz gustu.Co wazne nie traci duzo na wartosci z uplywem czasu! Co wazne na takich zadaje sie na prawko - wiec bedziesz mial wprawe, no i dobre podstawy by pozniej przesiasc sie na cos wiekszego...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Motorek jest wporzo. Dośc ładny jak na tę klasę (chyba ze wolisz jakiś pasztet od Hondy). Ekonomiczny, latwy w prowadzeniu, wygodny itd. Zbyt szybki nie jest ale da sie trzymać 110kmh na trasie. Sam smigałem na kurierce takowym moto jak zaczynałem tą pracę i nakręciłem wiele tys mil zanim kupiłem inne moto a GN trafił na złom bo nikt go nie chciał nawet za 100GBP kupić. Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boa Opublikowano 3 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2008 Zastanawiam się nad kupnem go na codzienne dojazdy do pracy zamiast skuterka 50cm3. Hmm chyba nawet ekonomiczniejszy będzie :icon_twisted: Cytuj Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaDo Opublikowano 24 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2009 ile pali GN250 na 100km. rozwniez zastanawiam sie nad GNką do dojazdu do pracy zamiast skutera...mysle nad gn125 i gn250, ale jak roznica w spalaniu niewielka to chyba lepiej 250? ile pali GN250 na 100km? rozwniez zastanawiam sie nad GNką do dojazdu do pracy zamiast skutera...mysle nad gn125 i gn250, ale jak roznica w spalaniu niewielka to chyba lepiej 250? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ONLY VTWIN Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Wbrew pozorom 250tka może palić mniej niż 125tka. Chodzi tu m. in. o sytuacje, w których słabszy silnik nie daje rady i trzeba mocniej otworzyć przepustnicę niż przy większym silniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kukulala Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Miałem kiedyś GN250 super motorek , bez awaryjny i łatwy w obsłudze , ma niski moment i nawet przy jeździe w dwie osoby nie trzeba dużo mieszać biegami, zjeździłem nim troszkę Słowacji, spalanie na trasie poniżej 3 litry, na miejscu ok 4,5 , na dojazdy naprawdę super, ja osobiście mam wielki sentyment do niego. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mimoza Opublikowano 10 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2009 Jesli to motocykl ktory podoba ci sie, wiesz ze taka pojemnosc ci wystarcza to bez problemu mozesz go brac. Prosta konstrukcja a wiec i malo awaryjna , niskie koszty utrzymania wszystko na plus. :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
603mariusz Opublikowano 20 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2014 Witajcie,zamierzam kupić Choper z nie ciężkich motorów Suzuki GN 250 ,mam pytanie czy to prawda,że w ostatnich rocznikach były poblokowane na mocy,znaczy,że starsze są mocniejszeOd którego rocznika były w produkcji blokadyOraz w jaki sposób blokowali (czy się takiego opłaca kupić). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi