rajdowiec Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 no nie wiem :banghead: chyba WSK szrot teamu nie widziałeś :D No podziw dla kolesi bo ja nie umiałbym poderwac tak wski (no chyba muszą miec niezle zebatki) ze tak im to łatwo przychodzi :icon_eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaY Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 (edytowane) WitamJestescie porzal sie boze znawcami!!!Na początku chciałem wiedziec cos o tej maszynce i tak mnie straszycie ze juz chciałem go odmienic ale jerzdze juz 4,5 tys. kilomewtrów i bardzo dobrze sie sprawuje pod warunkiem ze jezdzi sie na przeglągy i przedewszystkim sie DBA o motor.Wasze opinie są mylne a Kinroadem jezdzi sie bardzo dobrze i polecam go jako pierwsze moto. Tak Ty sie lepiej na tym znasz... udowodniles to kupujac takie cos :D Edytowane 16 Kwietnia 2008 przez RaY Cytuj Motocykle to nie wszystko, ale bez nich wszystko jest niczym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grebur Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 ray masz racjekazdy chwali to co ma, niepowie ze kupił gówno, moze ty tez masz wyrzuty, mialem to coś rok wiec moge sie wypowiedziec o tym czyms w dosc szerokim zakresie, moze masz szczescie i trafiles na dobry egzemdlarz ,rzycze ci tego :D Cytuj To tu, gdzie się błękit splata z betonem..http://bikepics.com/members/grebur/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek10 Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Idz do szkoły i naucz sie czytac!!!!!!Napisałem ze ojciec mi kupil ze sie nie znam i dla tego pytałem o naród o tym sądzi...Masakra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grebur Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2008 no to juz wiesz co naród sądzi o tej maszynie :icon_biggrin: Cytuj To tu, gdzie się błękit splata z betonem..http://bikepics.com/members/grebur/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gba4 Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2008 No więc tak,ostatnio moj kolega sobie kupil takiego samego kinroada jak twoj.. Osiągi to juz wiesz ze zadawalające nie są .. ja nie mówie ci nic po złosci.. po prostu sam miałem chinczyka to wiem jak to sie psuje.. puki jezdzi sprzedaj go.. i kup cos markowego...Powtarzam mówię to bo chce ci pomóc żeby potem moto nie stał w garazu bo jak sie zacznie psuc to skonczysz tak jak ja .. 3500 w plecy .. wszystko sie zepsulo od silnika po amortyzatory,rozrusznik,2 gazniki i wiele wiecej..a jezeli nie masz zamiaru sprzedawac to jezdzij.. nie wszystkie sie tak rozpadają .. zalezy tez jak kto dba ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość brys Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Jasne, że można trafić taki, który będzie jeździ latami i nie będzie się psuł. Szóstkę w totolotku też można trafić :biggrin:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Puma 50 Opublikowano 4 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2008 Nie to co masz na liczniku decyduje o frajdy z jazdy. Ja posiadam takiego sprzęciora i dużo lepiej zwija się spod lights niż te wasze skuterki i przynajmniej ma wygląd. Dbam o niego i cieszę się jazdą. A tak apropo to gratuluję zakupu. To jest nas dwóch. Oby więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość brys Opublikowano 5 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 (...)i dużo lepiej zwija się spod lights niż te wasze skuterki(...)Mówi się rowerki, skutery mają silniki :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artur.h Opublikowano 5 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 Mówi się rowerki, skutery mają silniki :) To żeś mu pojechał :) :biggrin: ale co by nie było to nic nie zmieni faktu że NÓWKA motorek za 3-4 tys zeta to szajs :) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pierwiastek Opublikowano 11 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2008 Jak ktoś nie umie jeździć lub robi cuda to rozlecieć mogą się już po wyjechaniu z salonu. A dołączając do grona użytkowników skuterów stajecie się zombie :buttrock: Czy tylko marka się dla was liczy? Chińskie też dobre! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grebur Opublikowano 11 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2008 kazdy broni tego czego ma, bo niebedzie sie łudził z tym ze kupił gówno, jesli wam dobrze działają kingi to zycze aby nadal tak dzialaly :buttrock: Cytuj To tu, gdzie się błękit splata z betonem..http://bikepics.com/members/grebur/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pierwiastek Opublikowano 11 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2008 Mądre słowa. Gdyby nie większość X, Y nie byłoby mniejszością :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R@dek Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 (edytowane) Kumpel miał chińczyka : Kinroada XT50QT2 i zrobił nim ponad 10 tys. km bezawaryjnie :D Powaga. Edytowane 20 Sierpnia 2008 przez R@dek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł50 Opublikowano 1 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 Mam taki prawie 2 lata. Nie mam z nim większych problemów tylko że jako 50 jest słaby. Niedawno zwiększyłem pojemność do 70 i go porządnie ustawiłem. Teraz mam jakieś 10 do 11 koni i osiągam 90km/h. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi